En miljöpartist till som inte har begrepp om något…

MALMÖ. Nils Karlsson, före detta kommunalråd för miljöpartiet i Malmö har väldigt hög svansföring på twitter. Hur han räknar vet jag inte, men troligen på miljöpartistiskt vis. 

Malmö får nästan 17 miljoner om dagen, 6.145 miljoner om året i bidrag från andra kommuner och skattebetalare.

-Pettersson säger att det är därför miljöpartiet är så farliga. MP har inga begrepp om någonting och inser inte att de är sjuka…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “En miljöpartist till som inte har begrepp om något…

 1. Mp är det mest korkade individer på jorden.
  2+2=22 eller hur alla mp idioter.
  Ponnsan
  AFS

 2. Här en till ;
  ”Miljöpartistiska riksdagsledamoten Rebecka Le Moine har startat en insamling för att köpa skog. Det ska bli en skog som äger sig själv och som är ”befriad från människans krav och förväntningar på avkastning”.

  https://www.jaktjournalen.se/mp-politiker-vill-kopa-skog-som-inte-ska-brukas/

  Att de inte kan föreslå en progressiv skatteräkning, som är underlag till pensioner och andra sociala förmåner .
  Så den som aldrig har arbetat i landet skulle kunna hämta bidrag mm först efter sin egen till staten inbetald skatt via arbete i Sverige.

 3. Idioter som lyckats armbåga sig fram med hjälp av goda vänner inom politiken,finns det mängder av….
  På länken nedan kan ni se Berlins motsvarighet till ”pysslingen” från Malmö…
  Den välgödde Socialisten är sedan länge ute i blåsväder.Stödjer som S-vald de kommunistiska AFA. Dock tydligen inte i den omfattning som dessa begär.För några dagar sedan blev hans kontor vandaliserat,och ett hotbrev från hans vänsterextrema vänner,dök upp.
  Om detta var/är anledningen till att styret i Berlin nu söker importera allt drägget som samlats på Greklands öar står öppet. I varje fall sökte han intala befolkningen i staden via TV,om vinsten med dessa som han uttryckte det,”lidande människorna”…
  Samtidigt stiger dagligen arbetslöshetstalen och uppgick igår,till hela 10.5 % (c:a 270.000 personer)
  https://www.bz-berlin.de/berlin/berliner-senat-schaltet-hotline-fuer-bedrohte-politiker

 4. Han har ju rätt i att Malmös skatter är högre än vad de får tillbaka i uppställningen ovan, men glömmer att deras resultat är minus 21530000000, 21miljarder 530 miljoner. Men vi vet ju att allt för många politiker inte har den grundutbildning som fordras och att till synes, är MP troende lågt stående även i den kategorin.

 5. Kraven för att bli med i Mental Patienterna (MP) är inte höga, förutom att man är en mytoman och har en dubbelmoral som ingen annan har. En normalt fungerande person blir inte invald i MP, för man kan inte ljuga så mycket utan att skratta eller skämmas när man pratar

  • M P lider av Pellagra- är en bristsjukdom som uppstår vid brist på vitaminen niacin. Niacinbrist kan även uppstå vid brist på den essentiella aminosyran tryptofan då niacin syntetiseras från tryptofan. Niacin finns i ägg, fisk, kött, lever, spannmålsprodukter och bladgrönsaker. Den kallas för 4D-sjukdomen

   Eftersom de äter mest gräs och linser saknar de vanliga vitaminer och viktiga näringsämnen.
   Därav fungerar inte tankeverksamheten normalt.

 6. Antingen är karln drogad eller berusad eller så har någon kapat kontot. Inte ens en miljöfascist kan vara så korkad och fortfarande andas. Följd Petterssons länk och ni får se fler dumheter än vad ni sett hittills i år.

 7. I opposition skulle (MP) rädda skolan på 100 dagar. I regeringen sa dåvarande utbildningsministern Gustav Fridolin (MP) att det skulle ta 6 år.

  http://pbs.twimg.com/media/B2oVZpFCMAAT2Qe.jpg

  Före detta kommunalrådet Nils Karlsson (MP) i Malmö kommun förvärvade naturligtvis sina briljanta kunskaper i matematik av folkhögskoleläraren och dåvarande MP-språkröret Gustav Fridolin.

  Malmö är i själva verket ”Det bottenlösa södra slukhålet”. Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) och tidigare Ilmar Reepalu (S) dränerar årligen resten av Sverige på c:a 6 miljarder skattekronor för att få kommunens ekonomi i balans.

  https://4.bp.blogspot.com/-emcBAQ4CSx4/V-5VqZ6tvMI/AAAAAAAAFaE/4wf3pgjtkwAbHnpp7vF_S57yOlBXuJ4IQCLcB/s640/SLUKHOLET.jpg

  Jeanders bildblogg

  • Fridolin hade vett att avgå.Annars är min spekulation att han avgick när partiet började bli litet väl mångkulturell.

 8. Greta och hennes fanclub har nästan rätt — vi går mot undergången. Men inte pga. klimatet för det kör sitt eget race med solen i huvudrollen och i princip oberoende av mänsklig påverkan. Däremot kommer Malmö´s grundstötning om ett eller två decennier att ha smittat av sig till resten av landets kommuner om vi ska fortsätta med nuvarande vansinnes-styre. Och då blir det naturligtvis slut med utjämnings-bidragen när alla kommuner sitter i skiten. Malmö är bara Ett exempel och det finns fler. Lavinen är i rullning och det kan bara gå utför.

Kommentera