Mänskliga rättigheter i USA och Iran…


ISLAM. Ali Khamenei, född 1939 i Mashhad, Iran är en tolvshiitisk ayatolla, marja’ al-taqlid, sayyid och Irans andra och nuvarande högsta andliga och politiska ledare, sedan 4 juli 1989. Khamenei har islamism som politisk ideologi.

När det gäller aktuella, pågående händelser i USA och rörelsen mot rasdiskriminering är vår ståndpunkt stöd för folket och fördömande av det rasistiska USA: s brutala beteende, säger Khamenei.

Khamenei och andra är dock ointresserade av att rapportera om 16-åriga Atefeh Rajabi Sahaaleh som arresterades och avrättades efter att ha våldtagits av en 51-årig man. Enligt islamisk lag har hon funnits skyldig till brott mot kyskhet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Mänskliga rättigheter i USA och Iran…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: