Ung man knivad i Nyköping


BROTTSLIGHET. En man i 20-årsåldern fick föras till sjukhus under måndagseftermiddagen efter att ha blivit misshandlad av två personer i det multikulturella paradiset Brandkärr i Nyköping.

brandkärr-1

Mannen har misshandlats på så sätt att han fått skärskador, enligt polisen. Ingen person har ännu gripits misstänkt för brottet som av polisen rubriceras som grov misshandel.

– Pettersson säger att det var minst tre knivningar under dygnet som gick, det kanske blir något liknande i natt och myndigheterna verkar inte så intresserade av att varna allmänheten med signalement…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Ung man knivad i Nyköping

 • gamgubben

  Återigen en trivial nyhet, knivskärningar är vi sååå vana vid att det måste räknas som en del av vår vardag, skulle nog en PK- entusiast uttrycka sig.

  Nu är jag inte en sådan slapptask utan jag vill att vi tar bort alla löjliga lagar om knivar som aldrig följs eller upptäcks ej heller bestraffas och satsar på information om följderna, skärper kraven på de som skall uppfostra sina telningar.
  Klargör för alla som besöker en SFI lokal vad som gäller, utvisning för hela familjen om en av deras bortskämda avkommor brukar kniv mot en människa.
  Att svenska föräldrar också ser till att deras barn, främst pojkar lär sig värdet av sitt och andras liv. En kristen uppfostran, utan svamlet om Gud, och att budorden skall gälla för alla. Att vi liksom Judarna har en oförsonlig fiende, dessutom uppkomling som kopierat det mesta av våra skrifter och lagt till egna morbida tankegångar.
  Denne fiende är som ett bortskämt barn, måste alltid få sin vilja och önskan uppfylld annars upplever de att de inte blir respekterade. Att de själva ska respektera oss har de naturligtvis aldrig fått lära sig och om, aldrig tänkt följa.

  Gilla

 • runar

  #BLM eller 🙄

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: