Kvinna knivrånad av mörk man med mustasch


BROTTSLIGHET. Ett rånförsök inträffade under söndagseftermiddagen. En kvinna var på väg till sin bil när hon blev attackerad av en man.

Löfven_ett_tryggare_Sverige

Hon blev knivskuren på parkeringen och  även slagen i ansiktet, säger Martin Detterström, vakthavande befäl på Linköpingspolisen.

Mannen som kommer fram till henne säger att han vill ha nycklarna till hennes bil, och ska i samband med det ha hotat henne. Han får inga nycklar och springer därefter från platsen. 

Händelsen inträffade på parkeringen utanför Linköpings universitetssjukhus. Kvinnan har fått lindrigare skador på händerna och vårdas just nu på sjukhuset.

Mannen lämnade platsen till fots och är mellan 25 och 30 år gammal. Han var klädd i svart jacka och långa byxor, hade mustasch och var mörk, skriver Corren  bakom betalvägg.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Kvinna knivrånad av mörk man med mustasch

 • Maja 2

  Så nu skall vi ringa polisen varje gång vi ser en mörk man med mustasch.
  Man skulle göra det bara för att få dem att inse att deras rapportering är löjligt.

  Gilla

 • Pålsjö

  ”Han var mörk…vadå mörk? Vill eller vågar man inte skriva rent ut att rånaren var mörkhyad? Om man ska beskriva någon som ”mörk”, varför då inte göra det i klartext och skriva rätt ut som det verkligen är? Vid sök efter synonym till mörk återfinns fem synonymer som åskådliggör en ”mörk” persons utseende:och personen ifråga beskrivs då utan omsvep som: ” mörkhyad, svart, svarthyad, svartmuskig eller n*gerliknande, (ja det sista ordet n*gerliknande stod faktiskt, – har samma betydelse som svartmuskig). Fast n-ordet skulle ju förstås ingen med självbevarelsedrift våga använda sig av idag när till och med ordet ”indian” påstås vara rasistiskt.

  SR:s språkvårdare: Därför avråder vi från ordet ”indian”:
  https://sverigesradio.se/artikel/7510869

  Indian – ett ord som är på väg ut – Redaktionschefen ber upprörda om ursäkt:
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/indian-ett-ord-som-ar-pa-vag-ut

  Då ställer sig frågan, hur tänker man i fortsättningen hantera allt annat där ordet ”indian” ingår, t.ex. USA:s 19:e delstat Indiana med dess huvudstad Indianapolis. För att inte tala om ”Indiana-Jones” alla filmer (och då inte bara hans namn, dessutom är han ju vit och hans äventyr utspelar sig bland ursprungsbefolkningar). Här får PK verkligen något att bita i.

  Gilla

 • ståfräs

  Tomas Åberg kommer åtala henne för HMF, eftersom hon inte gav bilnyckeln till rånaren.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Den mångkulturella tryggheten bara fortsätter !
  Eller hur Steffe och den övriga månkulturälskande och landsförädiska familjen ?
  Romarriket föll till slut alla välden i världen har historiskt gått under av olika anledningar, Västeuropa och USA står på tur det kommer bland annat sådant EU, BLM, Pridefjolleriet avskaffandet av Nationalstater och mycket annat trams att hjälpa till med och de som skapat allt detta har skjutit sig själva i foten och åker själva med i raset vilket de inte inser.
  Länder som Kina Ryssland och Indien som inte hakar på dagens populistiska fjant och inte låter sina länder ruttna inifrån kommer att bli de stora vinnarna i framtiden både ekonomiskt och militärt.

  Gilla

 • HB

  Vilken tur för henne att hon inte slog tillbaka.., med risk för att kränka eller skada GM

  Gillad av 1 person

  • Kulan

   Mycket skumt folk där både under dagen men främst mot dom mörka timmarna. Spanarn men kvinnor gillar ju spänn g och inte rasister..

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Slå en icke vit ?
   Då blir BLM blivit rasande river statyer och knäböjande politiker i Västeeuropa och även i USA blir byxis !
   Varför har inte BLM Pridefjollet Islam och annat vänsterextremt populistiskt trams någon framgång i Ryssland forna Öststater Kina Nordkorea Sydkorea Japan ?
   Dessa länder är framtidens vinnare när Västeuropa och USA som nu på grund av destruktiva krafter ruttnar inifrån och till slut går under.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: