Villkorlig frigivning???

ISLAM. Terrordådet i Stockholm inträffade på eftermiddagen fredagen 7 april 2017 när Rakhmat Akilov med en lastbil körde på människor längs Drottninggatans gågatudel i Stockholm. Som en följd av detta dödades fem personer: tre dog på Drottninggatan och två dog senare på sjukhus. Gärningsmannen hade svurit trohet till den muslimska kriminella sekten Islamska staten.

Lastbilen som användes av Akilov vid terrordådet. Foto: Frankie Fouganthin

Nyligen skrev vi om att terroristen Akilov slog sönder en stol i sin cell. Nu läser jag i Dagens Nyheter, bakom betalvägg, att Rakhmat Akilov som dömdes till livstids fängelse för terrorattentatet på Drottninggatan i april 2017 tilldelas en varning av Kriminalvården för att han slagit sönder stolen och att händelsen kan påverka hans möjlighet till villkorlig frigivning.

-Pettersson undrar vad det är frågan om? Akilovs frigivning eller villkoren för den ska inte diskuteras än på många, många år om ens någonsin…

Det enda som borde diskuteras är om Akilov kan sitta av sitt straff hemma i Uzbekistan, jag tror de har bättre metoder att ta hand om islamister där…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Villkorlig frigivning???

 1. Det borde också finna obegränsade möjligheter till att begå självmord i cellen. Där de för övrigt aldrig ska släppas ut från.

 2. Denna terrorist och mördare gör säkert en karriär i det framtida icke kristna Sverige !

 3. ”Vad vet vi om islamistiska terrornätverk i Sverige?”,
  I denna rapport ger journalisten Magnus Sandelin en överblick….
  Några rader utan inbördes ordning, ur en lång och mycket utförlig artikel:

  ”Fallet med Rakhmat Akilov, som med en lastbil dödade flera människor på Drottninggatan i Stockholm den 7 april 2017, är ett … exempel på hur sociala medier i allmänhet och krypterade appar i synnerhet spelar stor roll i att på avstånd uppmana, inspirera och vägleda enskilda personer att begå terroristbrott. Akilov hade på det sättet haft kontakt med ett tjugotal personer före, under och efter attentatet på Drottninggatan. De senaste åren har den här miljön vuxit dramatiskt. I juli (2018) uppgav Säkerhetspolisen att drygt två tusen personer inom miljön finns på myndighetens radar. För sju år sedan var motsvarande antal knappt 200.

  Den jihadistiska miljöns kraftiga tillväxt i Sverige har skett parallellt med att propagandan blivit allt mer lättillgänglig och skickligt producerad. Närmandet mellan våldsbejakande islamistiska miljöer och kriminella gäng / organiserad brottslighet är en trend som flera forskare och experter har pekat på de senaste åren. Rekryterare från den radikalislamistiska miljön riktar ofta in sig på ungdomar som är ”på glid”, kriminella och utan annan fast punkt i tillvaron än det kriminella gänget. Även i Sverige finns flera exempel på personer inom den jihadistiska miljön med kopplingar till organiserad kriminalitet. Banden till den organiserade brottsligheten hjälper terroristerna med kontakter, vapen, pengar och transportmöjligheter, och kan alltså ha en avgörande betydelse för att terrorattentat ska äga rum.”
  https://timbro.se/integration/vad-vet-vi-om-islamistiska-terrornatverk-sverige/

 4. skicka han till turkiet e ryssland djävulens avföring så får vi se vad som händer med han 🙂

  detta land är ett stort skämt

  han skall ha dödstraff sakta men säkert sen

  åker han till djävulen där han hör hemma

  men i sverige så lever han gott

  vilket pajas land allså

  ni svenskar är som små grodorna roliga men tragiska

 5. Akilov var ju muslim!
  Muslim råder under koranens direktiv;
  8:60
  ”Muslims must muster all weapons to
  terrorize infidels!”

  Våra socialdemokrater skrev ju kontrakt
  med Muslimska Brödraskapet redan 1999!
  I kontraktet ”säljer de Sverige” mot att
  muslimerna lovar rösta på S.

  Dessutom lovar kontraktet att ”S ska bidra
  till att muslimer får positioner i alla viktiga
  styrelser i Sverige, inklusive Regeringen.”

  Det betyder att S har lovat makt till främmande
  makt!
  => D.V.S. rent LANDSFÖRRÄDERI !

  Någon som har en annan åsikt?
  Ska vi göra en anmälan?

 6. Så vidrigt att ens tänka i den riktningen! Han borde aldrig få komma ut. Alternativt så inför vi dödsstraff så han får smaka på sin egen medicin.

 7. Ja, man kan ju verkligen fråga sig vad det handlar om. Men nu bor vi i Sverige och där är saker och ting inte som de borde vara.
  Sen finns det något som kallas lufthålspermis, där internerna får komma ut i samhället under någon dag. Visserligen ledsagad av kriminalvårdspersonal, men ändå. En del lyckas fly under dessa.
  Den här typen av människor borde aldrig få komma ut i samhället, Om han släpps från fängelset borde det vara direkt gå till ett interneringsläger, där han sen får vara tills man lyckas få ut honom ut landet.
  Men som sagt, nu bor vi i Sverige.

Kommentera