Knivhuggen i halsen efter omkörning


BROTTSLIGHET. En man i 20-årsåldern har knivhuggits i halsen efter ett bråk om en omkörning i Varbergsområdet, skriver lokala medier.

En omkörning mellan två personbilar leder till en diskussion mellan förarna som går ur bilarna och då tar den ena föraren en kniv och hugger den andre föraren, säger det vakthavande befälet Jens Christensen till Sveriges Radio.

Mannen vårdas på sjukhus, men skadorna beskrivs som lindriga. Gärningsmannen är ännu på fri fot. En förundersökning om försök till mord är inledd.

Uppdaterad: Gärningsmannen har gripits och är anhållen misstänkt för mordförsök.

***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Knivhuggen i halsen efter omkörning

 • Orvar d.ä.

  Bättre omkörd och bortkommen, än bortkörd och omkommen – gäller förr som nu!

  Gilla

 • Argus

  Enligt Flashback rör det sig om en vit skåpbil och inte en långmila BMW, vilken mildrar MENA-faktorn något och flyttar kanske fokus till Bulgarien/Rumänien eller de brittiska öarna (fast inte rumäner/bulgarer eller britter/irländare).

  Gilla

 • gamgubben

  Såg en gång i Rom hur två bilister slogs med knytnävarna, för att dra fram en kniv måste man nog vara ännu längre söderifrån där impulskontrollen är ännu lägre. Ett ställe där alla utom en själv är lägre stående varelser och som kan behandlas som svennar.

  Gilla

 • ossie

  Varningstriangel på blattebilar !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Lärdom:
  Kör aldrig om dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige….

  Gilla

 • Bo Eriksson/Trynbald

  Jag flyttade ut på landet för ca 20 år sedan.
  Jobbade och bodde i Stockholms innerstad.
  På den tiden var babbarna lika lättkränkta fast dom var givetvis färre. Mötte man ensam tre stycken gällde det att byta trottoar eller snabbt försvinna in i en port. Det absolut enda språk dom förstår är våld eller mer våld.

  Gilla

 • messkalle

  Att blinka med ljuset och när du har ögonkontakt gör ingen min , skaka på huvudet eller för guds skull ge ett finger åt en annan bilist. Du risker att ha gjort din sista bilresa.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Knivhuggarnas röda moderskepp har kidnappat Kommissionen, och EU blir en asylsökarkorridor till storRinkeby (dvs Sverige) Ylva J:

  Gilla

  • Stefanskapet

   2022 har Svennebanan chansen igen att rita om det politiska landskapet och börja räddningen av vårat tidigare stolta Fosterland. Folkmords politiken blir bara allt mer tydligare och fler och fler vaknar upp ur den politiska törnrosa sömnen. Så än är matchen inte slut. Än är vårat land inte förlorat. Men migrationspolitiken måste byta färdriktning. Från immigration till emigration, Migrationsverket byter namn till Återvandringsverket. Allt immigration som blir kvar hanteras istället av en specialenhet inom polisen/Säpo.

   Gilla

   • Lisa.

    Tyvärr, vi har en valmyndighet som rättar till siffrorna kvällen efter valet.
    Allt blir som tidigare.

    Gilla

   • Stefanskapet

    Valmyndighetens påverkan kan ifrågasättas och isf är dess påverkan inte större än att SD ligger närmre 20 procent i opinionen. Tänk på att typ DF i Danmark har stött på samma problem, men Danmark har ingen justering av valresultat. Idag börjar man repartriera. Det kommer till Sverige OCKSÅ. Allt går att förändra, om man bara vill.

    Gilla

   • Thomas

    Nja valresultaten är i regel styrda, det är flera ggr hitills som SD-sidan försökt få internationella valobservatörer till Sverige. Dock, så finns det andra val, att göra; hur många bryr sig egentligen om att bojkotta företag/organisationer som täpper till käften på oliktänkanden? Senast tex så togs Paulo Robertos grejer bort från Coop!
    Nu, ärligt talat, hur många Sverigevänner röstar med fötterna och bojkottar Coop 7/24/365. Du vet, vi är liksom 2 miljoner människor nu minst, som kan rösta med fötterna och vända Sverige fientliga företag/organisationer rygger, 7/24/365. Vissa dagsridningar går på knä ekonomiskt, därför folk tröttnat på att pröjsa för pk dravlet.
    Det finns en alldeles utmärkt bojkotta lista på nätet, för alla Sverigevänner som vill rösta med fötterna, att följa och att komplettera den kan strypa ekonomin för företag/organisationer som ställer sig på landförrädarnas sida!

    Gilla

  • gamgubben

   YJ räknar här upp: organiserad kriminalitet,droger,flyktingsmuggling, sexbrott mot barn, all sort av utnyttjande, är hennes prioriteringar och huvudsakliga mål. Hon glömmer dock att säga att hon skall och hur hon ska stoppa dessa brott. Snacka går ju, men att göra något annat än snacka är tydligen omöjligt.

   Gilla

 • Nosferatu

  Kanske jag har förutfattad meningar, men jag är ganska säker på att gärningsmannen har sina rötter i ett utomeuropeiskt land

  Gilla

 • Mm

  Vilket drägg 7-klövern har tagit hit.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: