Här ligger en hund begraven


INSÄNDARE. Inför rättegången mot Aron Flam har Beredskapsmuséums advokat och vd Marie Andrée i polisförhör beskyllt Flam för att ha samröre med nazistiska organisationer! För det borde hon själv anmälas! Det är ju inte bara stockdumt, det är ett brott mot advokatreglerna.

Rolf Malm

Den judiske komikern Aron Flam är åtalad för att olovligt använt en karikerad ”en svensk tiger-symbol” som omslag på sin bok om sossenazismen under kriget. Han svarar själv att ”nazisterna har nog inte många judar som medlemmar”.

Man vädrar stanken från antiseminismen inom socialdemokratin. Men att skälla en jude för nazist är nog att bita sig själv i svansen. Men den grymma rävjakten är igång. Blodhundarna lössläppta. Makten visar tänderna och morrar hotfullt. Hela svansen av byrackor ylar med. Man hugger tänderna i minsta ben. Otrogna hundar ska ha på pälsen. Pressens hyenor vädrar blod. Halva den svenska skocken är som dresserade Pavlovska hundar. När Morgan Johansson ringer i rasistklockan rinner snålvattnet till bland godhetsrasisterna. Då slipper besten inom dom lös bortom allt förnuft. Då gläfser de i kör om det fria skallets betydelse för allas lika värde. Bland dem finns minsann inga nazistiska svin. De är alla ariskt vita, blåögda kamphundar för minnet av förintelsens offer och Hitlers bokbål. Att som Flam ersätta den blågula fanans fredliga kors med ett hakkors är en förbrytelse mot Sverigebilden. Flam är en förolämpning som Segerstedt sa om Hitler. Sverigebilden är redan skandaliserad tillräckligt i omvärlden. En svensk tiger om sossarnas vitmålade, bruna historia. Redan 1940 sa Churchill att den tidens rasister skulle bli framtidens antirasister. Med tanke på hans förakt för Sverige tänkte han nog på den svenska regeringen.

Jakten är vunnen på förhand. Räven sitter  försvarslös i saxen. Det går inte att lista sig ur fällan. Kopplet av spårhundar är satta på spår. Bandhundarna dreglar och tuggar fradga. Den som gör en pudel är nästa byte och ska ha rejält på nosen.

Här gäller den gemensamma värdehunden. Partipiskan viner över den som gnäller. Fårhundarna håller skocken samlad. Minsta bräkande så är det klippt. Hundföraren själv sitter vackert med snälla hundögon och tigger beröm. Men håller i kopplet av jakthundar, håller dem i trim och som sammansvetsad flock. Nu tycks dock politikerhyndorna rört om i hundgården. Den Cerberus som ledarhunden ska vara för den svenska flocken lyfter alltmer benet och pissar på dem som får slita hund för att betala den blandraskennel hen öppnat. Någon gårdvar mot invasiva vildhundar är dom ju inte. Det enda de pinkar in är sitt eget exklusiva revir. Att vanliga jyckar får leva hundliv i strypkoppel och äta kattmat stör inte dessa inavlade politiska champions som likt bulldoggar biter sig fast vid makten. Nu är vi ju dock rätt många gamla hundar som de inte kan lära sitta. Än är vi inte helt tandlösa och kan bita ifrån när vi hotas att bytas ut mot mer formbara valpar utifrån. De har ju länge försökt svälta ut oss. Vi köper ju inte allt valfläsk. Nu skickar de oss istället till veterinär för avlivning. Vi kostar ju trots allt en massa pengar som behövs för import av nya unga avelsdjur. Som ska kunna uppfödas och ledas till valurnorna som snälla vovvar i stramt koppel. Även om polishundarna inte räcker till för att hitta alla rabiessmittade, arabiska vargar som slinker med in i hönsgården och sprider död och förskräckelse. Plus corona-smitta.

Framtiden är inte vad den varit.

Rolf Malm

Ps. I snart 100 år har de politiska snedstegen och skandalerna sopats under mattan i historieböckerna. Det har lett till att bokbålen tänds även i Sverige utan att det väcker större protester. Det som inte fick hända igen. Vi har sakta vant oss att vandra på det sluttande planet.

Jag skriver på boken ”Sverige 2084”.  Om allt vi inte fick veta i det gamla trygga folkhemmet. TACK för allt stöd!  Swish 0722 – 84 70 52 , bankkonto SEB 5005 01 187 30, kontakt rolflmalm@gmail.com

Bild från Siobhan


14 responses to “Här ligger en hund begraven

 • Thomas

  Omslag från en annan svensk bok:

  https://www.bonnierfakta.se/bocker/157221/sverige-svenskarna/

  Författare Lennart Tham.
  Där har vi den där j_vla tigern, igen…utan att privatmuseet brytt sig.

  Luktar illa om det här, lång väg.

  Gilla

 • Thomas

  Vi sammanfatttar: Om Du retar den svenska socialismen, kommer den svenska socialismen att försöka förgöra Dig.
  Här tar den sin möjlighet att stoppa A.Flams irriterande bok och det genom att använda sig av sidospåret gällande Flams karikatyr av VKII:s ”Håll Käften, svensk! Annars jä*lar!”
  Rätt smart gjort, om man ser det hela på avstånd.

  Gilla

 • Erling

  Det korrupta etablissemanget avslöjar sig själv!

  Gilla

 • Nisse

  De som pk kallar extremhögern, anklagas för antisemitism, vilket är sant hos de allra längst ut på högerkanten. Denna grupp är som bekant extremt liten.
  Vänstern och muslimer generellt, hyser ett extremt hat mot just judar och dessa grupperna är väldigt stora i Sverige. Det är här, vi finner det reella hotet mot judar. Detta vet alla som har hjärna.
  Vår regering, stöttar judehatet genom finansiellt stöd till Palestina. Deras(S) ungdomsförbund, representeras i Malmö nästan helt av muslimer i ledningen. De skrek öppet judehat i förra årets 1:a maj tåg. Inget händer och media tystar saken, för de hatar också judar.(se till vilka partier de röstar på)
  Antisemitism använda bara som ett politiskt slagträ mot högern, av vänstern, vilket är rent hyckleri.

  Gillad av 1 person

 • linns

  Holm vs Sverige…….

  ””I november 1993 kom Europadomstolens dom i fallet Holm mot Sverige. Europadomstolen ansåg med 7 röster för och 2 röster emot att Holms rättigheter enligt artikel 6 hade kränkts (dom 1993-11-25, Serie A, vol. 270 A.)

  Holm hade, i en bok utgiven på Tidens Förlag och skriven av Sven-Ove Hansson, blivit utpekad som högerextremist och anklagats för att ha haft samröre med nazister. Holm är en av grundarna av den antisocialistiska tidskriften Contra. ”

  EU domstolen slog fast att INGEN i sverige kan få en rättvis och oberoende och fri rättegång…..

  Sittande regering tillätter domare….

  sittande regering centralstyr åklagaremyndigheten

  sittande regering centralstyr polisen

  partipolitiska nämndemän är jury.

  Om du vill bli kallad advokat istället för jurist så måste du gå med i Advokatsamfundet som styrs av regeringen.

  Good luck att vinna i en rättegång i sverige.

  Gillad av 2 personer

 • Tony

  Nej framtiden i Sverige har vi bakom oss, herr Löfven har
  gjort mycket för att våra nästkommande generationer heller
  inte har någon framtid här!

  Gillad av 1 person

 • Ponnsan62

  Jag tycker att alla politiker och makthavare ska arbeta 3 månder utanför politiken och betala skatt för den lön dom får för sitt arbete.
  Inte som nu bidrag från folket bara.
  Ponnsan
  AfS

  Gillad av 1 person

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Aron Flams budskap senaste tiden har varit ”krossa socialismen” Man kan nog påstå att han är en av de värsta fienderna på Sveavägen 68. socialdemokraterna sjunger på sista versen och blir allt mer desperata.

  Gilla

 • Maya

  Det ligger en unken odör över Sverige.Stanken blir bara värre och värre.Nu j_lar ska strypkopplet dras åt ordentligt.Hela Sverige är i gungning med kriminalitet,skjutningar,knivdråp och dagliga våldtäkter.Vad tilldrar sig pressens intresse ? En karikatyr på ett bokomslag ! Då kommer insatstrupperna farande.Är det någon som tvivlar på om vi lever i en sossediktatur med en egen Napoleon som driver ett krig mot alla dissidenter ?

  Gillad av 1 person

 • Nisse

  Att beskylla en jude för att vara nazist, låter gör korkat för att vara sant.
  Nog bara möjligt i pk landet Sverige. Hon glömde nog att använda hjärnan.😄😄?

  Gillad av 1 person

 • ponnsan62

  Känns som den där mari är en ond
  Människa.
  Varför är så många hatiska mot. oliktänkande.
  Är det derras drivkraft att tycka illa om andra?
  Ponnsan
  AfS

  Gillad av 1 person

 • Sara från Skåne

  Om det hade varit ett rent skadeärende baserat på upphovsrätt, hade Beredskapsmuseets juridiska ombud begärt att få en del av intäkterna från boken eftersom Flam – utan skriftligt medgivande – använt ett verk på bokens omslag, ett verk som han visste en annan person ägde upphovsrätten till.

  Det fungerar normalt så; Disney jagar ofta knallare m fl som tryckt upp tröjor mm med Disney-motiv, i den mån någon tryckare tar på sig uppdraget eftersom alla som arbetar i tryck-branschen är medvetna om Disney’s faktura-till-alla-inblandade-metoder, vilka kan anses vara vägledande i branschen.

  Inget tvivel råder om att Flam-målet handlar om något annat än upphovsrätt.

  Gillad av 2 personer

  • Stenbock

   Sara från Skåne:
   Jo,så är det nog…
   Finns inget förutom förljugenhet kvar i Abzurdistan.
   Har idag ögnat över ett ”reportage”,kring hur flydda tiders kriminalitet skulle var värre än dagens !! 😉
   Det är skit o. lögnblaskan HD som sammanfattat utvalda delar,från de senaste 120 åren,för att bevisa hur onda vi skåningar varit,innan den nya befolkningen anlände och bättrade upp bilden.
   Var skribentan har sin hemvist synes mellan raderna.
   En vänsteraktivist som funnit sin dröm,i detta lokala skämtorgan.

   Gillad av 1 person

  • Robin H.

   Sara från Skåne.

   Nej – Det fungerar normalt inte alls så!
   Mvh, Jurist Robin H.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: