Göran Greider tänker sig inte för…


MEDIA. Tänk om socialisten Göran Greider fick som han ville, vad skulle de så kallade journalisterna då tala om i TV och radio-sofforna? Att prata svensk politik och tänka på vad som händer i vårt land är kanske inte lika kul om man är vänster som Göran…

-Pettersson är i varje fall lite imponerat av herr Greider. Han hinner med sofforna på SVT, SR och TV4, ibland nästan samtidigt…

Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


19 responses to “Göran Greider tänker sig inte för…

 • Kenth Andersson

  För att kunna tänka så måste ju den kapaciteten finnas !

  Gilla

 • Kungen

  Det bästa vore om greider stannade i garderoben så slapp vi både se och höra honom och hans vänsterpladder

  Gilla

 • centurion

  Vad är det för likhet mellan G.G. och Trump ? Jo, båda drar åt varsitt håll !Trump strävar framåt, medan G.G. är en avundsjuk bakåtsträvare.

  Gilla

 • Tony

  Som jag ser det så har Göran Greider inte ett dugg med att göra vad
  Donald Trump säger? Det finns även skydd att stoppa i öronen`?

  Jag GREDER när jag hör och ser Göran Greider..

  Gilla

 • gamgubben

  GG kan troligtvis inte tänka eftersom han verkar ha fått en kronisk hybris kombinerad med en hjärna bestående av talg samt en allvarlig form av Bommersvikssyndromet.

  Gilla

 • Billy Boy

  Göran Greider (S) har inte tänkt sig för många gånger tidigare:

  ”Lägre skatter är en stöld från det gemensamma”
  Chefredaktören för Dala-Demokraten, Göran Greider, tycker att varje krona som går förlorad i en skattesänkning är en stöld.
  – Du ska inte behöva tänka på pengar då du rullas in på akuten, säger han. (Publicerat 6:e november 2019)

  Läs mer, se och lyssna till kort video på SVT-länken nedan:

  https://www.svt.se/opinion/goran-greider

  Politikfakta

  Göran Greider har under de senaste c:a 12 – 13 åren ”drabbats” av flera skattesänkningar i form av jobbskatteavdragen nr 1 – 5 som den borgerliga Alliansregeringen genomförde åren 2007 – 2014.

  Trots löfte från Löfvens DÖ- och JÖK-regeringar har jobbskatteavdragen ännu inte återställts vid eller efter tillträdena 2014 och 2019.

  Man lovade pensionärerna skattesänkningar som succesivt skulle utjämna (sänka) pensionärernas inkomstbeskattningar till löntagarnas nivåer. Dessa utlovade skattesänkningar till pensionärerna är fortfarande inte fullt ut genomförda trots högkonjunkturen 2014 och alla fagra löften från (S) i valrörelserna 2014 och 2018.

  Som en del av JÖK-avtalet gick Stefan Löfven (S) däremot med på att sänka skatterna för de allra rikaste inkomsttagarna i Sverige då han accepterade kravet från C & L att slopa värnskatten som redan det första året orsakar ett skattebortfall på c:a 6 miljarder kronor från statsbudgeten. Borttagandet av värnskatten medför skattebortfall på c:a 6 miljarder kr varje återstående år (d v s 2020, 2021 och 2022) under innevarande mandatperiod.

  Det som Göran Greider sysselsätter sig med betraktar jag knappast som något produktivt ”jobb”. Varför skall han då få dra nytta av alla jobbskatteavdragen som Alliansen införde under åren 2006 – 2014 samt den slopade värnskatten, som han nu drar fördelar av med JÖK-regeringens 73-punktsuppgörelse med partierna C och L.

  Varje krona som går förlorad i statsbudgeten p g a skattesänkningar som kommer Göran Greider tillgodo på hans skyhöga inkomster är därför att betrakta som en grov stöld från det gemensamma.

  Gilla

 • ThePeter

  Men lyssnar gör du………Gubbe.
  Anväd 3 dubbla hörselproppar.

  Gillad av 1 person

 • ruben

  När Trump talar spänner hans antagonister öronen så de blir blåa. Man hör annars ingen saklig kritik, ifall hans samlade politiska gärning skadat USA och dess befolkning. Jag känner större oro över Sveriges invandringspolitik.

  Gillad av 1 person

 • turrim

  Löjan är inte Greider. Han må tycka vad han vill på sin kammare. Löjan är ansvariga på skattemedia som ger honom plats i sofforna.

  Gillad av 1 person

 • Maya

  Journalistik idag går enbart ut på att hitta något ofördelaktigt att skriva om gällande President Trump.Hatretorik brukar vänstertrollen på nätet roa sig med.Lyft dig Göran Greider från det sumpträsket.Omogen och barnslig retorik är du för gammal för.

  Gillad av 1 person

 • Micke

  Göran Greider tänker sig inte för? Hmm, Göran Greider tänker inte alls.

  Gillad av 1 person

 • Robert

  Jobbigt för såssen att ett lands ledare jobbar för sin egen befolkning? GG har haft skattefinansierat sk jobb hela sitt liv, klart att han är avundsjuk på en som har tjänat sina egna pengar. Dalademokraten vem fan läser skiten? Tur för den sk journalisten att Trump finns, för som tidigare inlägg konstaterat så vore det nog bättre om han granskar vår egen fårskock till regering.

  Gilla

 • Bbeaver

  Trump gör inte mig något. Vi har värre problem, hört talas om vår regering. Dom är problem. GG skiter jag i

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Jag tror att GG inte ens lyfter luren. När han ser vem som ringer så springer han direkt till soffan som han ska sitta i.

  Gillad av 2 personer

 • Bbeaver

  Jag skiter i GG, Trump gör inte mig något. Vi har värre problem, hört talas om vår regering. Dom är problem.

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  ”…slapp höra vad han säger. Låt bli att lyssna på Trump då G.G! .

  Gillad av 1 person

 • ponnsan62

  Kan han sova på natten utan en flaska rödvin?
  Jag undrar bara ?
  Ponnsan
  AFS
  .

  Gillad av 2 personer

 • The proud swede

  Greider är en jävla idiot

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: