Stäng

Göran Greider tänker sig inte för…

MEDIA. Tänk om socialisten Göran Greider fick som han ville, vad skulle de så kallade journalisterna då tala om i TV och radio-sofforna? Att prata svensk politik och tänka på vad som händer i vårt land är kanske inte lika kul om man är vänster som Göran…

-Pettersson är i varje fall lite imponerat av herr Greider. Han hinner med sofforna på SVT, SR och TV4, ibland nästan samtidigt…

Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

19 reaktioner på “Göran Greider tänker sig inte för…

 1. Det bästa vore om greider stannade i garderoben så slapp vi både se och höra honom och hans vänsterpladder

 2. Vad är det för likhet mellan G.G. och Trump ? Jo, båda drar åt varsitt håll !Trump strävar framåt, medan G.G. är en avundsjuk bakåtsträvare.

 3. Som jag ser det så har Göran Greider inte ett dugg med att göra vad
  Donald Trump säger? Det finns även skydd att stoppa i öronen`?

  Jag GREDER när jag hör och ser Göran Greider..

 4. GG kan troligtvis inte tänka eftersom han verkar ha fått en kronisk hybris kombinerad med en hjärna bestående av talg samt en allvarlig form av Bommersvikssyndromet.

 5. Göran Greider (S) har inte tänkt sig för många gånger tidigare:

  ”Lägre skatter är en stöld från det gemensamma”
  Chefredaktören för Dala-Demokraten, Göran Greider, tycker att varje krona som går förlorad i en skattesänkning är en stöld.
  – Du ska inte behöva tänka på pengar då du rullas in på akuten, säger han. (Publicerat 6:e november 2019)

  Läs mer, se och lyssna till kort video på SVT-länken nedan:

  https://www.svt.se/opinion/goran-greider

  https://i.pinimg.com/originals/7b/0f/1e/7b0f1ef2045e0441153440648e3043ca.jpg

  Politikfakta

  Göran Greider har under de senaste c:a 12 – 13 åren ”drabbats” av flera skattesänkningar i form av jobbskatteavdragen nr 1 – 5 som den borgerliga Alliansregeringen genomförde åren 2007 – 2014.

  Trots löfte från Löfvens DÖ- och JÖK-regeringar har jobbskatteavdragen ännu inte återställts vid eller efter tillträdena 2014 och 2019.

  Man lovade pensionärerna skattesänkningar som succesivt skulle utjämna (sänka) pensionärernas inkomstbeskattningar till löntagarnas nivåer. Dessa utlovade skattesänkningar till pensionärerna är fortfarande inte fullt ut genomförda trots högkonjunkturen 2014 och alla fagra löften från (S) i valrörelserna 2014 och 2018.

  Som en del av JÖK-avtalet gick Stefan Löfven (S) däremot med på att sänka skatterna för de allra rikaste inkomsttagarna i Sverige då han accepterade kravet från C & L att slopa värnskatten som redan det första året orsakar ett skattebortfall på c:a 6 miljarder kronor från statsbudgeten. Borttagandet av värnskatten medför skattebortfall på c:a 6 miljarder kr varje återstående år (d v s 2020, 2021 och 2022) under innevarande mandatperiod.

  Det som Göran Greider sysselsätter sig med betraktar jag knappast som något produktivt ”jobb”. Varför skall han då få dra nytta av alla jobbskatteavdragen som Alliansen införde under åren 2006 – 2014 samt den slopade värnskatten, som han nu drar fördelar av med JÖK-regeringens 73-punktsuppgörelse med partierna C och L.

  Varje krona som går förlorad i statsbudgeten p g a skattesänkningar som kommer Göran Greider tillgodo på hans skyhöga inkomster är därför att betrakta som en grov stöld från det gemensamma.

 6. När Trump talar spänner hans antagonister öronen så de blir blåa. Man hör annars ingen saklig kritik, ifall hans samlade politiska gärning skadat USA och dess befolkning. Jag känner större oro över Sveriges invandringspolitik.

 7. Löjan är inte Greider. Han må tycka vad han vill på sin kammare. Löjan är ansvariga på skattemedia som ger honom plats i sofforna.

 8. Journalistik idag går enbart ut på att hitta något ofördelaktigt att skriva om gällande President Trump.Hatretorik brukar vänstertrollen på nätet roa sig med.Lyft dig Göran Greider från det sumpträsket.Omogen och barnslig retorik är du för gammal för.

 9. Jobbigt för såssen att ett lands ledare jobbar för sin egen befolkning? GG har haft skattefinansierat sk jobb hela sitt liv, klart att han är avundsjuk på en som har tjänat sina egna pengar. Dalademokraten vem fan läser skiten? Tur för den sk journalisten att Trump finns, för som tidigare inlägg konstaterat så vore det nog bättre om han granskar vår egen fårskock till regering.

 10. Trump gör inte mig något. Vi har värre problem, hört talas om vår regering. Dom är problem. GG skiter jag i

 11. Jag tror att GG inte ens lyfter luren. När han ser vem som ringer så springer han direkt till soffan som han ska sitta i.

 12. Jag skiter i GG, Trump gör inte mig något. Vi har värre problem, hört talas om vår regering. Dom är problem.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: