Befria oss från…

MEDIA. Aftonbladets ledarredaktion får tycka vad de vill men är inte detta lite odemokratiskt? Donald Trump är president i USA, vald av det amerikanska folket, i varje fall till nästa val. 

-Pettersson ska  inte nämna vad jag tycker om LO som utser den politiske chefredaktören på Aftonbladet….

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Befria oss från…

 1. Svensk vänster håller stilen Hat mot USA. Ingen kritik mot Ryssland och atomubåtar i Östersjön. Allt oftare kritik mot Ungern och Polen. Nu är dom fria länder och väljer själv sina ledare och vilken politik landet ska föra. Men det är tydligen fel politik. Men när båda länderna styrdes av Ryssland och inte själv fick bestämma över sitt land så var det alldeles tyst från vänstern. Det är helt klart att kommunister inte ska leva i ett demokratiskt land.

 2. Ställer sig …

  … socialdemokratiska Aftonbladet med dess politiska chefredaktör Anders Lindberg, LO-kollektivet med alla tillhörande fackförbund samt JÖK-regeringen (S & MP) + JÖK-stödpartierna C & L …

  …. samtliga på kommunistdiktaturen Kinas sida i dispyterna som för närvarande pågår mellan Kina och USA i många olika frågor?

  Sveriges ”Humanitära stormakts-regering” med Stefan Löfven i spetsen har ju också egna pågående oenigheter med den kommunistiska diktaturen Kina i flera frågor. Hur får Anders Lindberg och Stefan Löfven ihop en lösning på den ekvationen? Planerar herrarna och damerna att lägga sig platt till marken för diktaten som man får från det odemokratiska Kina?

  Några militära maktmedel saknar ju Sverige att sätta in för att hävda sin rätt både gentemot Kina och många andra stater.

 3. Håller helt med om att Tump skulle bort. Men alternativen är inte så mycket bättre tyvärr. Korkade jänkare får vad de förtjänar. Dumma färgade och White Trash lila dumma allihop

 4. Vad har de som här på Pettersson visar tummen ner för egna åsikter ?
  Att bara vara emot utan egna argument är ju inte svårt……

 5. Få se nu babyface anders, Trump lovade bygga muren, check, sänkte arbetslösheten till lägsta på 50år(blev dock åt helvete pga covid). Tagit USA ur krig med mera. Svenska storstatsministern o hans företrädare har tagit islamister i miljontal hit, krossat den välfärd godtrogna arbetande (pensionärer) trodde de skulle få, plus tusentals ytterligare kassa beslut. Grattis Europas islamistefäste NR1.

 6. Jag har gjort något annat, jag har befriat mig helt från Svensk media inklusive A.B o Expr. och andra dyngspridare, blaskor som undanhåller sanningar, mörkar för att skydda vissa grupper i samhället, men slår
  på stora trumman med bild o allt när en Svensk begår brott.
  Hade vi haft samma engagemang från Svensk Media mot brottsligheten här som dessa usla tidningar har på att gräva fram skit om Donald Trump
  som ju är vald av USA s folk, då hade vi haft en media att snacka om,
  nu är den enbart patetisk,SVT/ SR o TV4 är precis lika beklämmande!

 7. Egentligen är det sak samma vem som är president i USA, det är de stora historiska utvecklingstrenderna som bestämmer hur utvecklingen går.

  Vad Trump beträffar, vinner han valet kommer jag att gilla att se hur de prestituerade kommer att våndas. Hur kund det gå så trots alla våra kampanjer mot Trump ?

  • Trump är den bästa president USA har haft sen 50 talet..
   Man med pondus..
   Jämför han med våra såkallade förtroendevalda..
   Vad blir det då…
   Inget.
   Man kräks
   Ponnsan
   AFS

 8. Han är allvarligt skadad av sin omgivning och sossetänkandet vilka anser sig vara de enda rättänkande varelserna vare sig det gäller Sverige eller USA, så vet de bäst.

 9. US har valt Trump det är deras beslut .Sverige har valt svetsarn som är totalt värdelös at han inte avgår är en gåta .AVGÅ SVETSARN.

 10. Skillnaden är att Trump agerar för Amerika, amerikanarna, ansvar, trygghet, rättvisa och förstånd…precis tvärtemot vad 7-klövern med deras allierade hycklande köpta korrumperade knähundar till media…(bl.a. Aftonbladet) som gör allt för att förvrida, förstöra allt som gör gott och fint i världen.

Kommentera