Nigeria ska rädda Sverige, säger Peter Wolodarski


INSÄNDARE. Migrationen till Sverige från Afrika måste ökas väsentligt, säger han. Särskilt från Nigeria. Han underbygger myten om att Sverige kommer att gå under beroende på de allt fler gamla. 2014 skrev han att Sandviken tjänade 145.000 kronor på varje invandrare. Vi vet ju idag att det var en galen lögn.

Rolf Malm

Det finns inte en enda vetenskaplig undersökning som stödjer talet om att invandringen är lönsam. Den kostar oss otaliga miljarder om året. Wolodarski är inte bara förljugen, obildad kretin utan samvete. Han framstår som rent fårskallig.

Nigeria är Afrikas folkrikaste land. Där bor 191 miljoner människor. 90 miljoner av dem är under 18 år. Där talas över 500 olika språk. Om 30 miljoner av dem flyttade till Sverige – så som tokstollan Annie Lööf önskar – skulle de alltså rädda Sverige demografiskt och ekonomiskt. Det är så dumt att det inte går att på ett normalt sätt debattera frågan med dessa godhetsrasister. Dessa nigerianska ungdomar är som regel helt outbildade. De har säkert minst några hundra miljoner släktingar som kan följa dem som anhöriginvandrare. Redan i år kommer det lika många invandrare som det finns invånare i Västerås. Utan hälsokontroll mitt i coronapandemin.

Var ska det byggas ett nytt Västerås där de kan få bostad, jobb, utbildning och samhällsservice? Var skulle 30 miljoner unga nigerianer bo. Då räcker det ju inte långt med att kasta ut åldringar från äldreboenden och göra om dem till flyktingboende. Inte ens tältläger skulle räcka till mer än en bråkdel av dem. Vi har inte ens sjukhus nog för att erbjuda dem praktikjobb där. Var skulle man finna alla de miljoner lärare som skulle behövas för deras utbildning. Det skulle vara enklare att lära alla svenskar något av deras många språk än att lära alla dem svenska. Vi närmar oss ju redan den situationen. Det blir snart enklare att lära alla svenskar arabiska än tvärtom. Vi hamnar ju limbo när vi inte längre läser Bibeln och inte kan läsa Koranen.

Nu kommer väl Moder Natur att på lång sikt lösa problemen. Mångkulturen leder ju obevekligt mot att vi blandas till ett mellanting mellan svart och vit. Problemet är ju att det tar så lång tid. Det kan dock bli problem för genusforskningen. Blir det krig föds ju betydligt fler pojkar än flickor. Ett säkert tecken på att vår Skapare inte förstått detta med jämställdhet mellan könen.

Peter Wolodarski, chefredaktör på Dagens Nyheter. 

I maj 2014 påstod Dagens Nyheter att Sandviken tjänade en halv miljard på invandringen. 

Det känns ju hopplöst när inflytesrika människor som Wolodarski, Reinfeldt och Lööf inte tycks begripa de enklaste samband. När de får utrymme för de mest imbecilla teorier. Att Wolodarski och Anders Lindberg som ledarskribenter i politiskt mutade blaskor accepterar att framstå som rena idioter kan man kanske förstå när man ser vilka löner de kan kvittera ut. Men att påstått liberala  politiker så fullständigt döljer sin tankeförmåga och offrar sin heder för att säkra sin framtida inkomst och status är svårsmält. Ty att de är så totalt tomma i huvudet som deras uttalande indikerar måste ses som uteslutet. Det är det dock inte när det gäller vår tids regering. Större dumskallar får man leta efter. De få bland dem som ändå framstår som tänkande varelser men ändå håller med om galenskaperna är om möjligt värda än mer förakt.

Det är farligt att ha rätt när staten har fel.

Voltaire

Rolf Malm

Ps. Tack för allt stöd för skrivandet av boken ”Sverige 2084”. En kritisk studie av vår politiska historia under 100 år.

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto 5005 01 187 30, kontakt rolflmalm@gmail.com

Några år senare, Peter Wolodarski har mig veterligen aldrig bett om ursäkt…


14 responses to “Nigeria ska rädda Sverige, säger Peter Wolodarski

 • Cirkus Sverige.

  Rädda Sverige ifrån Peter Wolodarski.

  Peter, åk ner till Nigeria, och krama om dom och låt dom ”underhålla” din fru….åhhh sån härlig kulturberikning, såååå spännande, det kittlar i kroppen.

  Nigeria ska rädda Sverige !!!
  Låt idiotin få ett slut ! 🤮

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Ja, med bara 600 000 arbetslösa, så blir det ju självklart svårt att ta hand om dom gamla!

  Det förstår väl alla att tar vi hit ett par miljoner arbetslösa till som ska leva på bidrag så kommer ju guldet att regna över pensionärerna!

  Svenskarna förtjänar att utrotas!

  Gilla

 • turrim

  Det är sorgligt att Bonniers inte har en omdömesgill och vidsynt person i toppen för flaggskeppet DN.

  Gilla

 • Kattsand

  Läste för en tid sedan om hur hemskt det var att vara afrikan i Sverige, enligt det jag läste så var det ingen måtta på hur rasistiska alla svenskar var och dessutom ägnade de sig åt ”vithet” (vad menas med det?), så vi borde istället varna alla nigerianer från att komma hit….

  Gilla

 • Peter Sjöström

  SCB säger att den svenska kvinnan föder 1,9 barn . För att hålla befolkningen jämn så behöver kvinnan föda 2,1 barn . Det gör enligt SCB ett underskott på 10 000 per år . Med bättre möjligheter för oss i landet så ordnar vi det själva , som i Ungern . Mvh Sjöström

  Gilla

 • ponnsan62

  Lås in individen han är farlig för sig själv Herre min skapare vad har du gjort?
  Ponnsan
  AFS

  Gilla

 • ossie

  Skicka den där Polske muppen hem till Polen och predika dylika saker då kommer han nog att få det hett om öronen.

  Gilla

 • Kretin

  I norra Nigeria är Boko Haram verksamt. Dessa behöver säkert en avkopplande semester i Sverige med fulla bidrag och alla bekvämligheter. Välkomna !

  Gilla

 • Tanten

  Nigeria kanske vill göra med Sverige som man gjorde med Biafra?
  Har svenskar glömt det?

  Gilla

 • rune

  Black Axe är från Nigeria.Är det dessa som ska rädda Sverige ?
  ”Black Axe mördar och kidnappar – siktar nu in sig på Sverige
  Nu har Black Axe visat upp sig också i Sverige.
  De beskrivs som en dödskult som mördar, kidnappar, slåss med machete och utpressar med hjälp av svart magi.”
  GT 2019

  Gilla

 • Tony

  Varför inte exportera Peter Wolodarski till Sydafrika, här
  gör han ingen nytta och hans gamla hemland Polen
  vill inte ha med honom att göra, av förklarliga skäl.

  Gillad av 2 personer

 • rustibus46

  Grattis, Nigeria(ner), ett land fyllt av problem. Ruffel o båg. Titta på dem som
  redan är här. De kommer att lura naiva
  svenskar bara in på benen. Arma land

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Nigeria ?
  Äntligen kommer räddningen !!!!!!!!!!
  Som man har väntat……..
  Allvarligt talat, vad är en liberal och vad har liberalismen någonsin bidragit med ?
  Ingenting, är bara ett stort skämt bara att se dagens inte alltför höga opinionssiffror.

  Gilla

 • hllviken

  Wodoo…… vet att Nigeria inte utvecklar Sverige – Wodoo….. ingår i det revolutionära nätverket som vill avveckla nationer och införa OWO = One World Order.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: