Stäng

Schysta villkor för socialdemokraten Veronica Palm

KORRUPTION. Socialdemokraternas Veronica Palm, född 1973, hoppade av politiken i oktober 2015, alltså för snart fem år sedan och lever sedan dess på 47.000 kronor i månaden, försörjd av svenska skattebetalare genom inkomstgaranti från riksdagen, enligt Dagens Industri

Den 47-åriga damen twittrar att hon inte begriper att hennes och den övriga politikeradelns villkor tar resurser från andra. Dessutom har Veronica Palm ett bolag, därifrån tar hon inte ut någon lön för då minskar hennes ersättning från skattebetalarna.

Om Veronica Palm på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 reaktioner på “Schysta villkor för socialdemokraten Veronica Palm

 1. Linda Snecker (V) hade 0,3 och Veronika Palm hade 0,4 på högskoleprovet, 2 riktigt korkade personer som bestämde sig för att ge sig in i politiken, bra för sin egen plånbok, riktig otur för oss andra.

 2. En tapper kämpe är Rolf Malm, vilken skillnad mot alla snikna sossar, som ett sänke, som Veronica Palm.

 3. Märkligt att detta fortsätter in i våra dagar.
  Vill minnas att det sedan 70talet har skrikits om dessa parasiter i pressen då och då, jävla falmskärmar som löser ut, och att detta skall bort. Inte minst för dom som misskött sig, och passera bäst före datum.
  Men inget har hänt….. varför?

  Pressen har tystnat.
  Missbruket av skattekronorna fortsätter.
  Samma regering då som nu.

  Jag, förstår då sambandet.

 4. V. Palm Barnsköterska, leder tandvårdsutredningen sedan mars 2018, det planeras slutfört mara 2021. Jag antar att det också är arvoderat så hon kanske får både pension och arvode. I Riksdagen satt hon från hösten 2002 till 2015 13 år för detta får hon 47000:- i månaden. Hennes jobb var där att rösta som sossarnas partiledning bestämde.
  Jag känner en sjuksköterska som jobbat längre i sitt yrke men får endast garantipension av den anledningen att hon följde sin man vid hans utlandsuppdrag. Den dag hon gick i pension fick hon beskedet att garanti- pension kunde ej erhållas eftersom hon inte befunnit sig tillräckligt länge i Sverige, det fattades tydligen 5 år alltså endast 35 mot stipulerade 40.
  Samtidigt var regeln då att en invandrare som befunnit sig i Sverige som medborgare i 5 år fick full garantipension. Politikerna hävdade då som nu att ”alla är lika mycket värda.”
  Finns det någon som verkligen tror på en sådan uttjatade floskel?
  Hur kan någon tro och lita på S, och varför röstar någon på ett parti som redan 1969 passerade sin inkompetensnivå?

 5. VP detta äckel till kvinna.Tänker hon på att där är kvinnor som jobbar säsong och får en skit pension på 3400 kr.Och tvingas betala skatt på denna summa
  Var är kvinnorörelsen för dessa kvinnor. Som i princip jobbar under slavliknande förhållande

 6. Som pensionär betalar jag ca 50 000 i skatt det räcker till att försörja en arbets befriad sosse FY FAN……

 7. Typisk sosse av i dag sko dej så mycket som går på skattebetalarna. hur är det möjligt att ca 30 % röstar på detta mygelparti man undrar om valresultatet är äkta….

 8. Dessa vänstermuppar har en sjuk syn på vad som är rätt och fel.
  Blir spyfärdig bara av att se eller höra dom yttra sig.

 9. Igår inföll skattefridagen i Sverige, hade landets styrande låtit bli att vräka ut pengar på korrupta stater, terrororganisationer, massinvandringen, politruker i byråkratin, onödiga myndigheter, lata f.d politikerparatsiter osv osv osv så hade skattefridagen infallit i början av Februari istället.

 10. Jag har en dröm att vi lyckas med att få till ett styre av Sverige som inte består av politiska broilers, hycklare och bedragare. Då kan vi i efterhand ”justera” villkoren för de ovan nämnda. Då grundlagsfäster vi att arvodesutvecklingen ska följa löneutveckling och inte vara dubbelt så hög som i dag. Då grundlagsfäster vi även att pensionen ska följa löneutvecklingen och det retroaktivt från 1990 då ”reformen” infördes. Då grundlagsfäster vi också att det rör sig om ett livstidsbelopp och om man har tagit ut pension i förtid så kommer den att minska i motsvarande grad.

  Jag brukar inte vara diaboliskt lagd men det skulle vara en ren njutning och se fröken Palm och andra som levt livets glada dagar på skattebetalarnas bekostnad stå där med rakad hals och bara ha garantipensionen att leva på. Som så många svenskar och få invandrare (äldreförsörjningsstöd).

 11. Jag vet inte vad Veronica hade för slutbetyg i matematik i skolan,men om man tär och tar resurser från andra så blir det alltid någon lidande.Vad bidrar du
  själv till Veronica för att inte denna snedfördelning får ske ? Om alla bidrar så gott dom kan och inte åker snålskjuts på andra så kanske ”välfärden” inte bara är en floskel som ni Socialdemokrater så gärna svänger er med.

  1. Slutbetyg, matematik och Veronica Palm är inte ofta man ser i samma mening. Faktiskt första gången. 😉

 12. Bah! Kan det vara så att kvinnor kvoteras in i partiledning, regering m.m. p.g.a. sitt utseende?

  1. Inte bara utseendet, utan på hur de villigt ställer upp för den som är högsta hönset.

 13. Denne tillhör inte dom mer begåvade precis, men det är klart finns det någon inom sossarna som är det. Därför ser man till att dom är betalda resten av livet, för något annat jobb får dom väl inte ändå efter sin kunskap. Enda sättet är ryggdunkande kompisar för att få ett jobb, korruptionen är ett måste för dom styrande

 14. Skönt att veta vad ens skattepengar går till !!!
  Inget varar som tur är för evigt, denna vidriga parasit V.P kommer förr eller senare att få sitt straff vilket jag hoppas blir kraftfullt och mycket kännbart…….
  Man ska i normala fall inte önska människor något ont men det finns undantag, V.P och hennes gelikar är solklart ett sådant undantag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: