Sverige har aldrig varit tryggare, tack Löfven  

Från Facebook

Sverige har aldrig varit tryggare, tack Löfven  
Här får man barnvakt och vill passa på att gå ut och ha lite kul med syster och make. Vi har en super trevlig kväll, spelar shuffleboard och umgås. Sen när man börjar röra sig hemåt så har man turen att möta en alldeles över jävligt hygglig, icke skidåkande som utifrån det blå kallar mig och min syster horungar. Otur är att våra makar har hamnat på efter kälken och går en bit bakom oss. 

Vi ifrågasätter varför han kallar oss horungar när han inte ens känner oss.
”Jag slår tjejer och jag kommer från gottsunda” Sen small det. Det matas slag och sparkar och stampningar mot mitt och min systers huvud.
Han har kallat på förstärkning, 1 sekund senare kommer en ljus bil i hög fart som tvärnitar bakom oss. Ut hoppar fler som drar sina skärp och börjar mata slag mot våra makar.
Efter omständigheterna så klarade vi oss bra.
TACK till er ordningsvakter som reagerade direkt och kom dit rusande, TACK till er poliser som bara tog vad som kändes som 5 sekunder innan ni kom, TACK till er vittnen som lämnat eran utsaga och som inte lämnade våra sidor. Tack vare er hann det inte bli värre än vad det vart ❤
!TILLÄGG!
Vad vi vet fick polisen tag i 3 utav dem. Han berättade även för min make att vi hade tur som inte blev knivhuggna. Troligtvis hade dom alltså kniv på sig.
Dela gärna, så kanske det når fram till Löfven hur tryggt Sverige är.
***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Sverige har aldrig varit tryggare, tack Löfven  

 1. Den hedern att inte misshandla försvarslösa kvinnor finns inte i islamsk tro!!! Vad tycker ni om det fi !?!? Gudrun Schyman!?!?Alice bath kunke!?!?

 2. Och då är vi där, till slut, vid den stora frågan:

  Vad ska nu vi män göra, vi riktiga svenskar?
  Inte vad vi ska skriva på en telefon, platta om, prata med grannen om när vi dricker vårt kaffe eller när vi fått några glas innanför rocken utan, helt enkelt, vad ska Vi Göra?
  Jag menar, rent fysiskt.
  Nu gjorde någon genast i byxorna och i ursinne menar att vi inte alls ska ta till våld ”i Sverige gör vi inte så, andra kinden till, samtal och värme mellan människor och annan substanslös skit”

  Vi svenskar blir fysiskt attackerade(har själv blivit knivskuren av afrikaner, kan skicka in bilder av ärren och styngnen på min kropp till Pettersson för verifiering) men vi låter bli att slå tillbaka.

  Varför? Säg mig varför låter vi mbutu, ahmed och abdullah från något intetsägande, underutvecklat dynghål i Europakolonin Afrika eller från nån getjägarprovins i stenökenländerna få gå omkring och slå oss riktiga svenskar? I vårt land, Sverige.
  Hur kan det tolereras?
  Ställ er upp, för fan, och ta ingen skit av någon. Det är dags.

 3. Det misshandlande mänskliga avskrädet hade troligtvis bestämt sig för att sharialagen skulle tillämpas på ”horungarna”, d v s två vuxna kvinnor. Fega som dessa kräk är, i detta fall inte anser sig kapabla att rå på två kvinnor, rinde han sina ”bruchor”. Beteendet företer likheter med hyenor som också jagar i flock.

  Titta gärna på filmklippet ”Sveriges Förenade Muslimers kvinnoförtryck” i https://www.youtube.com/watch?v=H_Vvr64OQVk

  Värt att notera är att Rebecca Andersson som slagits blodig troligtvis är 5-barnsmamma där det äldsta barnet är yngre än 10 år och det yngsta inte har fyllt ett. Om det hade gått riktigt illa hade barnen förlorat sin mamma.

  Jag undrar vad hon kommer att berätta för sina barn, varav 2-3 kan vara flickor, om vad som har hänt och vad som riskerar att hända dem när de blir äldre.

 4. Storbråk i Göteborg mellan två grupper !
  Eftersom dagens censurerade PK-media inte berättar vilka dessa grupper är så får man i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige själv gissa vilka dessa grupper är.
  Vilket inte svårt……

 5. En mycket stor och allvarlig fråga:
  Varför har socialdemokraterna kvar kontraktet,
  som de skrev med Muslimska Brödraskapet 1999?

  Nästa viktiga fråga:
  Varför skrev de kontraktet?

  – och en sista fråga:
  Detta är väl LANDSFÖRRÄDERI?
  (de sålde ju makt i Sverige till främmande makt!)

  – och:
  Varför blir de inte anklagade – och dömda?

 6. Detta är kultur i många Arabiska och afrikanska länder; unga män som ”tar över ett område”. Med våld. DETTA är vad som pågår.
  De skaffar sig vad DE kallar respekt, med våld.

  När polisen abdikerar eller nedmonteras är DETTA vad vi får; nedslagna män, kvinnor barn och åldringar. Oavsett tid på dygnet.

  Dessa kulturer tar NU över, och med den demografiska utvecklingen; mer invandring från dessa kulturer och högt barnafödande inom dessa kulturer, samtidigt med nedmontering av polisen, då är DETTA vad vi får leva under; inte kunna gå ut oavsett tid på dygnet pga hot från sådana här grupper.

  Fatta det, ni godhetsknarkare som vill ta hit hela mena! Kultur är inte bara mat & musik!
  (Det sista gäller knappast de flesta läsare här.)

 7. Ja regeringen och myndigheterna bjuder gärna in människor med den här primitiva våldskulturen till Sverige? Varför erbjuds människor av inrotad kriminell natur och främlingsfientlighet att bo här? Jag kommer aldrig att förstå det. Människor har olika mognadsgrader och passar inte överallt. Den insikten för att skapa en hållbar demografi tycks saknas hos samhällsarkitekterna. Asyl-aktivisterna bryr sig ännu mindre. Sover regeringen gott till den här djävla händelsen? Regeringen kan naturligtvis inte fortsätta med inställningen: Vi lägger oss inte i. Det, som sker det sker.

 8. Tror inte folk förstår hur hela Europa, nåja nästan hela, är utsatt för systematisk utrensning av vita. Kyrkor och skolor brinner, statyer rivs, vita misshandlas, rånas, våldtas, barn, kvinnor, män, allt pga vår kultur och att vi är vita. Rena krigssituationen.
  Det värsta är att dom gör det med våra regeringars godkännande. Dom vill dessutom importera mycket mer och skynda på processen.
  Alltså vi som växte upp på 70-80 talet. Inget av vårt Sverige finns kvar.
  Nej, ogillade blattar sen första gången jag såg en, och på den tiden var det mest buggar, så har aldrig röstat vänster.

  • I bibeln står att ett heligt krig mellan Kristna och Muslimer i framtiden kommer att bryta ut, man behöver inte vara troende för att inse att det är sant och är på gång !
   I Koranen står det om ett världshäravälde och att Kristna är Muslimernas lovliga fiende nummer 1…..

   • Intressant. Har du någon hänvisning till GT/NT?

    I 1:a Moseboken 16:10-12 står det skrivet om Hagars son Ismael som muslimerna (ismaeliterna) håller som sin anfader; ”

    10. Och HERRENS ängel sade till henne: ”Jag skall göra din säd mycket talrik, så att man icke skall kunna räkna den för dess myckenhets skull.”

    11. Ytterligare sade HERRENS ängel till henne: ”Se, du är havande och skall föda en son; honom skall du giva namnet Ismael, därför att HERREN har hört ditt lidande.

    12. Och han skall bliva lik en vildåsna; hans hand skall vara emot var man, och var mans hand emot honom; och han skall ligga i strid med alla sina bröder.”

    Jo, de är talrika; ca 1.6 miljarder och de är i ständig fejd med alla och allra mest inbördes (bröder i tron), där de oavbrutet dödar varandra.

 9. Svenskt ordspråk: Varje svensk medborgare ska bara va gla, att inte blev stenad, knivhuggen eller gruppvåldtagen av nya adeln.

 10. Val till riksdagen 2018 – Röster – valdistrikt Gottsunda centrum 61 % har röstat på råkommunisterna. Det vill säga: (S) + (V) + (Mp) Dessutom har Fi fått många röster i Uppsala tidigare.

  Länken till ansiktsboken ger för mig resultatet:
  ”Den här sidan är inte tillgänglig. Länken kanske är trasig eller sidan kan ha tagits bort.”

  Tja, jag besökte den s.k. ”kulturnatten” i Uppsala för några år sedan. Det var en förfärlig, svenskfientlig, kulturlös PK, politiskt korrekt tillställning.

  Halvung kvinna, Uppsala. Vad tror ni att hon och hennes sällskap har röstat på?
  Sällskapet får ingen sympati från mig.
  De har Svenskars blod på sina händer.

  Jönsson från Skåne.

 11. Sossar.
  Alla i Gottsunda röstar på Sossarna…
  Mein Kampf är en av de få och populäraste böckerna i arabländer

 12. Det här idioterna härjar fritt i hela sverige och ingen verkar ha viljan eller kapacitet (hjärn) utan låter de bara ske mot våra medborgare
  En djävla skam av våra sk regering sätt ner foten och bestäm om vi skall det svenska samhället kvar eller om det skall köras i åt helvete i en annan religions namn.
  Vi börjar tröttna
  ordentligt.

 13. Jag hoppas att dom vänsterblivna som tycker att vi ska avskaffa alt.reducera Polisen til ett minimum läser detta inlägg från facebook.Den här kvinnan riktar ETT STORT TACK till ordningsvakter och Polis som snabbt var på plats.Det här är våld som vanligt folk råkar ut för av en enda anledning och det är för att dom är Svenskar.Dessa pissråttor utan impulskontroll och vett utövar förnedringsvåld för att visa sin makt.Hur tror någon att samhället skulle se ut om inte Polisen existerade ? Djungelns lag skulle råda än mer än det gör idag.Ta er en funderare på det ni vänsterblivna.Nästa gång kan det vara en av er som råkar ut för något sånt här.Ringer ni till en annan vänsterbliven eller till Polisen då efter hjälp ? Vem tror ni hjälper er ? Svår fråga eller hur ?

 14. Dom följer bara direktiven
  i koranen!

  Koranen. 8:60
  ”Muslins must muster all weapons
  to terrorize infidels!”

  Koranen. 22:19
  ”Punish the unbelievers with garments
  of fire, hooked iron rods, boiling water;
  Melt their skin and bellies!”

  Så länge LANDSFÖRRÄDARNA har
  kontraktet med Muslimska Brödraskapet
  gällande blir det bara värre!

 15. Försvarsmedel mot ohyra.
  En vattenpistol fylld med ättiksprit för ogräs och sikta mot ögonen på förövaren. Ni kan muntra upp dem med rop som Allahu Akbar vilket är gångbart i dessa kretsar.

 16. Löfven har inte tid med sådant här tjafs han ”förhandlar” om hur mycket högre EU avgiften skall bli !

  • Och hur mycket han kan höja skatten.
   Men han är inne i en återvändsgränd, vi har redan världens högsta skatt.
   Vad göra, beskatta någon utomlands, pensionärer i Spanien.
   Svenska företag utomlands?

Kommentera