Stäng

17 reaktioner på “Ska det va så förbannat svårt att göra som polisen säger

 1. ja man kan ju säga att det var helt grönt för polisen.
  och det vore tjänstefel om han inte skjutit.
  men bäst är ju body cam den vissar ju vad som hänt helt riktigt inge skitsnack .
  det kan ju vara ide att sätta in dessa mot just BLM .
  att en känd rånare pronglar ut falska sedlar tildrar sig naturligtvis polisens intresse

 2. Sök och ni skall finna…
  Polismannen är i detta fall en kvinna. Vapnet är en Glock i kaliber .45ACP.
  Polisen träffar med alla skott utom ETT(1).
  Gärningsmannen lyckas vid något tillfälle nå vapnet och störa dess funktion, detta hanterar polisen enligt skolbok med ”tap, rack, bang”.
  Allt detta gör polisen under svår stress och säkert dödsångest.
  De som här tror att det är ”ett klent vapen”, ”en dålig skytt” eller en ”sopa som aldrig skulle blivit polis” är välkomna att släppa tangentborden och kliva ut i verkligheten!

  1. Och du själv, är du nån sorts jävla moralpolis vilken ska autokorrigera det personer här har för åsikter?
   Du kanske rent av får försörjning i arbetsrollen som polis?
   Naturligtvis är det så. Den vanlige, skitnödige dynghögen med sin resultatlösa, snutvaggeglidande tillvaro.
   En sån som tror att han är brottslighetens nemesis…det luktar illa om det här. Tror att den här människoindividen tilhör Gävle snuthäck.

 3. Amerikansk polis borde spendera mer tid vid datorspel.
  Headshots ger mest poäng…

  Någon sympati för det där sk offret som vänstern kissar mig sig och vurmar för finns inte att finna ibland någon jag känner..

 4. Fick det räknat till minst 14 skott och säkert minst 5-6 träffar, tror inte han lever längre. När en drog-knark påverkad går till anfall med stor kniv så måste en medborgare kunna förvara sig. Så är det bara.

  1. Vad gjorde polisen för fel?
   Polisen la sig inte ner på mage och bad om förlåtelse?

   I Kenya hade den kriminelle blivit lynchad innan han kunde åka runt i en fin och dyr bil.

 5. Den polisen var ingen god representant för kåren. Vilket oerhört slöseri med ammunition. Räknade till 13 avfyrningar, med bara en träff. Kan det röra sig om en importerad södertörnare …?

 6. I detta landet går dom ner på knä och grinar, men det är klart där har dom inte heller Sossar och MP som styr över landet

 7. Den kvinnliga polisen behöver gå på skytteträning, för hon avlossade nog mellan tio och femton skott innan hon fick ner inkräktaren , eller så är det ett för svagt vapen som hon har .

 8. Det var ord och inga visor.Galningen går emot Polisen med ett draget vapen.Det kan ju bara sluta på ett sätt.Man undrar ju varför han gjorde något så idiotiskt ?

  1. Säga vad man vill, men väldigt actionladdad video. Men polismannen borde inte få vara polis, åtminstone inte i yttre tjänst.
   En avlossad kula träffar alltid ett mål. Om inte det man siktar på så något annat. Man kan ju bara undra var alla de kulor han avlossade under bilfärden träffade. Han kan ju inte haft någon koll på om det fanns människor på trottoarerna eller mötande bilar när han sköt.

   1. Hur menar du? Polismannen ska ha en medalj då han lyckas neutralisera en påtänd galning. Hur många kunde inte han ha skadat/dödat vid fortsatt färd?

    Sådana som du med dina åsikter som har skapat mes o trams Sverige. Facit lever vi i dag.

   2. det var ju en idiot han sjuter genom virutan i sin egen bil..har denna polis en aning om vad som händer med kulbanan när den paserar ett antal lätta mål . det är hög tid att avskeda idioten han har ju inte en aning om var hans kulor tar vägen

Kommentera

%d bloggare gillar detta: