Stäng

Knivdrama under ungdomsmatch

I fredags utspelades ett drama under en pågående fotbollsmatch mellan två ungdomslag i Södermanland.

Vi pratar om ungdomar i klassen P 03-04, dvs ungdomar i åldern 16-17 år. En bit in i andra halvlek rusade ett antal maskerade individer in på plan där de jagade en spelare i bortalaget med kniv.

Många föräldrar vittnar nu om ett otryggt klimat så långt nere som i fotbollens ungdomsserier. De får medhåll av matchvärdar som ser problematiken…håll i er nu…med coronarestriktionerna.

I Sörmlands medias lokaltidningar beskriver man svårigheterna med att hålla publiken borta från matcherna. Tidningarnas artikel är lång, men bara i en enda mening belyser man det verkliga problemet. Nämligen att maskerade individer springer in på planen under pågående match där de jagar en spelare med kniv och misshandlar honom framför ögonen på domare, spelare och matchvärdar.

Just den händelsen borde vara den primära i medias rapportering och brotten mot restriktionerna den sekundära.

Varför är det då inte så? Ja, ett svar kan vi få när vi letar upp aktuell match och de lag som var inblandade. Det är nämligen inget media rapporterar om. Efter lite letande kom Petterssons fram till att det rörde sig om den här matchen. Notera att ingen av spelarna var inblandad i knivdramat, men alla som på ett eller annat sätt varit involverade i den svenska fotbollen under en längre tid vet var man hittar de stora problemen.

SN

11 reaktioner på “Knivdrama under ungdomsmatch

 1. Lövfens pojkar tror jag…fina killar…
  Vilken tillgång.
  Blivande advokater eller vad tror ni sossar?
  Ponnsan
  AFS

 2. Unga män är kända för att ha dålig impulskontroll….
  Det kan eskalera raskt när man lägger ill lågbegåvning och en skruvad definition av heder…

 3. Löfven hälsar….så spännande med denna kulturberikning.

  Ps. Såg i DI att Löfven ( han som är ansvarig för att flest dött ( per capita) i Sverige i corona, och att vi har mängder med våldtäkter, mord, skjutningar, terrordåd, bränder, bedrägerier, barn-gifte, misshandel, rån m.m m.m )…att han har mer förtroende än Jimmie Åkesson.

  https://www.di.se/nyheter/uppsving-i-fortroendet-for-lofven-kalldusch-for-akesson/

  Bara en SUPERIDIOT , ger förtroende till en person som genom sitt agerande får din dotter och fru att våldtas och din son att rånas samt misshandlas, samtidigt som de höjer skatten för DIG, för att betala för brotten som drabbar din familj.

  DI skärp till er, och sparka denna förklädda smyg kommunist ifrån DI. 😳

 4. Undrar om Martin Torstensson Eskilstuna Södra förstår språket? Eller är hans namn bara ett alias för att mångfalden ska bevisas?

 5. Eventuella straff uteblir naturligtvis, dels att de är unga men troligtvis mest för att de tillhör gossarna som våra syltryggar omhuldar.
  Att inte bestraffa oskyldiga pojkstreck är OK, men här är det grova våldsbrott som skall bestraffas hårt.
  Först måste lag skrivas eller följas, felet är uppenbart föräldrarnas i regel hela stammens eftersom den manliga avkomman får redan från födseln en högre position i familjen än den kvinnliga.
  De är bortskämda från dag ett dessa odrägliga pojkar, som växer upp i den tron att de får göra som de behagar. De märker snart att inte ens samhället straffar dem utan fortsätter att gulla och stryka medhårs.
  Så vad händer, just sådant som på en fotbollsplan i vackra Sörmland.

 6. Obligatoriska utvisningar för hela familjen när apans son knivhugger i vitas land, allt annat är självplågeri, angrepp på egen rättsfär.

 7. Idrotten förbrödrar sa man förr på den gamla goda tiden men det var då det, nu är det andra trygga och heligt mångkulturella tider !!!!!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: