Vilken sida väljer du?

RASISM. Den ena sidan satsar på att vara kvar i Medeltiden, den andra har i århundraden försökt utvecklas. Det är bara att välja. Den vänstra gruppen är för övrigt fria att slippa svenskarnas rasism.

– Pettersson är övertygad om att ljuset segrar över mörkret.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Vilken sida väljer du?

 1. Livet består av att välja det rätta för sig själv och ens familj samt för det land som du bor i.
  Valet här är det lättaste jag någonsin gjort, absolut inte det som våra politiker styr oss emot. Inte att tro som dem mångkultur är tidens melodi och att de nya skall styra oss ursprungliga Sverige och våra fäders idéer om frihet och rättvisa.
  De som kommer till oss skall assimileras, acceptera oss och våra lagar och den svenska levnadsstilen. Om de inte kan eller vill ska de ej heller äga rätt till våra omsorgs och bidragssystem samt deras rätt att vistas här skall upphöra.

 2. Föreställ er, att som Svensk, åka nånstans i världen och börja klaga; kräva att ta ner statyer, kalla ett helt folk ”strukturellt rasistiskt” och gnälla och kräva förtur till bostäder, utbildningar mm framför landets befolkning.
  Föreställ er det! Då inser man hur absurt detta beteende är!

  Men i Sverige kan sådana här gnällspikar, både inflyttade och infödda av alla kulörer, göra sig en
  karriär och FÅ SKATTEPENGAR för att sprida sina lögner genom att föreläsa i SVENSKA SKOLOR och påverka ungdomar att TILLSKRIVA vita svenskar arvsynd och och skyldigheter och piska upp hat och förakt mellan ungdomar!

 3. Att kalla någon privilegierad för att denne är vit, DET är att döma någon enbart på grund av dennes hudfärg.

  De sk. ”Antirasisterna” är de som är de verkliga rasisterna!

 4. Jag väljer en moralisk kristen icke mångkulturell högersida bortom 7 klöver-partiet Moderaterna !

 5. Nedan två mycket se- och lyssningsvärda videor som berör ämnet i startinlägget ovan. Publicerade av den alltid kloke och sanningssökande Henrik Jönsson, som kristallklart och sakligt reder ut begreppen.

  Om politiseringens konsekvenser.
  POLITISERADE FÖRETAG: H&M ❤️ BLM – Hur blev kommunikationsbranschen aktivistisk?

  H&M:s nya vd Helena Helmerson tog i veckan ställning för Black Lives Matter-rörelsen. Är detta ett ansvarsfullt stöd av en hedervärd sak, en populistisk björntjänst – eller säger det något annat om vår tidsanda? Meningarna glider isär i takt med att polariseringen ökar.

  Allt fler företag tar ställning i olika politiska frågor. Varför gör man det – och vad blir konsekvenserna av ett politiserat näringsliv? (Publicerades 2020-07-04. Speltid 19:37)

  https://www.youtube.com/watch?v=LuBy35il1VE

  SVERIGES SLAVERI: Vad säger det postkoloniala perspektivet? Svensk slavhandel har blivit en brännande fråga i svensk samtidsdebatt – men både skildringarna och slutsatserna går isär. Men hur såg slavhandeln egentligen ut? Vilken bild målas upp – och vad säger denna om vår samtid? (Publicerades 2020-07-11. Speltid 20:23)

 6. Vänster hälft (bilden) nutid. Höger hälft dåtid. Ett intrikat val för morgondagen hur svenskarna vill att framtiden skall bli. Ingen vill tillbaka till medeltiden men ändå finns det krafter som vill förstöra vad generationer byggt upp och då blir det medeltid. Inte var det kungligheter som byggde landet utan folket som trott på framtiden och som alla var vita.
  Det vita är dopet, bröllop och fest. Det kan inte vara svårt att välja oavsett hudfärg om du vill vara lycklig till du dör, såvida du inte är röd.

 7. De kommer att bli oroligheter.
  Vi kommer att få slåss för våra liv. Vare sig vi vill eller inte.
  Oavsett var och ens åsikter.

  Än en gång:
  ”Tolerance and apathy are the two last virtues of a dying society”

Kommentera