Stäng

Sverige bygger inga murar – det gör andra åt oss

INSÄNDARE. Sedan 1954 kunde vi resa mellan de nordiska grannländerna utan pass. Nu bevakar militär gränserna för att stoppa svenskar vid grannländernas gränser. Ja, det är omvända världen i de flesta länder. Svenskar får vända om vid gränserna men alla andra är utan begränsningar välkomna till Sverige. Hit strömmar också tusentals människor i veckan. Ty här är alla lika värda. I motsats till svenskar som i deras länder betraktas som ovärdiga.

Rolf Malm

Men även här ses äldre svenskar som mindervärdiga. Här finns fler fattiga äldre än i grannländerna och övriga Europa. Särskilt bland kvinnor som arbetat inom vården. Det gränsar ju till rent sjuklig dumhet att låta dem hamna under fattigdomsgränsen och samtidigt begränsa åldringsvården. Vilket ansvarig Nordenminister Anna Hallberg i obeskrivlig enfald beskriver som orsaken till de höga dödstalen i corona som gränsar till folkmord och som är skälet till vår isolerade belägenhet. En olägenhet som nu inte bara drabbar de sjuka, utan hela vårt sjuka, pestsmittade samhälle. Men de styrande håller färgen in i döden i gränslös hybris.

Världens högsta skatter måtte ju räcka till hela världen tycks de tro. Att de går åt för att hålla de nya berikarna flytande, men dränker det egna folket är väl inte hela världen. Den ska ju ändå gå under nästa vecka enligt de grönas målande beskrivning. De som utmålar sig som naturens handledare och med säker hand målat in oss i hörnet. Det är ju faktiskt de som borde stå i skamvrån. Som skamlöst påstår sig ha ett mer hållbart alternativ än vår Skapares i miljontals år beprövade ordning.

De som nu bygger skyddsmurar mot Sverige har grundläggande fakta att stå på. Vi har 10 gånger så hög dödlighet i Corona. 542 per miljon invånare. Norge har 47, Danmark 105, Finland 60. På senare tid inga alls. Vi har flest fattiga pensionärer i Europa. Över en miljon gamla lever på gränsen. I Sverige är andelen fattigpensionärer 23%, i Norge 14, i Danmark 9, i Finland 15 och i Island 10%. Vi ger också fler uppehållstillstånd för migranter. För några år sedan var skillnaderna enorma. Det har på senare tid blivit ännu värre. 2018 utfärdade Sverige 41.351, Finland 3,608, Danmark 2.972, Norge 4.050. Vi har flest våldtäkter i världen. Räknat per 100.000 invånare är siffran i Sverige 53,2, i Norge 19,8, i Danmark 7,3 och Finland 17,2. Det finns alltså många skäl för att stänga gränsen för svenskar. Det är inte bara coronavirus utan även de mångkulturella bakterierna man vill skydda sig mot.

Rolf Malm

Ps. Men allt detta kommer inte att stå i vår politiska historiebok. Den rensas efterhand på skandaler och bedrägerier. För min bok ”Sverige 2084” har jag idag skrivit ett kapitel om hur Per- Albin hjälpte Hitler att skaffa tungt vatten till hans atombomb. Norrmännen hade ju sprängt Rjukanfabriken varifrån nazisterna tidigare hämtat sitt tunga vatten. En förskräcklig historia. Stort tack för alla tips och allt stöd!

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt; rolflmalm@gmail.com

Steget Efter
Steget Efter

 

9 reaktioner på “Sverige bygger inga murar – det gör andra åt oss

 1. OT. 8000 miljarder anser Merkel att EU
  ska ställa upp med till EU länder som inte
  sköter sin ekonomi. Nej, inte lån. Vi ger
  bort dem. Holland, Danmark o Sverige
  säger nej. Hur länge? Vad säger våra
  fattigpensionärer om dessa oofaaanntliga
  belopp? Arma land.

 2. Man bygger inga murar? Kan väl hända, men man bygger i alla fall oöverstigliga hinder för många av vårt eget folk, och varför gör man det ?

 3. Stefan, det är sedan länge dags att avgå, om du vill dina landsmäns bästa. Om du däremot vill springa alla utlänningars ärenden ska du sitta var.

 4. Danmark diskuterade att införa gränskontroll mot Sverige redan innan COVID-19. Orsaken är att Sverige nu är ett slags Mellanöstern och Afrika i miniformat. Sverige är ett land i fritt fall utan fungerande lagar.

 5. Det finns en hel del personer i Sverige som vill att vi ska lämna EU, chansen att de får sin vilja genom att vi blir uteslutna av de andra medlemsländerna finns ju. Naturligtvis är den möjligheten liten eftersom EU vill ha oss kvar enär våra representanter aldrig klagar på att vi betalar för mycket.
  Sverige betalar till EU efter bidrag 182,6 euro/person med 9,0 % arbetslösa, Tyskland 142/person, Ungern får däremot 435,3 euro/person med arbetslösa 4,1%. Med tanke på vår stora arbetslöshet så blir belastningen på varje arbetande ännu högre än de länder med mindre arbetslöshet. Vi kalla Sverige betalar ohemult mycket jämfört med varma Ungern med ungefär samma arbetsstyrka. Ungern har också helt andra politiker och försumbar invandring där finns också goda viner och inget systembolag. Jag tror jag flyttar!

 6. Sverige ägnar sig bara åt en fortsatt total okontrollerad sjuk och landsförädisk massimport av icke kristna som enligt svetsarlärlingen Steffe och övriga 7 klövern på sikt blir lönsamma för Folkhemmet !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: