Totalitära stater har att lära


Demokratins forna högborg Sverige verkar allt oftare slå in på den linje som kännetecknade DDR och som idag kännetecknar de totalitära stater vi förfasas över.

Vi vet hur Facebook, Twitter, Youtube och andra välkända aktörer allt oftare stänger konton och bannar enskilda användare. Det är lite som i totalitära stater, men frågan är om dessa sociala medier är värst eller om vi hittar deras övermän bland svenska företag?

Ivar Arpi på SvD, en av få renommerade journalister som inte lyder under socialisternas röda fana, retweetade detta idag.

Följer man ursprungstråden dyker det upp att nämnda rekryteringsföretag är stort och välkänt. Vi läser också att två välkända grävare har pingats informationen, så vi får se om det aktuella rekryteringsföretaget dyker upp hos Chang Frick på Nyheter Idag eller på Rebecca Weidmo Uvells blogg. Namnet på företaget finns.

Åsiktsregistrering, det nya svenska.


16 responses to “Totalitära stater har att lära

 • Kenth Andersson

  Grattis Polen till rätt valseger !!!!!

  Gilla

 • Kalle Bergströ

  Kättare! I som umgås med de som icke har den rätta övertygelsen i vår tro, vår respekt för den socialistiska vetenskapen som nu också kan tillföra rasvetenskapen. Ni ska med rätta förgöras! Förgöras av Er egen ångest inför och med hjälp av våra trogna socialistiska tappra kamrater.
  Vi vet att en socialistisk död vid tjugo års ålder är bättre än en ömklig död vid 102 må vara älskad av barn, barnbarn.
  Socialismen är det överallt älskade folkens religion.

  Gilla

 • sva990

  Censur förekommer överallt numera. Det finns exempel på mer eller mindre etablerade bloggare med ett gott samhälle eller klimatrealism på agendan som inte drar sig för att rakt av censurera kommentarer eller till och med stänga av folk från att kommentera för att de inte okritiskt sväljer blogginnehavarens hela åsiktspaket ograverat. Mycket oroväckande tycker jag. Det finns dock en och annan som aldrig lägger sig i vad som skrivs i deras kommentarsfält utan istället klart och tydligt deklarerar att ”Innehållet som publiceras på denna sajt omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.” Dessa fria kommentarsfält tenderar att ha de mest väluppfostrade kommentatorerna!

  Gilla

 • Varjager

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Fri tänkare måste stoppas enligt globalisternas kreatur.

  Gilla

 • Tony

  När dåliga ledare som våra fördubblar sina löner under en mandatperiod är något väldigt fel.

  Gilla

 • hllviken

  Felet är att våra skattepengar gått till fel personer under många år.

  Gillad av 1 person

 • Nils Dacke

  Vi vanliga medborgare i landet kan nu säga, ” vi har varit naiva och vi såg det inte komma”!! Jag kunde inte för 10-15 år sedan i min vildaste fantasi ana att jag idag skulle behöva se på när landet steg för steg förvandlas från ett land i norra Europa som var ett föredöme för sin demokrati och välfärd förvandlas till en kommande diktatur med åsiktsförtryck och med ett välfärdssystem som avvecklas allt fortare. Detta kan alltså pågår utan något större folkligt motstånd, arma land och arma folk.

  Gillad av 1 person

  • Billy Boy

   12 minuter med Hans Jensevik Nr 3.

   Här presenteras ett scenario för ett ekonomisk värsta fall för Sverige fram till 2050 byggd på antagandet att politiken i riksdagen förblir oförändrad.

   I mitten på seklet har Sverige en muslimsk majoritetsbefolkning. Sverige som välfärdsnation är då historia beroende på ett för lågt yrkesdeltagande.

   Hans Jensevik avslutar videon med orden:

   ”Det finns sex partier som vi i ‘Nix to the six’ anser måste väljas bort i valet 2022. Vi går den demokratiska vägen och de som skall bort är Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Moderaterna. De är de ansvariga för läget idag. De sex och inga andra”

   Jag hade personligen lagt till att även välja bort Vänsterpartiet m h t deras mångåriga vurmande för den skadliga massinvandringen.

   (Videon publicerades igår 2020-07-12. Speltid 12:14)

   Gillad av 1 person

 • gamgubben

  I min vildaste fantasi kunde jag inte frammana ett Sverige av idag. Den som ser skall förblindas, den som talar skall göras stum.
  Fick idag ett mail med avsikt att få mig att sluta läsa och kommentera som de skrev ”ofoget att läsa hatsidor,” hur jag än vrider och vänder på Petterssons blogg så kan jag inte finna något hat. Möjligen är vissa kommentarer mycket nära den kategorin, men så länge jag lever skall jag fortsätta att tala om vad jag tycker.
  När vi tystnar då är det slut och förbi, då återstår endast en mycket obehaglig sekt, de fördummade och en redan övergiven spillra av de en gång genuina svenskarna.

  Gillad av 1 person

  • hllviken

   Skum avsändare av mailet och hur fann X din mail-adress?

   Gilla

   • Maja 2

    Ingenting förvånar mig längre i Sverige.Att hitta ens e-mail med flera uppgifter är som att öppna en telefonkatalog.
    Jag har också fått hat mail och konstiga frågor av okända.

    Gilla

 • Olof.p

  För den som inte känner till så har Vänstern kidnappat hela utbildningsväsendet. Högertänkare behöver inte besvära sig om tillträde. De är redan portade.

  Gillad av 1 person

 • Olof.p

  För den som inte känner till så har Vänstern kidnappat hela utbildningsväsendet. Högertänkare behöver inte besvära sig om tillträde. De är redan portade.

  Gilla

 • ossie

  Och med press och media som är värre än Pravda.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: