Stölder på Gotlandsfärja


BROTTSLIGHET. Bland alla skjutningar, bombdåd, rån, våldtäkter och knivslagsmål är några stölder på en färja kanske inte hela världen.

M/S Visborg är en fordons- och passagerarfärja, som trafikerar Destination Gotlands linjer mellan Visby och Nynäshamn samt mellan Visby och Oskarshamn. M/S Visborg är byggd i Kina och levererades i december 2018. Hon drivs med flytande naturgas. Bild från Gotlandsbolaget.

Men på Gotlandsfärja MS Visborg har det försvunnit kontokort, klockor, datorer med mera. Det visar sig att den skyldige är en 48-årig pensionsräddare boende i Klintehamn men hemmahörande hundratals mil från Gotland.

Hur Gotlandsbolaget har kunnat anställa honom är obegripligt, han förekommer nämligen i brottsregistret ett tiotal gånger. Kanske var det lönebidrag som lockade, vad vet jag…

***

Stöd bloggen
Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Stölder på Gotlandsfärja

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: