Stölder på Gotlandsfärja

BROTTSLIGHET. Bland alla skjutningar, bombdåd, rån, våldtäkter och knivslagsmål är några stölder på en färja kanske inte hela världen.

M/S Visborg är en fordons- och passagerarfärja, som trafikerar Destination Gotlands linjer mellan Visby och Nynäshamn samt mellan Visby och Oskarshamn. M/S Visborg är byggd i Kina och levererades i december 2018. Hon drivs med flytande naturgas. Bild från Gotlandsbolaget.

Men på Gotlandsfärja MS Visborg har det försvunnit kontokort, klockor, datorer med mera. Det visar sig att den skyldige är en 48-årig pensionsräddare boende i Klintehamn men hemmahörande hundratals mil från Gotland.

Hur Gotlandsbolaget har kunnat anställa honom är obegripligt, han förekommer nämligen i brottsregistret ett tiotal gånger. Kanske var det lönebidrag som lockade, vad vet jag…

***

Stöd bloggen
Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Stölder på Gotlandsfärja

Kommentera