Stäng

Flera knivhuggna i Tyresö

BROTTSLIGHET. En polisinsats pågår klocjan 02:30 i Tyresö söder om Stockholm. Flera personer har blivit attackerade med kniv. En ska ha skadats med flera hugg mot överkroppen och är förd till sjukhus med ambulanshelikopter.

Trygghet_Socialdemokraterna

Polisen söker just nu efter flera misstänkta gärningsmän som har försökt råna en fest. En förundersökning om grovt rån och försök till mord är inledd.

– Pettersson säger att det är farligt att festa i det nya trygga Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Flera knivhuggna i Tyresö

 1. Så länge det inte drabbar politikerna så vidtas inga åtgärder. Om det mot förmodan skulle ske så blir det, att var och en som ska ha fest skall ha myndighetens tillåtelse och krav ställs på att minst två ordningsvakter hyrs in. Undantagna från regeln medlemmar i religiös församling eller anslutna till S.

 2. I början på 2000 talet rånades ett gäng ungdomar på sina Canada goose jackor på en privat fest på Lidingö.
  Så numera verkar de satsa på privata fester för att råna.
  Man kanske skall anställa en väktare om man har fest hemma.

 3. Från att ha varit en lugn och fin plats att bo i och barn och ungdomar har kunnat haft förmånen att få växa upp i denna trevliga kommun har det nu utvecklats till att bli helvetets förgård på jorden.Tack för det alla kommunpolitiker.Nu skördar vi frukterna av era beslut.

 4. Om länder befinner sig i krigszoner kan de råka ut för plundringar av civila i hemmen osv. Jag har nyss läst om en utländsk liga, som åkte till större gods för att råna men de åkte till slut fast. Tänkte då att Sverige borde inte befinna sig i ett tillstånd, som liknar krig. Sveriges myndigheter har
  misslyckats katastrofalt eller inte förstått att de hållit på med ett viktigt samhällsbygge.

 5. Varje morgon när jag vaknar tittar jag snabbt på SVTs hemsida bara för att se om något stort hänt, som t.ex. sprängningen på Östermalm. Många nyheter hamnar av förklarliga skäl lång ner och dessa ser jag aldrig men man kan tycka att den här nyheten borde hamna långt upp men icke då. Jag har inte sett den på SVTs sida. Däremot 3 reportage om att cykelförsäljningen skjutit i höjden och att det gjorts för lite för cyklisterna. Man får verkligen inte mycket för de miljarderna.

 6. Expressens rubrik ” Rån mot en fest ” låter väl inte så dramatiskt !
  Lite fylla och lite vassa föremål bara.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: