Bussförare misshandlad till döds, araber gripna för mord

BROTTSLIGHET. Den franske busschaufför som attackerades av en grupp passagerare efter att han uppmanat dem att sätta på sig munskydd, har avlidit, meddelar offrets familj. Mannen var redan tidigare konstaterad hjärndöd.

Den 59-årige mannen förklarades död på fredagen, säger hans dotter.

Mannen attackerades i söndags i staden Bayonne i sydvästra Frankrike när han bad tre passagerare att sätta på sig munskydd – i enlighet med det franska regelverket – samtidigt som han kontrollerade en fjärde persons biljett.

En misstänkt gärningsman greps samma dag och ytterligare fyra inblandade greps i måndags.

Hittills har två män, 22 och 23 år gamla, åtalats för försök till mord, två för underlåtenhet att hjälpa nödställd person och en femte person ska ställas till svars för att ha försökt gömma en misstänkt brottsling.

Bayonnes åklagare Jerome Bourrier meddelade på fredagen efter den officiella dödförklaringen att han kommer att begära att rubriceringen försök till mord ändras till mord.

Ställföreträdande åklagaren Marc Mariee i Bayonne sade på söndagen att Monguilott var ett offer för en ”extremt våldsam” attack, de drog ut chauffören ur bussen, sparkade och slog honom på överkroppen och huvudet, rapporterar Deutsche Welle.

-Pettersson säger att det var som många misstänkte, inga normala fransmän som mördade busschauffören. De lystrar till namn som Selim Z., Moussa B., Mohamed C. och Mohammed men det kommer nog aldrig att rapporteras i svenska MSM…

 • TIDIGARE 2020-07-06. Bussförare misshandlad, förklarad hjärndöd

BROTTSLIGHET. När bussföraren i franska Bayonne försökte hindra en grupp personer utan munskydd att följa med bussen i söndags misshandlades han svårt. Nu har han förklarats hjärndöd, rapporterar BBC. Munskydd är obligatoriskt på bussar i Frankrike. 

En poliskälla säger att föraren, en man i 50-årsåldern, slogs upprepade gånger och fick svåra skallskador. Han ska ha varit medvetslös när han kom till sjukhuset.

En man i 30-årsåldern greps i går, och i dag har ytterligare fyra personer gripits.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

14 thoughts on “Bussförare misshandlad till döds, araber gripna för mord

 1. Nu under sommaren är det en bonde i utkanten av byn som har ett par grisar i en hage.
  Jag brukar cykla dit när jag är hemmavid och stå och prata dem en stund.
  De är rätt roliga att betrakta och de grymtar på rätt bra. Jag kallar dem för Allah och Muhammed. Det gör jag.

 2. I Finland 2009 Ibrahim Shkupolli från Kosovo mördade sitt ex och fyra av hennes kollegor i ett köpcentrum.Slutligen tog han sitt liv.
  Finsk media skriver om detta nu som repris på det våldet som drabbar Finland på grund av invandringen.
  Mannen Ibrahim var så svartsjukt lagd och krigsskadad, så hans fru tog skilsmässa. Hon hittades med halsen uppskuren och hennes fyra arbetskollegor mördades med en pistol på arbetsplatsen
  Frun fick inte se på tv om det var män med på bilderna och fick inte krama sin egen bror utan straff.
  Undrar när Sverige drar en repris på allt våld och mord som svenskar har blivit utsatta för.
  Då om någonsin skulle de kunna höja omsättningen på MSM .
  Källa Is:fi

 3. Det finns inget så farligt som en kränkt muslim. Därför bör säkerhetsavstånd iakttagas. Typ ett par, tre, hundra mil.

 4. Jasså Araber, ska man måhända bli förvånad ?
  NEJ…..
  Nu bär även Trump ansiktsmask som han sa att han aldrig skulle göra !!!!!
  Inte alltid lätt att leva som man lär och Trump tillåter nu även medborgarskap till papperslösa som kommit till USA som barn vilket han inte skulle tillåta förut, undrar hur går det med muren mot Mexiko ?
  Snart presidentval i USA, spännande.

  • Vår egen världsledare bär inte heller munskydd, fast han om någon borde använda tredubbla munskydd för dom gånger han uttalar sig blir det bara goja.

 5. Arabpack, så oväntat…. Kunde man ju inte tro på förhand, det eller negrer, typ. Vad skulle det annars ha varit..?? Eller måste man skriva ”afrofransoser” numera….??!!

  • Afrofransoser det låter ju både mysigt och tårdrypande !
   Men bäst att först fråga knäböjarorganisationen BLM som numera bestämmer vad som får sägas och skrivas……

 6. Ansiktsuttryck och ögon som lyser av tomhet. Kan det bero på inavel eller ingen hjärnverksamhet innanför skalet, eller båda delar.

 7. På BBC teve visades en mycket stor demostration till stöd för busschauffören och som protesterade fredligt mot allt ”mörkt våld.
  Förutom plakat var alla klädda i.vita T-shirts.
  Budskapet var klart: White Lives Matter

  Om någon ser eller här något i pk-media om denna demonstration meddela Pettersson omgående.

Kommentera