Sverige är ”skamlöst” enligt Aftonbladet

INVANDRING. Sverige är skamlöst hävdar Oisin Cantwell på Aftonbladet och ensamkommande måste räddas i Sverige tycker Anna Lindenfors, generalsekreterare Amnesty Sverige och Oliver Schulz, Generalsekreterare Läkare Utan Gränser  i Expressen.

 

-Pettersson säger att det är debattörerna som är skamlösa. Det rör sig inte om några föräldralösa barn eller ensamkommande. Det är som vanligt ljugande unga män utan asylskäl.

Att sedan Cantwell skriver ”Till och med notoriskt flyktingsnåla Finland tar ju sitt förbannade ansvar”., visar bara vad han och Aftonbladet har för Agenda.

Finland tog emot 25 personer. Sverige har tagit emot 35.000 sedan 2015. Hemskt skamligt av oss.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Sverige är ”skamlöst” enligt Aftonbladet

 1. Aftonbladet vill inte betala full skatt och göra rätt för sig. Tidningsmomsen är bara 6% men borde vara 25%. Dra ner på lönen för Cantwell och de andra murvlarna och betala.

 2. Jag tycker att vi gott kan ta emot dessa föräldralösa barn. Vi registrera dem som föräldralösa så att de inte sedan kan importera klanen. Samtidigt så skickar vi hem de förment föräldralösa som genom ett mirakel inte bara hittat sina föräldrar efter de fått PUT utan även ett stort antal ”nära anhöriga” (läs klan). Låter som ett bra byte.

 3. Aftonbladet är skamlöst..
  Hur kan man jobba där…
  Jo man har ingen självkritik och måste tycka som alla andra där…
  Tidningen är inte för folket utan för makthavarna som säger vad dom ska skriva….Nazist rötter tror jag.
  Ponnsan
  AFS

 4. Ojsan Cantarell, håll näbben stängd.
  Det enda Sverige ska skämmas för att vi har katastrofpolitiker
  som styr och en katastrofmedia som blundar och håller
  dessa politiker om ryggen!

 5. Låt Aftonbladet försörja och ta in dessa desertörer till sina privata bostäder och där krama om dessa baaaarn, och låta dom umgås med sin egna 12-åriga dotter.

  Nej då, alla andra i Sverige ska ta hand om dessa desertörer.

  FY FAN FÖR AFTONBLADET… DESSA ÄCKLIGA HYCKLARE ! 🤮

 6. Jag tycker det det är bra att människor har stort hjärta och vill hjälpa. Tyvärr ser min pension ut att bli en tummetott, så använd inte mina skattepengar. Människor med stora hjärta har ofta hög lön. Börja med att använd den till att hjälpa och samla själva in resten av pengarna som behövs i frivilliga insamlingar.

 7. Herr Cantwell borde ställa sig frågan varför dessa ” föräldralösa barn ” uteslutande består av unga män från menaländer.Det är inga gråtande små 4_ åringar utan mamma och pappa.Varför ska vi ta emot dessa vapenföra ynglingar som har lagt benen på ryggen från sitt hemland ? Vi har tillräckligt med problem med många av dessa ” barn ” som vi redan generöst tagit emot för att visa vår godhet utåt.Många driver nu runt och är bostads och arbetslösa.Har Herr Cantwell någon hållbar lösning för dom redan uppkomna problemen med dessa eller ”tycker”han bara i största allmänhet enligt aktuell pkism ?

 8. Föräldralösa barn – Jo, tjena. De 40-åriga tonåringarna kommer hit, utan pass, vet inte vem dom är, vet inte sin ålder, vet inte var de kommer ifrån – påstår dom. Får PUT. Sen ska det föräldralösa ”barnets” föräldrar tas hit, trots att ankar-”barnet” påstod sig inte känna till sitt släktskap. Hur dum får man bli, Cantwell ?

 9. Till och med Finland tar emot säger den s.k journalisten, nu passar det att jämföra Sverige med våra grannländer. Hade vårt land tagit emot migranter enligt nordiska nivåer de senaste 15 åren så hade vi utan problem kunnat ta emot de nu aktuella. Detta förstår/vill inte förstår dessa s.k. journalister och aktivister, jag luta åt att deras mentala förmåga ligger någonstans mellan badboll och fiskmås.

 10. Aftonbladets kufiska affärsidé. Är ju att samla på sig, så många obegripliga skribenter som möjligt, på samma tidning.

  Meskalin-journalisten Oisin Cantwell är en av dem.

  Ingen av dem har anknytning till arbetarklass eller den verklighet, som de tror de förstår sig på.

  Att framstå som god, innebär inte att man gör gott.

 11. Propaganda media ägnar mycket utrymme för att ömma om folk som vill ta sig till Sverige/Europa, på felaktiga grunder.
  S k ankarbarn, de som skickas hit i förväg, för att sedan öppna vägen för resten av familjen, har inte den bakgrund de hävdar. De flesta använder samma historia, som andra fått UT på.
  Sedan rapporterar media om utsatta svenskar, i ett annat avsnitt. Då görs aldrig kopplingen, att utsatta svenskar får allt värre, när Sverige hellre satsar på invandringen av folk utan asylskäl.
  Alla pengar kommer från svenska skattebetalare.
  Vem bryr sig mer om andras barn, än om sina egna?
  Vänstern vill framstå så som goda Jesusgestalter men är satan själv. De vill krossa vårt samhälle och skapa en kommunistisk diktatur.

 12. Kusin kantarell kan ju hysa in några skäggbarn hemma hos sig. Han har ju hög inkomst så det blir inga problem. Alla dessa godhetsprofeter kan ju leva lite mer som dom lär istället för att vräka ur sig lögner när dom själva lever långt från verkligheten. Dubbelmoral är inte dubbelt så bra faktiskt kantarellen…..😄😄

 13. Det som är skamlöst i Sverige är att det finns folk som betalar för att läsa en sån pisshög som Oswald Cantarell och hans lögnaktiga slaskblaska.

Kommentera