Stäng

Det blir bara värre

INSÄNDARE. Jag talar med allt fler som vill ge upp. Som tappat allt hopp om att Sverige åter kan bli ett normalt land. Som före coronaskan-dalen ändå grep varje halmstrå för att hoppas på räddning. Men nu inte ser ens ett halmstrå. Det Sverige som man minns finns inte mer. Coronaskandalen är inte bara i sig själv djävlig. Inte heller dess följder av karantän, ensamhet och tristess. Det kan man stå ut med. Men alla avslöjanden om hur de som är ansvariga fullständigt tycks ha tappat all anständighet är närmast outhärdlig. De trampar ner oss i smutsen värre än alla tiders stöveltrampande arméer. Jag orkar snart inte läsa nyheterna längre. De tar inte bara det privata livet av oss, de dödar också arbetslivet. Sveriges export kommer att falla som en sten och arbetslösheten  kommer att bli gigantisk. Konkurrenterna lär inte sitta och vänta på att vi åter ska bli salongsfähiga.

Rolf Malm

Jag tål snart inte se dessa storljugande ministrar slingra sig som om jag vore ett godtroget barn som man kan trösta med en påse karameller. Jag är äldre och mer erfaren än alla de unga hönshjärnor som mästrar mig. Det är förödmjukande bli sedd som dummare än dessa kretiner är själva. De har visserligen total makt över mitt liv, men är maktlösa inför för sin egen brist på respekt och klokhet. De talar om sin förbannade gemensamma värdegrund. Den är dock så långt från gemensam som man rimligen kan komma. Inte nationellt och framförallt inte internationellt. Deras tal om allas lika värde är lika värdelöst som deras egna värdelösa självuppfattning. De ser sig som lika värdiga som Gud själv och oss andra endast av likvärde. När hela världen pekar finger åt dem blir de som förlamade och än mer styvnackade, obildbara besserwissers.

Jag skrev nyligen om en mormor som efter en dotters död naturligt tog ansvar för sitt barnbarn. Likt djävulens utsända kom Socialtjänsten och rövade bort barnet. Nu är flickan hemma igen, men först efter en årslång mardröm för hela hennes släkt och med häxorna från socialtjänsten nu åter flygande runt knuten. Efter det har jag fått otaliga beskrivningar av liknande skräckhistorier. Av människor som upplever en myndighetsskräck som liknar den som Gestapo spred i Hitlers Tyskland. I jämförelse med denna växande nya rädsla är klimatångesten som en västanfläkt.

Jag har skrivit om hur gamla inom åldringsvården behandlats i coronatider. Hur de istället för botande vård utsatts för palliativ vård utan individuell läkarkontakt. Det liknar nazisternas eutanasiprogram. Även efter detta har jag fått många fasansfulla beskrivningar om hur barn fått kämpa med näbbar och klor för att rädda sina gamla föräldrar från för tidig död. Det är så outhärdligt oanständigt. Men också hört från många gamla som fasar för att hamna inom en sjuk vård där åldern avgör om man ska få vård. Att man måste välja på att tappa andan av corona eller att få hjälp med hädanfärden av den grymma, svenska välfärden. Kan det bli värre?

Jag har sett våra ansvariga sitta i TV och förneka det samhällsförfall som är uppenbart för alla utan skygglappar. Vi har inte flest våldtäkter i världen. Vi har inte högre arbetslöshet än i andra länder. Det är inte utlandsfödda som står för den mesta och värsta kriminaliteten. Vi har inga utanförskapsområden. Vi har ett övermått av elenergi och det finns inte risk för nedsläckning av landet. Ja, utom i Skåne då. Vi har god beredskap även om den nu ska återställas från noll. Vi har inte fler döda i corona än grannländerna. Det är orättvist att andra länder portförbjuder svenskar som vår utrikesminister säger i tysk TV.

Vi ska inte ta kontroll över migrationen. Det har det minsta partiet bestämt i folkviljans namn, den som till 70% vill minska invandringen. Vad ska vi med opinionsundersökningar till? Vi ska öka u-landshjälpen men inte höja fattig-pensionerna. Idag ser jag hur denne Morgan Johansson sitter i TV:s debattstudio och diktatoriskt ger order om att han inte vill delta i någon migrationsdebatt. Varför sitter han då där och poserar. Det är så hejdlöst oförskämt mot väljarna som med tvång måste betala 10 miljarder om året för att få information från det som han kallar oberoende media.

Man lovar sänkta skatter, men höjer dem och spär på med oräkneliga punktskatter och höjda avgifter som de hoppas att vi inte ska märka. Vi har evighetslånga sjukvårdsköer och en snabbt ökande vårdskuld i spåren efter Covid 19. Men bidragsfolket går före. Liksom i bostadskön. Det lönar sig ju på sikt. Vi har religionsfrihet, bara vi inte avskyr islam för att den inte har det.

Det fria ordet är heligt och en förutsättning för demokratin. Bara man inte kämpar för att behålla den. Som Lars Vilks, Aron Flam, Dan Park, Makode Linde och de som försvarade och visade Jyllandspostens och Charlie Hebdos muhammedteckningar och alla frispråkiga ”swish-journalister”som denne Morgan Johansson gör allt för att förbjuda.

Det finns ingenting i det här landet som fungerar normalt. Vi är ett mentalt u-land. En efterbliven, hallucinatorisk stormakt i dvärgformat. Med en regering som aldrig skulle kunna begripa vad toleranspara-doxen leder till. Beskriven av filosofen Karl Popper 1945.

Den innebär att om vi på deras obegränsade sätt tolererar intoleranta människor så kommer de toleranta att gå under och toleransen med dem. Det demokratiska samhället är alltid utsatt för förfall inifrån av människor som drar nytta av de friheter ett tolerant samhälle erbjuder för att bekämpa just dessa friheter ( t.ex. yttrandefriheten). Vi måste därför, i toleransens namn hävda rätten att inte tolerera de intoleranta. De utsatta hjälps inte av att vi utsätter oss själva för samma fattigdom. Det är ett fattigdoms-bevis om vår bristande intelligens.

Den balansgången har vi sedan länge förlorat. I godhetens namn tar vi död på godheten. Fram till för sådär 50 år sedan hade vi politiker som pragmatiskt kunde hantera detta som är politikens främsta uppgift. Att skilja på gott och ont. Nu ser de som sin enda uppgift att till varje pris behålla makten med vilka stödhjul som helst. I form av både miljöparasiter och just de muslimska krafter som insett hur toleransparadoxen kan hjälpa dem att överta den makt som Löfven & Co till varje pris vill behålla. De röd-gröna slåss för sin egen undergång utan att ha en aning om detta. Matchen demokrati versus islam är förlorad på förhand. Det är bara en tidsfråga innan de faller på eget grepp.

Rolf Malm

Ps. Med stigande vrede skriver jag på boken ” Sverige 2084”. Vägen från folkhemmet till dårhuset. Med 100 år av (s)tyre som efterhand urartat till rent vanstyre. STORT tack för alla tips och allt stöd!

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt; rolflmalm@gmail.com

20 reaktioner på “Det blir bara värre

 1. Kollade Spaniens bostadsmarknad.
  För drygt 200 tusen svenska kronor kan du köpa dig ett hem i Spanien. För 5000 kronor kan man reservera en härifrån.
  Kolla Banco de Santander, Casas, pisos, välj område, kolla priserna ! Helt sjukt.
  Klart ett bra alternativ om man har tröttnat på Sverige.
  Santander Inmuebles: Casas y pisos de bancos – …Översätt den här sidan
  https://www.bancosantander.es/es/inmuebles

 2. ”Tolerance and apathy are the two last virtues of a dying soceity…”

  – Aristoteles

 3. Så länge vi har ett stort parti
  i Vårt Fosterland, som aktivt
  drar ner landet i smörjan, så
  Blir inget bättre.

  LANDSFÖRRÄDARNAS kontrakt
  med muslimerna garanterar att
  muslimerna tar över Sverige!

  Kontraktet gäller alltjämt!
  Fördök få dina medmänniskor att
  förstå vad detta betyder !

 4. Jag gav upp för snart 25 år sedan och emigrerade till USA. Har inte ångrat det en enda minut!
  Sveriges sönderfall är inte bara resultatet av 68-vänsterns idoga arbete utan också att landet blivit en Idiotakri! Jämför dagens ministrars utbildning med forna tiders… Erfarenheter inom privat verksamhet….

  NOLL.

  Nu korroderar Sverige snabbt sönder. När ekonomin imploderar och de utländska snyltarnas bankkonton inte fylls på lika snabbt längre, det är då de VERKLIGA kravallerna kommer.

  Kapten Bo

 5. Tack Rolf , klockrent . Mycket trevligt att läsa Claudias suveräna texter även här . En ordekvilibrist utöver det vanliga , tack Claudia . Mvh Sjöström

 6. Tack Rolf.Du präntar ner hopplösheten som jag tror många känner i dagsläget.När man känner maktlösheten.När man inte heller vet var man ska ta vägen med ilskan som bubblar i en.När man är till åren kommen och vet att en gång fanns det annan ärlighet och redlighet hos folkvalda politiker.I dag är politiken bara karriärsmöjlgheter.Hur vanligt folk har det struntar man i.Men,man får ta till vara på ljuspunkterna i tillvaron och leva så bra det går den tid man har kvar i vår jämmerdal.Dom unga borde kämpa för förändring men dom är för få som gör det tyvärr.

 7. Nej! Vi ger aldrig upp! Vi kämpar tiill sista blodsdroppen! Då kommer vi att VINNA!

  1. Vore jag svensk skulle jag flytta. Troligen till någon av grannländerna. Nu råkar jag vara finlandssvensk, men jag följer noga med vad som händer i Sverige.

 8. Min syster råkade också i klorna på socialen. Hon flydde med den son de skulle ta ifrån henne och vi i släkten hjälpte henne så mycket vi kunde. Våra föräldrar fick påhälsning av polisen för att leta efter grabben där.
  Socialen lurade senare min godtrogna syrra i fälla och på plats fanns polis som tog hand om sonen.
  Han hamnade på ett LVU hem med drogmissbrukare. Personalen var bra och med deras hjälp fick syrran efter någon månad eller två tillbaka honom. Ett misstag hade begåtts där huvudpersonen på socialen visade sig har något emot syrran sedan tidigare då de jobbat på samma ställe.
  Misstaget till trots, inte ens en ursäkt från socialen.

  1. Det är många barn som fått fara illa när staten börjat jävlats.
   Det behövs så lite för att @#%&!!högarna vid socialtjänsten ska få grund att granska en person, familj.

   Akta er för staten! Den vill er intet gott.

   1. Halsbandet som hänger runt halsen, fast det begrep inte tummen ner gänget, dom verkar ha snuskig fantasi.

 9. Man behöver inte vara Einstein bara följa med lite i vad som händer dagligen i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverig för att begripa att Folkhemmet aldrig mer går att återställa och är förlorat !
  Landsförrädare har i drygt 40 ägnat sig åt en totalt okontrollerad massinvandring bara vräkt in människor i landet och placerat dem i ytterområden som idag är mångkulturella och kriminella ghetton och samma landsförrädare som är ansvariga kallar numera dessa områden för utsatta områden och säger sig vilja bekämpa den utanförskap och kriminalitet man själv skapat under de sista dryga 40 åren genom en oansvarig och okontrollerad massinvandring.
  Försent ska syndaren vakna.
  Det är tragikomisk alltihop, Sverige är ett enda stor Aprilskämt 2020.

  1. Vi fick ju hit hela det gamla Stasi gänget, där många
   prominenta herrar o Damer var medlemmar, dom
   bara flyttade över Östersjön , till och med kyrkans
   högsta ledning kom med dem.

   Men dessa fegisar ville inte skylta med sina namn så
   därför sattes hemligstämpel på rasket, jag hoppas innerligt att något bryter denna hemligstämpeln och namnger fähundarna
   helst innan dom avslutar sin jordevandring!

 10. Sedan Rolf började skriva på Petterssons logg har det stått klart för mig att jag inte haft fel. Vad han skriver har jag envist hävdat sedan jag återvände till Sverige i början av detta sekel. Många även utanför släkten har hävdat att jag har haft fel och sagt ”du måste förstå att det du säger är fel, vi har det bra i Sverige.” Väldigt få har med ord försökt förklara varför jag har fel, och därför har tvivlet smugit sig in, börjar jag bli senil.
  Här på Petterssons har många haft liknande funderingar och åsikter liknande mina, men ingen har framfört dem så klart och koncist, som Rolf.
  Än en gång. Tack Rolf!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: