Nu kan du bli skjuten på bussen…

BROTTSLIGHET. En helt vanlig sommarvecka fylldes av något annat än semesterfirande och värmeböljor. Explosion mot barnfamilj i Bro. Stort knivbråk mitt i centrala Stockholm. Man skjuten vid mataffär i Svedmyra. Dagarna dessförinnan: skottlossningar i Husby, Rissne och Haninge. Under fredagsnatten adderades rubriken ”SL-buss beskjuten under färd – skott bakom föraren,” skriver SL:s ordförande Kristoffer Tamsons (M) och Johan Forssell (M) på Expressen

Linda Snecker, vänsterpartiets rättspolitiske talesperson twittrar och tycker att moderaterna skräms och är oseriösa. Sanningen är tydligen oseriös och skrämmande i dagens Sverige. Sedan tycker Snecker (V) att Tamson är ansvarig för att en SL-buss blir beskjuten.

-Pettersson förstår varför kommunismen misslyckas överallt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

14 thoughts on “Nu kan du bli skjuten på bussen…

 1. Linda Smecker blir inte klockare eller får mer vett i huvudet bara för hon tvittrar

 2. Jamen det var väl gulligt och demokratiskt. Då kan man ju faktiskt välja mellan att avlivas på äldreboendet eller på bussen. Det var väl fiiint.

 3. Hörde i går att det har begåtts två mord i Tantolunden i Stockholm under en vecka.Det kan väl inte ha att göra med den flyktinganläggningen som byggdes där.
  Har någon läst om två mord på Tanto? Inte jag i alla fall.
  Funderar också över det att våldet på Södermalm har vuxit lavinartat, både med misshandel, rån, knarkförsäljning mm .
  Det kan väl inte bero på flyktinganläggningen som byggdes i Tanto ?
  Såklart har det ett samband.Hur skulle annars Tantolunden ett av Stockholms finaste parker ( brukade vara) ha blivit ett tillhåll för kriminella.

 4. Hade vi haft en journalistkår i Sverige värt namnet som gjort sitt grundläggande jobb så hade ministrar fått avgå på löpande band med jubelåsnan främst i ledet.
  På tal om Linda Snecker så kan man säga om henne. Skönhet utan substans och hjärna.

 5. Vem är ansvarig ??
  skall SL bepansra bussen för att VP skall förstå hur (fint / galet)det är i sverige.
  helt idiotisk från Linda S

 6. “Nu knäcker vi gängen”. sa han byfånen. Kommer ju givetvis aldrig att ske. Och resultatet ser vi dagligen. Det är bara att köra på utan att riskera någon “knäckning”. Gängen representerar ju naturligtvis en gedigen väljargrupp och måste respekteras precis som vilken röstboskap som helst. Och om gängen börjar jiddra om att “rösta fel”, så kan man ju alltid justera upp bidragsnivåerna en aning. Två mycket pålitliga verktyg i valrörelsen.

 7. DET STÖRSTA TRYGGHETSPROGRAMMET I MODERN TID,

  ett exempel på de stora orden i den fiktiva verklighet som uppmålas.

  Från högste potentat och alla ansvariga och delaktiga i den tragiska farsen.

  Utan minsta förankring i verkligheten!

 8. Allt kan hända i dagens trygga heliga mångkulturella och kriminella träsk Sverige !

 9. Svetsarn måste avgå nu .våra gamla dör på äldreboende ,kvinnor bli våldtagna osv .Vakna Svenskar avsätt regeringen och svetsarn framför allt.

Kommentera