Kritik mot att migrationsminister Johansson (S) vägrade debattera migration i SVT


MEDIA. Migrationsminister Morgan Johansson (S) ville inte debattera mot Moderaternas migrationspolitiska talesperson Maria Malmer Stenergard när de båda gästade SVT:s Morgonstudion igår, skriver Aftonbladet.

Malmer Stenergard menar att det kändes ”bisarrt” att sitta mittemot varandra utan att få debattera. Hon riktar även kritik mot att Johansson fick sista ordet och att hon inte fick bemöta hans uttalanden.

På Twitter skriver Morgan Johansson att anledningen till att han inte ville debattera är att han inte sitter i migrationskommittén.

Judit Ek som är ställföreträdande ansvarig utgivare på SVT Nyheter säger att man i efterhand diskuterat situationen.

– Det blev inte så bra för tittarna visuellt i studion när de stod mitt emot varandra och inte debatterade, säger Ek till tidningen.

-Pettersson säger att den stora kritiken ska riktas mot SVT, även om migrationsminister Morgan Johansson (S) får ta åt sig en hel del av skandalen.

SVT bedriver inte dagisverksamhet och borde kunna säga ifrån när en minister är i trots-åldern…

Om Morgan Johansson på bloggen…

 • TIDIGARE 2020-07-07. Migrationsminister Morgan Johansson (S) vägrar debattera invandringen med M

INVANDRING & MEDIA. Socialdemokraterna och Moderaterna satt vid samma bord i SVT Morgonstudion i morse, men utan att debattera.

EcWWvBHXQAALeS1

Steget Eftet

Ni har bett om att inte få debattera den här frågan med Moderaterna, så vi gör så att vi kör enskilda intervjuer med er i stället, sade programledaren riktat till Morgan Johansson (S).

– Pettersson undrar hur SVT kan gå med på detta? Är ”oberoende” vänsterblivna public service rädda för att husse ska dra in skattefinansieringen.

SVT

2015 försökte SVT dementera, men ingen rök utan eld…

Det måste vara tjänstefel av migrationsminister att vägra debattera migration, när Johansson sedan jämför M och SD med Helan och Halvan inser nog inte lille Morgan att han är riktigt rolig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


13 responses to “Kritik mot att migrationsminister Johansson (S) vägrade debattera migration i SVT

 • Kungen

  Vilket ynkligt beteende av en ynklig idiot som kallar sig minister. Inget ansvar. Typisk sosse

  Gilla

 • G54

  Som Sveriges ”förtroendevalda” är det deras förbannade skyldighet att ta sitt ansvar och ställa upp. Det är ju inte första gången. Ynkryggar.

  Gilla

 • STOLT SVENSK SOM TRÖTTNAT

  Här är framtiden som miljönazisterna & deras regeringspolare & andra vänsterslödder typ BLM uti Europa har i sin planeringskalender! Titta på den, fattar du inte innehållet, titta igen, och igen tilsl budskapet fastnat i huvudet!;

  SD2020

  Gilla

 • Maja 2

  Fantastiskt att ministern vänder ryggen till tittarna och glor ner på golvet när M kvinnan talade. Han måste ha mycket dåligt samvete och det lär bråkas ordentligt i Riksdagen verkar som .
  För övrigt mumlade Morgan något som man knappast hörde .Lika bra det, kan tänka mig att han kallade både SD och M med fula tillmälen.
  Bäst att tv börjar texta sossarnas mummel så man begriper vad de vill säga. Och andra sidan det kommer bara rappakalja från deras munnar.

  Gilla

 • turrim

  Justitieministern är ansvarig för den grundlagsskyddade åsiktsfriheten och SVT har i sitt uppdrag att slå vakt om grundlagen. Båda misslyckas. Byt chefer på båda ställena.

  Gilla

 • gamgubben

  Som varande en av de allvetaande sossarna, så anser han sig inte behöva diskutera något med någon. Det är ju som alla vet sossarna som alltid vet bäst, de andra kan de negligera som varande utan rätt tro och värdegrund.

  Gilla

 • Bbeaver

  Vad är det för djävla clowner vi väljer, har vår gode minister inte förstått vem som betalar hans höga lön.Han skall ställa upp på intervjuer punkt. Det är hans jobb. Sedan kan man också fråga dig vilka stjärnljus till journalister vi har. Vill han inte debattera med motståndarna kan han gå ur studion

  Gilla

 • Maya

  SVT kan börja alla sina sändningar i fortsättningen med att tacka sin store ledare Stefan Löfven det är väl lika så gott.Vi kommer inte närmare krypandet för makten än i detta tydliga exempel. För man biter väl inte den hand som föder en eller hur ?

  Gilla

  • Nils Dacke

   Exakt så, SVT borde värva fruntimret från statstelevisionen i NordKorea så det blir lite mer fart på regimpropaganda i Sverige. Det SVT håller på med är ju rena mellanmjölken.

   Gilla

   • Maja 2

    För övrigt anser jag att SVT skall köpa gröngråa uniformer för personalen så att de matchar nyheter.
    Inte kan de sitta där och se kvinnliga ut när de basunerar ut påhittad vänsterpropaganda.

    Gilla

 • hllviken

  ”Steget Efter” fångade stämningen perfekt!

  Gilla

 • Dängrot

  Detta är något helt annat än vad demokratins grunder vilar på !
  DENNE MAN ÄR INGEN DEMOKRAT.
  Är detta vad han menar med deras ”värdegrund”
  Värdelöst möjligtvis !

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vem eller vilka av dagens välgödda och mytomaniska politiker är äkta demokrater som tänker mer på landet och folket än på sig själva makt och alla övriga förmåner de äter ur köttgrytorna ?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: