Stäng

Ofattbart djävligt!

INSÄNDARE. Titta för Guds skull på SwebbTV:s intervju om Socialtjänstens ofattbara hanterande av Mariannes barnbarn! Jag blir så upprörd att jag får verklig ångest och mardrömmar! Jag har själv fyra barn, nu vuxna. Jag medger att om jag när de var små utsatts för samma övergrepp skulle jag säkert suttit inspärrad för lång tid. Hur Marianne kan behålla fattningen under i stort sett hela denna långa intervju övergår mitt förstånd.

Rolf Malm

Jag vill veta vem den invandrade socialsekreterare är som så fullständigt obegripligt hänsynslöst behandlar Mariannes 11-åriga barnbarn, hennes mormor och hela hennes släkt. Den tjänstekvinnan kan inte tillåtas ha kvar jobbet. Hon borde dessutom åtalas för allt från barnrov, falskt vittnesmål, tjänstefel och gudvetvad! Så här får det bara inte gå till i ett civiliserat land. Möjligen går det till så i hennes okända hemland, men hon jobbar ju i Sverige och talar ju nästan begriplig svenska.

Förkortat handlar det om följande: Marianne har sex vuxna barn. För ett år sedan dog en av döttrarna i cancer och efterlämnade en nu 11-årig dotter. Hela hennes släkt lever i princip inom hörhåll från varandra. Under mammans sjukdomsperiod bor hennes yngste bror där på dagarna och övriga i släkten turas om på nätterna. När mamman dog flyttade flickan till mormor. Man behöll lägenheten där flickan bott för att låta henne ha kvar sitt rum, sina leksaker etc. Strax där efter dog också flickans gammelmorfar.

Socialtjänsten hör av sig och vill göra hembesök hos Marianne. Man har fått orosanmälan om skolfrånvaro. Knappast konstigt i flickans situation. Det hävdas också att Marianne låtit henne gå ut utan jacka. En socialsekreterare besöker Marianne. En odramatisk inspektion. Marianne får tillfällig vårdnad. Mötesjournal ska skickas till Marianne inom några dagar. Den kommer inte. Det visar sig att den besökande sekreteraren har bytt jobb.

Marianne blir uppringd av en ny tjänstekvinna från soc, som vill göra om besöket. Visst, säger Marianne, men först vill jag ha protokollet från ert tidigare besök. Kvinnan hon talar med talar med stark brytning och tycks inte förstå invändningen. Marianne förstår heller inte riktigt vad kvinnan säger. Vid nya samtal hävdar kvinnan att det inte finns något protokoll. Nästa gång att hon inte kan hitta det!  Marianne vidhåller att hon innan nytt besök vill ha protokollet från det förra.

Nu kallas Marianne till möte hos Socialtjänsten. Man vill ha enskilt samtal med flickan. Utan närvaro av andra. Marianne får nu kontakt med juridiskt ombud, som talar om att Marianne eller annan har rätt att närvara. Detta accepteras dock inte av den uppenbart avogt inställda invandrarkvinnan på Socialstyrelsen. Hon vägrar också att spela in samtalet. Hon meddelar att hon anmält att Marianne omöjliggjort möte.

Några dagar senare ringer hon och talar om att flickan nu omhändertagits av myndigheterna. Det visar sig att två socialsekreterare försökt hämta henne i skolan. Flickan vägrade och hämtades då av polis – utan jacka och mobil.

Hon placerades på LVU-hem och det tog flera dagar innan Marianne ens fick veta var flickan befann sig. Därefter placerades hos en invandrarfamilj. Där fanns två egna barn och två andra fosterbarn. Flickan fick dela rum med den yngsta av dem – en treåring. Hon blev i stort sett barnvakt. Enda gången hon fick lämna lägenheten var när hon fick följa med när familjen och hela deras släkt mitt i coronakrisen besökte en äldre släkting. Eftersom det då endast talades arabiska kände hon sig extra ensam och stängde in sig på ett rum.

Flickan hade nu fått tillbaka sin mobil och kunde tala med Marianne och övriga släktingar. Mariannes juridiska ombud reagerade nu och målet fördes upp till Kammarrätten. Där bestämdes att flickan omedelbart skulle föra tillbaka hem. Marianne hade då smittats av corona och tills hon var smittfri fick flickan bo hos en av sina morbröder.

Nu har man dock åter ringt från Socialtjänsten och på nytt hotat med att man kan komma att omhänderta flickan igen!

Detta är ju rena skräckhistorien. Vi lever i en förföriskt leende superdiktatur. En mardröm som visar sig vara verkligheten. Man kan ju till och med undra om det är så djävligt att den där invandrade tjänstekvinnan utnyttjat sin makt för att skaffa sin släkt en gratis barnvakt. Som de dessutom får bra betalt för att ta hand om. Ingenting förvånar egentligen i detta dårarnas paradis. Håll ett fast grepp om dina barn!

JAG VÄDJAR till dig att titta på SwebbTV:s intervju med Marianne och att sprida den i vida kretsar! SwebbTV ” Den fjärde statsmakten” intervju den  4/7 av Mikael Wilgerts med Marianne Fuglevaag med rubriken ” Soc makt över barnen”.

Rolf Malm

Ps. Det finns inga gränser för hur långt man under täckmantel av demokrati är beredd att gå för att behålla den totala makten. Socialdemokraternas långa historia är ett enda pärlband av skurkstreck, lögner, övergrepp, skandaler och sopande under mattan. Jag får många frågor om när min bok ” Sverige 2084” blir klar. Problemet är att jag när jag avverkat en skandal, så får jag tips om två nya. Genom allt stöd jag får kan jag dock jobba heltid med skrivandet och ska sätta punkt före årsskiftet. STORT TACK för all hjälp!

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

 

21 reaktioner på “Ofattbart djävligt!

 1. Allvarligt talat, varför är ni förvånade?
  Vad betyder ett barn idag? En vuxen människa? En ungdom?

  Det är Staten vi talar om. Staten, den största mördaren genom alla tider.
  Det är inte någon skillnad på staten i det eller det landet. Den utvecklas lika rå och jävlig vart den än är.
  Och det är det som är det mest vidriga av allt: Vi är staten men vi kan inte kontrollera den…
  Det här ovan visar bara än en gång att vi(staten) inte har kontroll över staten. Den gör som den behagar.
  Om vi inte tar kontroll över vansinnet, kommer vansinnet att ta kontroll över oss(se ovan)

 2. 12 afghaner var placerade på Södermalm när de kom till Sverige, i Hornstull i en länga för ca 7 år sedan.
  Självhushållning och öppna dörrar utan bevakning ingick. Bland dessa araber hamnade en liten svensk flicka i 12 års åldern.
  Hon var konstant rädd och kunde inte laga mat.
  Jag fick det här berättat av en afghan som bodde hos min ex väninna. Flickan var förkrossad, under tiden hon skulle fosterhemsplacerad kunde inget värre hända än ensam hamna där bland främmande män.
  Afghanen som berättade för oss detta sade att han inte kan garantera att hon får vara i fred där.Hur det sedan gick vet ej,men utan ansvar placerar socialen en liten tjej bland våldsmännen.
  Föräldrarna vet inte vart barnet placeras!
  Sverige är ett sjukt land. Inte undra på att barnen mår dåligt.

 3. Sakta sakta, bit för bit, har man under 3-4 decennier medvetet försämrat kärnfamiljernas ekonomi, status och rätten att uppfostra och ta hand om sina egna barn. Vissa tror att det kommunist/fascistiska målet, är att de på traditionellt sätt födda barnen tas i beslag redan på BB!

 4. Vännen är bra, lite lättpåverkad, loj och förstår inte sitt bästa.
  Önskar honom en bra reko tjej…då han är EN GOD VÄN.

  Då behåller honom ett tag till, och hoppas på det bästa.

  Ps. Annars bra svar 👍

 5. TOTALT SINNESSJUKT !!! 🤬

  Nu ska ni få höra om en väns fru.

  Vännens fru är ifrån ett arabland och jobbar på lasarett, där hon agerar ”stöd” åt alla som fått cancerbesked, svenskar som invandrare.
  Hon tycker att cancersjuka patienter ska skärpa till sig och sluta gnälla, och hon saknar direkt empati till dessa svårt sjuka människor….UTOM NÄR HENNES PAPPA FICK CANCER … då föll hela hennes värld ihop, och det var mest synd om henne och hennes pappa, och alla skulle tycka synd om henne.
  Pappans cancer var lätt att behandla och han blev frisk.

  Så…ska en sådan hycklare och falsk person ta emot människor med sjukdomar ?

  Stackars dom som blir bemötta av denna falska människa !

  Ps. Till er som behöver hjälp…det finns underbara människor som vill hjälpa er och vill det bästa för er 🤗

 6. Varför skulle socialhandläggaren ha fel? Vill höra hennes historia. Mormodern borde fråntas vårdnaden.Hetsa inte upp er i onödan.

 7. Till ”Tanten”!

  Barnkonventionen ratificerades i september 1989.
  Därmed har Staten åtagit sig att hävda Barnets rätt.
  Begreppet ”vårdnadstvist” är därefter obsolet. Tjänstemännen skall skydda barnet och se till att Barnet får sin rätt enligt konvention och svensk Lag.

  Det gör de inte. Advokater ägnar sig åt medhjälp till Brott och lyckas få betalt för det.

  Misshandel (av Socialtjänsten) är inte en vårdnadstvist. Det är brott och Tjänstefel enligt Brottsbalken och skall ge straff till gärningsmännen som ofta är kvinnor. Det sker inte. Korruptionen bland åklagarna, med flera innebär rättslig immunitet för tjänstemän i Sveriges Offentliga Makt (=myndigheterna).

  Medvetna Svenskar har förstått att Barnkonventionen i första hand gäller ”ensamkommande” och deras släkt. Barnombudsmannen har tidigare klargjort att konventionen inte omfattar Pursvenska Barn.

  Till Rolf Malm !
  Myndigheters övergrepp mot Svenskar i allmänhet och Barn i synnerhet har pågått hela efterkrigstiden.

  Det är brott enligt Brottsbalken som begås.

  Swebbtv.se belyser i sitt program en del av övergreppsindustrin. (Programmet; Om socialens makt över barnen – Fjärde statsmakten nr 52 med Marianne Fuglevaag.) Jag ger programmet beröm men jag undrar också varför man undviker att nämna flickans Pappa.
  Jag spekulerar också över i vilken värld Rolf har levt? Nåväl, bättre sent än aldrig att bli realitetsorienterad.

  Med vänlig hälsning / Tomas. Pappa till ”Fallet Axel, 29 år!” på gidlöf.se

  1. Det kan ju vara så att pappan är död? Vet inte.

   Sen frågar du i vilken Värld Rolf levt i ? Tror att han levt
   samma värld som jag där rätt var rätt o fel var fel, kanske
   därför vi inte känner igen oss i dagens Sverige.

   När vi nu har en socialtjänst som vet bäst kan man ju undra
   över varför småungar springer ute halva natten, borde man
   inte ta umgängesrätten från dessa föräldrar med ?

   1. Jag svarar ”T”.
    Jomänvisst! Det kan vara så att Pappan är död. Sorgligt i så fall.

    Och som jag skrev: ”Myndigheters övergrepp mot Svenskar i allmänhet och Barn i synnerhet har pågått hela efterkrigstiden.”

    I början av 1960 – talet knäckte de min och min brors Pappa.

    Men jag vet att det är svårt att ta till sig att våra myndigheter utövar terror mot Pursvenskar. Myndigheter använder våld för att arbeta utanför lagen. Det är Brott.

    Internet är det bästa vi fått och jag märker att fler blir realitetsorienterade.

    En skandal med domare och poliser i Belgien kom ut och det väckte ganska många. Kanske tio år sedan.
    Med vänlig hälsning. Tomas.

 8. Och dessa övergrepp från Socialtjänsten bara fortsätter och får fortsätta i landet Sverige där ingen vågar säga något eller sätta sig upp mot myndigheter !
  I andra länder hade det blivit uppror men inte i det öppenhjärtliga kramgoa och solidariska Sverige, här knyter vi bara knyter näven i fickan och gnäller hemma vid köksbordet över orättvisor och hoppas på att någon annan ska fixa biffen.
  Idag väntar ju ca 20% av det svenska folket i soffan på att SD ska återställa Folkhemmet.

  1. Vad skall vi gör vi 20 %? Vad gör du?
   Minns familjen som flydde till Polen när socialen skulle frånta pappan vårdnaden på 3 barn (barnen skulle ha placerats i en muslimsk familj) ,vilka han var fullt kapabel att ta hand om. När Polen frågade UD varför det blev så vägrade de att besvara. Så den ryska pappan bor nu i Polen.

 9. Fly till polen och begär asyl, som kommer att beviljas. Hon är inte den första, inte heller den sista.

 10. Såg programmet, utöver den arrogans många invandrare besitter redan när dom kommer hit så verkar det som socialtjänsten lär dem att det är deras röster som räknas, vad andra påstår har tydilgen ingen betydelse,
  heller inte vad flickan själv ville, dom sitter som överste präster och tror
  sig veta bättre än dem som följt flickan sen hon blev född ?

  Hur kan dom neka att visa den redogörelse som den första socialsekreteraren gjort tidigare, det tyder på här är något skumt.
  Så här hade Socialtjänsten inte gjort om det varit ett invandrarbarn,
  nu var hon svensk och med dom myndigheter vi har tror dom att det är fritt fram att bete sig som i Tyskland före kriget…

  Detta hade varit något för Programmet Agenda i SVT att ta upp så
  att det kommit ut till alla hur det kan gå till o rättsstaten,
  men det avhåller dom sig ifrån Fegisarna.

  Det är tur att Swebb TV och Mikael Wilgert finns så att
  verkligheten kommer ut, men tyvärr så har ju inte alla
  datorer så dom som bara följer SVT missar sådant
  som andas kritik mot myndigheter!

 11. Socialtjänstens begår ett rasistiskt övergrepp mot en vit familj och ingen ansvarig chef ingriper! Ofattbart!

 12. Orkade inte läsa hela nu.
  Detta påminner mig om en nära vän vars dotter i en vårdnadstvist blev misshandlad av socialtjänsten.
  Socialtjänsten är det värsta som kan hända barn i Sverige!!

  1. Det blir så när vissa får för stor makt, det handlar även om
   socialtjänstens prestige, dom är allvetande!

 13. Kunde inte hålla tårarna borta. Man blir mörkrädd hur den lilla flickan har behandlas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: