Stäng

Katerina Janouch säger sanningen om sosse-adeln

INVANDRING & ÖVERKLASS. Katerina Janouch har en hälsning om invandringen till socialdemokraterna och kanske främst till ”socialdemokraten” Jan Eliasson.

-Pettersson undrar varför sådana som Katerina aldrig får höras i SVT eller SR, de som alltid pratar om mångfald. Det verkar som mångfalden bara gäller kön och hudfärg, inte åsikter…

Jan Eliassons hem, värt över tio miljoner, ligger långt från problemområdena.

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 reaktioner på “Katerina Janouch säger sanningen om sosse-adeln

 1. Många lysande kommentarer. Inte mycket att tillägga bortsett från;
  Jag gillar den vita Katerina mycket men ogillar (mycket) den vite Jan.
  – Är jag rasist om jag byter gillar och ogillar mot älskar och hatar?

  1. De har båda judisk bakgrund …..

   oops…. förbjudet att skriva j-ordet………

 2. Hans bror satt i koncernledningen på volvo pv 1984-90. Troligtvis också (sosse). Nu ägs volvo av kineser och styrs tydligen av kalle anka chefer med blandade etniciteter utan större kunnskap vad jag hört!

 3. Jan Eliasson är en skitstövel som tror han är duktig.
  Satte i halsen när han blev utfrågad om Anders Kompass

  1. Det var väldigt avslöjande! När UG konfronterade JE om hur han tagit bort väsentliga delar i en FN-rapport om massövergrepp på afrikanska flickor, utfört av FN-soldater, mörknade JE´s blick till ett ursinnigt hat. JE ville att den som slagit larm om övergreppen skulle avskedas!

 4. Vem bryr sig om vad Jan Eliasson säger, den mest överskattade av Palmes pojkar särskilt när han refererar till vad hans hund tänker. Undrar hur många bourbon han har svept innan hundens tankar dyker bland Jans dryckesdimmor.

  1. Nu tror jag iofs. inte att Herr Eliasson nedlåter sig till att drick något så simpelt som en Bourbon, nej för den Herremannen duger bara riktigt fina Bourgogne och Bordeaux viner för att sedan avsluta måltiden med en exklusiv Cognac av typ Remy Martin eller Hennessy.

   //Gunnar

 5. Svaret är enkelt, sanningen får aldrig sägas eller komma fram i svensk PK-media !
  Den förljugna och hycklande vänsterextrema familjen håller ihop i vått och torrt.

 6. Hade jag varit hund där så skulle jag skitit på den Persiska mattan för att visa vad jag tycker om den hycklande överklassfiguren.

  ” behöver inga skattesänkningar” Det fick ni ju förra året, ni
  överklassfigurer, andra fick skattehöjningar, för någon får ju
  bekosta er lekstuga med importerna!

  Bara att hålla med Katarina Janouch över vad hon tycker
  om Herr Eliasson.Dom verkar till och med vara stolta över
  att köra landet i botten?

 7. Lätt för den rika överklassen och för ungdomar som inte jobbar eller betalar skatt ännu, att uttala sig nedsättande om vanligt folk som ifrågasätter dagens galna politik.
  Använd hjärnan att tänka med och ta ställning i frågor efter tagit in fakta, istället för att ständigt förlita sig på känslorna.
  Världen rasar, om folk bara vill känna sig goda och tar beslut därefter.

 8. Att jan Eliasson talar genom sin hund i tweeten – avslöjar att han lever i en omogen fantasivärld.

  Nej, husse och matte behöver inga skattesänkningar! De är en del av en politisk adel som dränerat svenska folket på allt värdefullt!

  Alla åldras men långt ifrån alla uppnår mogen visdom.

  1. Får ju skattefri arvode för ingenting från FN, som svenska arbetare har betalat. Lägg ner skiten och EU också
   Föder bara en flock parasiter.

 9. Detta hycklande parti med alla dessa partimedlemmar, som blivit miljonärer på skattemedel. Som fattiga pensionärer jobbat ihop. Får mig att kräkas av indignation och ilska, över det falska, och det budskap som dom indoktrinerad ett naivt folk med. Ett parti för hycklande som lever på att folket slavar för dom och naiva dumma människor som gör det och därtill röstar på dom..

 10. Eliasson är iof en ”gubbe”, men sett till det stora hela är det fler av det kvinnliga könet som är invandringsvurmare än det är av det manliga. Skulle endast ”gubbarnas” röster i riksdagsvalen räknas, skulle resultatet och därmed samhället sett helt annorlunda ut..

 11. Jan Eliasson är det tydliga exemplet på radikaliseringen och ”elitiseringen” av det forna arbetarpartiet. De slåss inte längre för den breda majoriteten i Sverige utan sympatiserar med en ansiktslös styrande elit. Målen de strävar emot är utopier och de tänker mest på egen plånbok.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: