”Grupperingar” slåss i Alingsås


BROTTSLIGHET. Ett storbråk har brutit ut mellan två grupperingar i Alingsås.
Två personer har förts till sjukhus efter ha blivit påkörda med bilar. Vi har inlett en särskild händelse, säger Christer Fuxborg vid Göteborgspolisen.

SD_Otrygg_är_inte_fri

Annons gjort av Thoralf Alfsson

Vid 20.40 larmades polisen till ett stort bråk i Alingsås. – Det är två grupper som av någon anledning råkat i luven på varandra, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid Göteborgspolisen. Han kan inte svara på hur många som är inblandade, men säger att det rör sig om ”många personer”.

Personerna ska ha slagits och kört på varandra med bilar. – De har krockat med varandra, på vilket sätt vet jag inte, säger Christer Fuxborg. Två personer har blivit påkörda, dessa har förts till sjukhus med ambulans. Skadeläget än än så länge oklart.

– Pettersson säger att mångkulturen kostar, även i kaféstaden Alingsås…

Tidigare var det danskar mot svenskar, götar mot svear, folkungar mot sverkerska ätten, dalkarlar mot Vasa, hattar mot mössor, mods mot raggare och så vidare i historien.

Nu kommer medierna trots enorma budgetar och modern teknik inte närmare än att ”grupperingar” slåss i Alingsås…

”De hånskrattar åt oss

Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “”Grupperingar” slåss i Alingsås

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: