Bussförare misshandlad, förklarad hjärndöd

BROTTSLIGHET. När bussföraren i franska Bayonne försökte hindra en grupp personer utan munskydd att följa med bussen i söndags misshandlades han svårt. Nu har han förklarats hjärndöd, rapporterar BBC. Munskydd är obligatoriskt på bussar i Frankrike. 

En poliskälla säger att föraren, en man i 50-årsåldern, slogs upprepade gånger och fick svåra skallskador. Han ska ha varit medvetslös när han kom till sjukhuset.

En man i 30-årsåldern greps i går, och i dag har ytterligare fyra personer gripits.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

11 thoughts on “Bussförare misshandlad, förklarad hjärndöd

 1. Mångkulturell trygghet anno 2020 även i Frankrike !
  Vad säger och tycker Mutter Merkels kompis Macron om detta mån tro ?

 2. Enkel resa hem till sitt dysfunktionella land där han
  hör hemma, dårar ska va bland andra dårar.

 3. En kvinna 63 år misshandlades så svårt så att hon sitter i rullstol för resten av sitt liv. Detta i T banan på väg till Alby(känd av sin moské) när hon arbetade som biljettkontrollant.
  Hennes väninna/granne som även bor i Alby sade att det inte har stått knappast någon info i media när detta skedde för flera år sedan.
  Hon sade att efter 17.00 går man inte frivilligt ut och det kan jag förstå.

  • Vi har den media vi har, varför köper folk dessa
   när man bara blir vilseförd och förd bakom ljuset
   det går jättebra att klara sig utan dessa lögn alster
   man behöver inte betala en gång till utöver dom
   presstöd som öses över dessa blaskor, att betala
   för censurerade nyheter och sådant som borde
   belysas men som förtigs låter inte lockande!

   • Det fanns faktiskt en tid då man någorlunda kunde lita på Aftonbladet och Expressen. På samma vis som allt annat som inte tål granskning har förändringen skett i smyg och stegvis. Det är väl 70+ som fortfarande köper dreten och alternativa medier är inget de förstår eller hittar till i många fall. Detta har naturligtvis de ”vokna” förstått och därför tvångsanslutit det svenska folket till ett par kamporganisationer som är de grövsta syndarna mot god publicistisk etik. Jag skriver svenska folket då det är bara de med inkomster som drabbas. Lever du på bidrag som röstboskapen så slipper du få en standardsänkning.

   • Varför röstar en majoritet av den svenska väljarkåren på en landsförädisk 7 klöver vart 4:e år ?
    Många frågor finns det idag att ställa och kraftigt fundera över……

   • ”Varför röstar en majoritet av den svenska väljarkåren på en landsförädisk 7 klöver vart 4:e år ?

    Därför att man inte vet bättre. Så länge inte ”granen brinner”, ”maten tar slut” eller ”huset ramlar ihop” har de högt beskattade svenska löneslavarna fullt upp att pussla ihop livet. När de egna barnen blir rånade eller våldtagna eller när bilen eller förskolan brinner då infinner sig uppvaknandet och man inser att man blivit förd bakom ljuset hela livet. Då hittar man till slut alternativmedia och slutar att rösta på sjuenigheten.

    Jag tror att få eller inga som regelbundet läser Petterssons har varit medvetna från början vilket dubbelspel som förts i modern tid. Mitt uppvaknande kom för tio år sedan då en person blev dräpt över en handikapparkeringsplats och jag fick en känsla av att något inte stämde. Det var då jag börja gräva och hittade Flashback, Politiskt inkorrekt och Petterssons och plötsligt började allt att bli begripligt.

 4. Oavsett etnicitet, så är den spontana känslan att de misshandlande passagerarna är avskyvärda svin, som inte förtjänar att leva i ett demokratiskt land. De borde deporteras till närmsta diktatur.

Kommentera