Stäng

Två knivdåd i Västerås

BROTTSLIGHET. En knivskuren person har förts med ambulans till sjukhus efter ett bråk vid resecentrum i Västerås runt klockan 7 i morse. Skadeläget är oklart, men personen har varit talbar.

Trygghet_Socialdemokraterna

– Vi är där och pratar med folk på plats. Det verkar ha varit ett bråk mellan flera personer som känner varandra, ett bråk som fick allvarliga följder när en av dem tog fram kniv, säger Per Bjurström på polisen i region Mitt.

Samtliga inblandade ska vara i 20-årsåldern. Polisen kan inte svara på om någon gripits för händelsen, som rubriceras som misshandel alternativt grov misshandel.

Under gårdagskvällen blev en 17-åring knivhuggen i Västerås. Han vårdas på sjukhus men ska inte ha livshotande skador efter attacken som utreds som mordförsök. Ingen har ännu gripits för dådet.

Polisen ser i nuläget inget samband mellan de båda händelserna.

– Pettersson noterar att polisen inte ser något samband och konstaterar att då är de blinda eller ljuger, mångkulturen kostar…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 reaktioner på “Två knivdåd i Västerås

  1. RT borde filma vid KFC Västerås, liknar absolut arabvärlden, absolut inte Europa. Palestinas filial sosseSverige är verkligheten.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: