Araberna skjuter raketer mot Israel igen

MELLANÖSTERN. För några dagar sedan beslutade Sveriges regering att skänka 1500 miljoner i bistånd till de araber som kallar sig palestinier, detta för att ge bättre förutsättningar för en demokratisk utveckling och till ökad respekt för de mänskliga rättigheterna.

Hamas tacker för pengarna och har börjat skjuta raketer från Gaza mot Israel igen. Detta kommer vi inte att få veta förrän Israel slår tillbaka, och då kommer TT och alla medier rapportera att Israelbombar Gaza.

Det dröjer nog inte länge förrän TT och SVT rapporterar

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Araberna skjuter raketer mot Israel igen

 1. Märkligt om raketskjutningar kan pågå mot Israel, enda demokratin i mellanöstern, utan att världens alla demokratier varje gång reagerar med samstämmiga och kraftfulla protester och även drar in allt bistånd.

 2. Ja nu har dom ju råd att införskaffa nya förstörelsevapen när deras ständiga kassako öppnat för nyinköp,, det sägs ju att Sverige inte befinner sig i krig, det gör vi ju när vi finansierar en terror regim så att dom gång efter annan kan fortsätta att angripa Israel!

 3. Allt är som vanligt i mellersta Östern, kusinerna slåss under överinseende av samma gudom. Det finns alltid små misshälligheter som inte kan lösas i lugna samtal allt enligt tesen, släkten är värst.

 4. Det borde vara livstid på att finansiera terrorism.
  Socialdemokraterna köper röster inför valet 2022. Om det så är djävulen man gör affärer med så spelar det ingen roll om det ger röster.

 5. Liksom CSN finansierade Taimour Abdulwahab med 900 000kr för att bomba Stockholm,
  tvingades vi finansiera Palestiniernas mordvapen. Margot W och P Hultquisling har straffrättsligt medgärningsmannaansvar och återbetalningsskyldighet.

 6. Sverige skall icke exportera vapen till krigförande land. Men att finansiera vapeninköp går tydligen bra.

 7. Vilket jävla hyckleri Det enda livet går ut på är att utplåna Israel och mörda judar vilket dessa dysfunktionella idioter aldrig kommer att lyckas med.

  • Liksom CSN finansierade Taimour Abdulwahab med 900 000kr för att bomba Stockholm,
   tvingades vi finansiera Palestiniernas mordvapen. Margot W och P Hultquisling har straffrättsligt medgärningsmannaansvar och återbetalningsskyldighet.

 8. De våldsbejakande och odemokratiska islamistiska terroristerna i Hamas och Hizbollah utsätter den demokratiska staten Israel för hårt tryck …

  https://pbs.twimg.com/media/ArWcaGVCMAAeV0s.jpg

  Även den genomkorrumperade, diktatoriske ”Palestinske presidenten” Mahmoud Abbas och hans underlydande yttrar ständigt sin oförsonliga fientlighet gentemot såväl USA:s president Donald Trump som mot staten Israels premiärminister Benjamin Netanyahu …

  https://www.youtube.com/watch?v=uVTNZZUl4MU

  Oljudet i YouTube-videon låter som något som skulle kunna vara hämtat från Palestinas Mello-festival. Enda bidraget men ingen vann!

  Tror företrädarna för Hamas, Hizbollah och PLO/Fatha på allvar att deras eviga hat kommer att leda till fred i regionen?

 9. Det kan man kalla raka rör mellan finansiärer och terrorister, dvs svenska skattepengar och terror mot en demokratisk stat. Det kanske var ett krav från den korrupta svenska regeringen.

Kommentera