Hur länge ska terroristerna i Djurfront tillåtas härja…

TERRORISM. Hundratals samtal med mordhot, hembesök och systematisk terror. Butiksägaren Sanna Rylander är Djurfronts senaste måltavla och vet snart inte vad hon ska göra. – Polisen gör ingenting. Man bara gråter, säger Rylander till Göteborgs-Posten

Bild från Facebook. Det ser ut som i varje fall ett par av ”djurfrontarna” har skor gjorda av djurhudar men de tror väl att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…

Vecka efter vecka står de utanför hennes klädbutik Viva Nilla i Helsingborg. Svartklädda och maskerade. Vissa iklädda blodiga djurdräkter och skrikandes ”mördare”. Filmar alla kunder som vågar sig in i klädbutiken – som säljer enskilda plagg med pälsdetaljer. Något som den våldsbejakande gruppen Djurfront bestämt sig för att tvinga Sanna Rylander att sluta sälja sedan över ett år tillbaka. Enligt organisationen är målet att ”krossa Viva Nilla”.

De senaste veckorna har spänningarna mellan aktivister och butiksägaren Sanna Rylander ökat. Nyligen uppstod tumult när andra butiksägare konfronterade de maskerade aktivisterna och tog sin butiksgranne i försvar. Händelsen ledde till bråk och slagsmål, där en aktivist som försökte filma butiksägarna fick sin kamera slängd i marken. Samma aktivist åtalades häromveckan för misshandel i samband med en helt annan händelse, där hon hållit upp en kamera i en grupp jägares ansikten och därefter hamnat i slagsmål.

-Pettersson undrar varför inte polisen gör något åt terroristerna i Djurfront. Det är häpnadsväckande att de tillåts trakassera, mobba och hota företagare över hela vårt land trots att dessa följer lagar och regler.

I över ett år har Djurfront varit på plats. Har de inga jobb att sköta eller lever de på bidrag från de företagares skatter de trakasserar?

Jag menar att detta är terrorism och att syltryggarna hos våra myndigheter borde åtalas tillsammans med Djurfront.

Det finns ingen helt entydig definition av terrorism, men den svenska lagen om terrorbrott baseras på ett rambeslut från EU. Enligt beslutet är terrorism ”en gärning som allvarligt kan skada en stat eller mellanstatlig organisation om denna syftade till att:

 • injaga allvarlig fruktan hos en befolkning eller befolkningsgrupp
 • tvinga offentliga organ eller en mellanstatlig organisation att vidta eller avstå från att vidta en åtgärd
 • eller destabilisera eller förstöra grundläggande politiska, konstitutionella, ekonomiska eller sociala strukturer”.
 • Alltså terrorbrott

Djurfront terroriserar alla som arbetar med djur. Inkl mjölkbönder och kosläpp, fiskodlare, minkfarmare, äggproducenter, jägare, allt. De begår skadegörelse, gör inbrott och hembesök, mordhotar bönder och deras barn medan politiker och polis är passiva.

Tills sist om någon läser detta och bor i Helsingborg, gå gärna förbi Viva Nilla och visa ert stöd. 

***

Stöd bloggen:
Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Hur länge ska terroristerna i Djurfront tillåtas härja…

 1. Att inte polisen ingriper är ytterst nedslående, det är inte olagligt att idka handel i Sverige inte ens prostituerade bestraffas. Men att hindra någon att köpa kläder måste minst vara egenmäktigt förfarande och är straffbart.

 2. Polisen gör inget eftersom Djurfront liksom AFA, ’feministjuntan’, BLM och annat pack spelar Globalisterna i händerna och underlättar för dem att genomföra sina agendor.

 3. Det räcker nog med att kolla dem hos Kronofogden, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Parkeringsbolag.

 4. Svaret över varför polisen inte gör något kan väl vara att
  dom fått order från fega politiskt tillsatta chefer att
  dom inte ska agera, det hänger ihop med att så mycket
  annat i samhället lämnas utan åtgärd.

  De är inte bara en ny regering vi behöver, det behöver
  städas rejält i alla departement, o fan vet om inte man
  borde ta dit Anticimex för att sanera för att få väck all
  politisk korrekthet från väggarna! ?

 5. De blev tungan på vågen att sälja och flytta utomlands. Jag blev target för jag var framgångsrik och inte föll på knä. Jag stod upp för mina kollegor. Åsa folkhögskola var centrum fördem och jag var granne. Stora tidningsart i AB om min djurhållning. De drar sig inte för att skada djuren för att bevisa sin tes.
  Det har alltid funnits terror från ensklida och gruppvis. Problemet är då hela myndighetssverige, press, politiker står på deras sida gentemot sina medborgare. Det är resultatet som syns mer och mer idag. Då man struntar i bönderna går de vidare. Inbrott, skadegörelse. De går på min veterinär, hovslagare, släkt och vänner.
  Jag flyttade för jag vill ha ett anständigt liv. Då jag blev misshandlad av Tommy i Sköldinge som jag har inspelat då han erkände och polisen lägger ner är klockan slagen.
  Det är vad ni har nu. Man ska stämma i bäcken och inte i ån. Att knäböja räcker inte, de ser det som en framgång och eggar dem mer.
  Gemensamt för dem är att de är förtrupper för den stora revolutionen. Vänsterdrägget ger sig på djurägare-samhället håller med. Klimatet och terror av företag och enskilda, ingen reaktion. Nu är det BLM. Liten reaktion.
  Frågan är om Sverige som nation kan repa sig. Vem ska dra in pengarna då detta direkt och indirekt finansieras av den arbetande svensken. Världens högsta skatter till genusvetenskap, feministdravel.
  Djurens rätt får pengar av arvsfonden, av bankerna.
  Vartän de hoppar på efterlämnar de folk och fä i smärta och ekonomisk ruin.
  Jag skriver bara det som jag har faktaunderlag på. Jag har en IKEA kartong med dokument från myndigheter.
  Bönder som kan tänka själva, forysta mfl har lagt ut dokument, videos.
  Träffar många svenskar utomlands. Det är ett folkutbyte som sker. De flesta pyser iväg tyst och stilla. Stora företag har uttågsplaner och idag är det lätt att byta land.
  Jag bytte för jag var för gammal och sedan vill jag inte se kommunalrådet(s) i affären som anmälde mig jämt och ständigt. Vill ha en ålderdom där jag fritt kan röra mig, mina djur får vara fria utan attacker. Mina barnbarn ska kunna gå fritt, klä sig som de vill. Ha sina djur, rida ut, klappa hundar. Ha kycklingar, höns, får. Livet på landet. Allemansrätten är skit för du kan inte låsa om dig. De knackar på dörren, på fönsterrutorna, inbrott och skadegörelse i stall och loge,
  Vänstern är ondska. Gemensam nämnare och vänster plus islamism som sker nu ajajaj.

  • Jag uppskattar ditt inlägg betydligt mer än en upptumme!

   Jag har också erfarenhet; jordbruk med mjölkproduktion i några år. För oss var det ett ständigt tungt slit med nästan 0 i vinst. Det var orsaken till att vi slutade.

   Alla skötte sina djur väl – det gör alla sunda människor. Vi hade ofta kontakt med andra djurägare. De var alla djurvänner.

  • ”odalkvinnan”!
   Du är inte ensam att bli hotad.
   Vi är statiskt hotade av hyresgästen, som hyr vårt
   gamla bostadshus på tomten.

   Vi berättade för dem att lagen (Jordabalken, 12 kap.)
   säger att de är skyldiga att betala hyra och avgifter
   under uppsägningstiden, 3 månader.
   Svaret blev att om ni försöker ta ut det så sätter jag
   en torped från Hells Angels på er och det kan gå
   mycket illa för er då.

   Han är inte nog intelligent för att förstå att ”Övergrepp
   i rättssak” – kan bli fängelse upp till 4 år och om det anses
   som grovt, upp till 8 år.

   => Det är inte lätt att ha med lågt stående hyresgäster
   att göra!

   Polisanmälan ligger avvaktande …………

 6. Spruta nåt giftigt på svinen t ex hormoslyr växtutrotning då släpper nog polisen allt dom har för händer.

 7. Var går gränsen för demonstrationstillstånd. Antal??
  Är det inte maskeringsförbud i Sverige.
  Tydligen är det endaste att de åker på stryk.

 8. Vi måste börja försvara Vårt Fosterland!

  Tänk på att medborgargarden är förbjudet!
  – men små ”klubbar” är tillåtet.

  • Tror inte att vi naiva och konflikträdda äkta svenskar som bara gnäller hemma vid köksbordet knyter näven i fickan och väntar på att SD ska rädda Sverige varken vågar eller är kapabla att försvara Fosterlandet mot landsförrädare och parasiter !
   Desutom känner ju sig en majoritet av det svenska folket sig trygga med 7 klövern i det mångkulturella och kriminella träsk som landet idag befinner sig i.

 9. Denna terror och anbat fortsätter så länge Sverige har minst 2 miljoner individer i landet som definitivt inte är svenskar och heller inte ska vara i Sverige !
  Sverige ska inte och kan inte ha ett tak när det gäller asylinvandringen säger Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni i PK-media SVT det ska vara s.k riktlinjer i asylmottagandet.
  Hmmmmmm ??????

Kommentera