Stäng

Två ”svenskar” gripna för narkotikabrott i Iran

BROTTSLIGHET. Två svenska medborgare har gripits i Iran i samband med ett tillslag mot ett internationellt narkotikasyndikat, rapporterar BBC Farsi och Reuters med hänvisning till den halvstatliga iranska nyhetsbyrån Tasnim.

Iran använder ofta offentlig hängning

– UD och vår ambassad i Teheran följer sedan i januari i år ett ärende med två frihetsberövade svenskar i Iran, säger Erik Karlsson vid utrikesdepartementets presstjänst, enligt Expressen.

De två frihetsberövade är män i 20- och 25-årsåldern hemmahörande i Svealand och Götaland. Utrikesdepartementet kan inte lämna mer information om ärendet utan hänvisar till sekretess.

-Pettersson tror inte en sekund på att dessa ”svenskar” är hemmahörande i Svealand och Götaland och tror att de är hemma nu. Dessutom hoppas jag att Iran använder sina vanliga straffskalor om ”svenskarna” är skyldiga…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Två ”svenskar” gripna för narkotikabrott i Iran

 1. Får hoppas de får de straff som Iran förmedlar.
  Dessa avskräden som smugglar knark som i sin tur för med sig all möjlig kriminalitet och lidanden.

  Straffa dom hårt 👍

  Ps. Nu missar Socialdemokraterna två röster 😀

 2. Varför smutsa ner det svenska folket med vad invandrade kriminella gör?
  Enligt identitetspolitiken och offerpolitiken, tillhör de en annan utsatt grupp, som förtrycks av vita svenskar.

 3. Visst är det fantastiskt. När dom ”flyr” är dom t.ex. somalier. När dom så kommer hit är dom plötsligt somalie-svenskar. När dom sen kommer igång med sin brottsliga bana förvandlas dom av skit-media till svenskar !
  Snacka om kreativ integration med racerfart.

  1. Du ”plutonchefen” om de ändå vore som du säger, men de är av någon outgrundlig anledning svensk-somalier när pressen skriver. Har de hunnit åka tunnelbana då är de svenskar om en ska tro en avgången MP-are.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: