Miljöpartist: Huvudlöst av Miljöpartiet att fortsätta förespråka massiv invandring

INVANDRING. Angela Aylward, är debattör och miljöpartistisk lokalpolitiker i Göteborg. Hon är bosatt i en förort på Hisingen och tar upp frågor från en verklighet som de flesta miljöpartister inte har en aning om. Angela Aylward skriver i en debattartikel med rubriken ”Huvudlöst av Miljöpartiet att fortsätta förespråka massiv invandring”. 

Angela Aylward, MP, pressbild från NTF

Miljöpartiet har helt tappat trovärdigheten i migrationspolitiken när de samtidigt som de hänvisar till Barnkonventionen för att ta emot ännu fler flyktingar, villigt offrar barnen som redan bor här i ett konstant lidande med gänguppfostran, trångboddhet och förlorade framtidsdrömmar, skriver Angela Aylward, miljöpartistisk lokalpolitiker Göteborgs-Posten.

Miljöpartiet blundar för att svenskar rånas och att barn utsätts för brott av invandrargäng. Partiet måste tänka om när det gäller asylpolitiken, konstaterar Angela Aylward.

– Jag vill få miljöpartister att se fler sidor av den här problematiken, säger Aylward. 

”Vad som är viktigt att förstå är att det händer något med ett samhälle som tar emot traumatiserade människor utan beredskap att hjälpa dem på riktigt. Det är det ena. Det andra är att inte ens friska och högt utbildade immigranter klarar att etablera sig på arbetsmarknaden i tillfredsställande omfattning. En åtstramning i asylpolitiken är viktig inte minst för de nya svenskar som redan är här. Det är fullt förståeligt att det bubblar ett hat och raseri under ytan hos många som inte känner att det samhälle de kommit till, eller till och med är födda i, även är till för dem”.

”För en ansenlig mängd unga människor idag finns inte framtidshopp – du är antingen med i ett gäng eller så är du ett offer. I verkligheten där jag bor, på Hisingen, så är etniskt svenska barn i dag ”targets” helt enkelt för att de ser svenska ut. Dessutom pågår gängkrig där folkgrupper slåss mot andra folkgrupper, skjuter varandra till döds och rekryterar unga utifrån etnicitet. Ser du däremot svensk ut är sannolikheten låg att du är gängmedlem och då är du i stället en person som man utan större risk för hämnd kan råna eller utpressa. Detta, Miljöpartiet, är vad som blev av den internationella solidariteten”.

I debattartikeln skriver Angela Aylward om att ”vi befinner oss i ett läge där riksdagens samtliga partier misslyckats med att balansera de olika mänskliga rättigheterna med varandra”. Hon tar bland annat upp fallet där en kvinnlig anställd på ett HVB-hem knivskars till döds 2016 och ifrågasätter att en så kallat generös invandringspolitik verkligen är så generös.

-Pettersson säger att Angela har rätt, samtliga partier har misslyckats, men ett partis förslag har inte fått vara med i diskussionen.

Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Miljöpartist: Huvudlöst av Miljöpartiet att fortsätta förespråka massiv invandring

 1. Finns det något så ovanligt som en från miljöpartiet med en fungerande tankeverksamhet.
  I så fall Grattis Angela du har säkert bara hamnat i fel parti. Att du ska få dina galna partikamrater på bättre tankar är lika omöjligt som att det blir två måndagar i samma vecka.

 2. Det vet alla att vänstern är bra på att spendera andras pengar, men dom är jävligt rädda om sina egna pengar.
  Ps, Miljöpartiet och Vänsterpartiet verkar vara samma skit. Möjligen att Miljöpartiet ligger mer till vänster. DS.

 3. Den kvinnan är alldeles för klar i sitt tänkande för att vara medlem i MP.
  Hon kommer säkert att bli utesluten, för ingen blir profet i MP sekten annat än om hon framför utopiska drömmar.

 4. Hej då Angela!

  Du vet, sanningen får ju inte sägas eller komma fram här i Nordväst Korea på den norra Arabiska halvön!

 5. Konstigt att det finns någon som inte har förstått att Sverige klarar inte mer!

  Gränsen måste stängas nu för inresande.

  Hur skulle det gå till att ta hit minst en halv miljon anhöriga? Dessutom pågår det inte längre någon väpnad konflikt i bland annat Syrien, så det går alldeles utmärkt att återvända dit!

  Asylmöjlighaten skall naturligtvis finnas kvar för dom få som faktiskt har asylskäl enligt reglerna.

  Såg att en stor grupp asylsökande nu är mongoler! MONGOLIET?

  Dom och liknande kan ju inte ha några som helst asylskäl! Av skattebetalarna betalda semesterresor mrd all inklusive måste omedelbart få ett stopp. Dessa länder måste förklaras som säkra och asylansökan avslås direkt vid gränsem!

Kommentera