Stäng

Miljöpartiet lämnar regeringen – hot eller löfte?

INSÄNDARE. De hotar i alla fall med det. Jag ser det som ett löfte. Men de bryter de ju regelmässigt. Löfven skulle sprattla emot, men slippa ur den strypsnara han är upphängd i. Men falla tungt på eget grepp. Att ge sig i lag med utpressare och bedragare är som att bli medlem i en domedagssekt. Man förlorar både sina pengar och sitt förnuft innan man kollektivt tar sig av daga med en överdos av det gift man förlamat omgivningen med. Men det skulle lösa den svenska, politiska knuten med ett alexanderhugg.

Rolf Malm

Under Lövin/Bolund har Miljöpartiet tappat förtroende och väljare. De hänger på en skör tråd i sitt eget giftspindelnät avsett att snärja svärmarna av invasiva arter som hotar att tränga ut de inhemska. De påstår sig ha vunnit stora segrar, men har ju förlorat alla sina stora frågor. De små de möjligen har vunnit har visat sig bli katastrofer. Parisavtalet kommer att kosta Sverige 100-tals miljarder. Subventionerna till elfordon visar sig vara bortkastade pengar och leder till ökade utsläpp. De svenska kolgruvorna i Tyskland såldes och drivs vidare. Förbifart Stockholm byggs, Arlanda byggs ut, Bromma är kvar, invandringen ska minskas, försörjningskrav för anhöriginvandring införs, permanenta uppehållstillstånd slopas etc. Skatten på bärkassar blev en flopp och ingen kassako, möjligheten att mjölka pengar ur klimatångestens spenar sinade. Corona gjorde flygskatten onödig, vindkraften bidrar marginellt och Sverige hotas av akut elbrist, elen är 130 gånger dyrare än i Norge. Nu måste man återstarta kärnkraft och starta oljekraftverken – mitt i värmeböljan. Preem får bygga ut, gymnasielagen kostar miljarder, köttskatten lär dröja etc etc.

Deras sanslösa slöseri med skattepengar ledde till nedläggning av vår krisberedskap. Välfärden slutade med en krasch. Som ledde till den svenska corona-katastrofen. Som leder till att vi nu ses som en pestsmittad pariastat där anarki råder på alla samhällsområden. Aldrig har så få orsakat så mycket elände för så många. Ingen lär vilja ha språkrören som landshövding eller generaldirektör, men man kan väl skicka iväg dom som ambassadörer i några fjärran länder.

Därför hoppas jag innerligt att de lämnar regeringen. Det blir säkert politiskt kaos eftersom det innebär att även Löfven måste avgå. Vilket innebär att den fatala januariöverens-kommelsen spricker som troll i solsken och lämnar alliansens avhopparpartier hemlösa. Men värre kaos än nu kan det knappast bli. Jag tror faktiskt att sossarna skulle andas ut om de slapp utpressas av MP och kunde överlämna det ansvar de inte tar till någon annans sopkvastar. Vem som skulle hålla i det kvastet är ju däremot en verklig ödesfråga. Risken är överhängande för att utländska städare sopar Sverige från världskartan och avslöjar all den skit som vi länge sopat under mattan. Coronafiaskot riktar ljuset mot den usla städfirma som kallar sig regering och gjort Sverige till ett rent helvete med 70 år av allt smutsigare skumrask-affärer. Med hjärndöda politikersopor. Men som sagt, värre än nu kan det inte gärna bli. Självsanering skulle ju också bespara Miljöpartiet nesan av att släpas ut med fötterna före efter nästa val då Centern och Liberalerna bytt till tänkande partiledare. Det finns nog också med i vågskålen när de nu tvingas bekänna färg. När folket inser att det gröna bara är kamouflage för den kommuniströda bottenfärgen.

Rolf Malm

Ps. Jag försöker måla upp den sanna bilden av vår politiska historia i boken ”Sverige 2084”. Där man med breda penseldrag försökt stryka över lager av svindlerier, skandaler, kriser, nepotism, kryperi och svarta fläckar av korruption och vita lögner. Jag skrapar vidare på den förfalskade Sverigebilden. STORT TACK för alla tips och allt stöd!!

Swish 0772 – 84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 16730. Kontakt: rolflmalm@gmail.com

 

 

18 reaktioner på “Miljöpartiet lämnar regeringen – hot eller löfte?

 1. Idag 1/7 återupptar SVT snyftreportagen om Migrantbåtar som oavbrutet fortsätter att försöker ta sig över Medelhavet fulla med nya blivande lönsamma svenskar och övriga EU-medborgare!
  Corona verkar vara över, nu åter till verkligheten igen……….

 2. Vi ska ha en human invandringspolitik säger Statsminister Löfven i PK-media SVT !
  Hmmmmmmmm…….Vad innebär detta mån tro ??????
  Ingen utanför begåvningsreserven tror väl att MP lämnar regeringen ?
  De s.k opositionspartierna Moderaterna och KD sitter i förhandlingar om Migrationen men SD hålls utanför, varför ?
  Litar SD på M och KD ?

 3. Ha, hotar, de kommer att m tvång bära
  ut MP arna. De älskar makten o de
  höga arvoden. Arma land

 4. Förstår inte varför miljöpartiet blev något så kasst. Varför kunde de inte evolverat till ett vettigt konservativt, nationalistiskt miljöparti som vill ha minimal invandring istället? Det hade jag kunnat rösta på.

 5. Jag förstår inte varför miljöpartiet muterade till något så kasst. Varför kunde de inte evolverat till ett vettigt konservativt, nationalistiskt miljöparti som vill ha en minimal invandring istället?

 6. Att vara utan en regering, brukar anses som farligt och förödande.
  Med den nuvarande regeringen, gäller inte detta.
  De är förödande för landet och vår framtid.

 7. Vad kommer att hända med ”opartiska” SVT när kumpanen (mp) är utraderat ? Blir det ständiga gråtattacker i rutan eller blir de fullständigt rabiata ? Hur många kommer att ge upp ? Hur många kommer att sjukskriva sig ? Hur kommer den psykosociala arbetsmiljön att påverkas ? Hur många extra kuratorer kommer att behövas ? Kommer väder-rapporteringen i fortsättningen att handla om vädret i stället för 5-dygns-klimat ? Hur ska program-tablån kunna fyllas när kompisarna ej längre är tillgängliga ? Och alla ”experter” måste ju plockas från annat håll. TV-soffornas ständiga miljö-nissar måste ju också motvilligt bytas ut.
  Men det kanske bara blir som vanligt…kommunisterna får väl bre ut sig lite mer… i ”opartiska” SVT.

 8. Far i frid, låt det gå minst 100 år innan ni försöker att
  ta er in igen- För Sveriges väl!

 9. Tror aldrig att de hoppar av.
  De är så kåta att få bestämma så det blir ingen kris.

 10. MP kommer inte att lämna pappa Steffe och regeringen, MP kommer garanterat att via valfusk (eller stödröstning som det så fint heter) att sitta kvar i riksdagen efter valet 2022 och det kommer hela 7 klövern att göra och det beror ju som alla utanför begåvningsreserven vet på att majoriteten av det naiva och konflikträdda svenska folket känner sig trygga i det mångkulturella och kriminella träsk som Follkhemmet idag befinner sig i.

 11. Hoppas att de är ett löfte, vågar jag inte göra eftersom de har väl aldrig hållit ett löfte än mindre vet de var det är. De är Miljöpartiet vi pratar om och då är tankarna inte höga.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: