Aftonbladet gillar förbud, ibland och för vissa

MEDIA. Härom skrev Lena Mellin att privata pooler borde förbjudas för att det var idiotisk att använda dricksvatten till bad. Med all tydlighet framgick att Mellin inte hade en aning om att en pool har reningsverk och att vattnet ofta används i flera år, men att klaga på badkar är tydligen inte aktuellt.  

Nåväl, idag skriver Aftonbladets Jenny Wennberg att vattenskotrar bör förbjudas för att en del kör som idioter. Jag har inget till övers för vattenskotrar men det finns motorcyklister som kör som idioter också.

Men Aftonbladet är inte konsekventa, det finns många socialdemokrater som uppträder som idioter men de verkar inte AB vilja förbjuda, för att inte tala om miljöpartister, i det partiet är det svårt att hitta en sunt tänkande människa men det gillar Aftonbladet.

– Pettersson funderar, om vi passar på att förbjuda det ena och det andra, så kanske världen blir bättre. Bort med tokiga journalister, alla troende muslimer, alla moskéer, alla araber som kör kokainracers som galningar på våra gator och inte kan parkera, varför tillåts politiker utan annan erfarenhet av livet utom SSU och facket, varför får dessa politiker fatta beslut utan konsekvenstänk, och varför är inte Anders Lindberg förbjuden, jag stoppar där annars blir det en hel bok…

Steget Efter
Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Aftonbladet gillar förbud, ibland och för vissa

 1. Om något är obegripligt och onödigt så är det att använda träd till att göra Aftonbladet.

 2. Man kan inte förvänta sig något annat från en person med den typ av förstånd.

 3. Vilka är det som buskör med vattenskotrar?

  Just det ja, samma typ av folk som skall förstöra allt annat också!

 4. Halloj!
  Jag försöker överleva Corona permiterad, 1 månadslön, till juli
  Mina barn som är överåriga, bor hemma,
  Ej fadt jobb ingen hjälp från soc.
  De flesta har varit med i bostadsförmedliingen minst 12 år.
  Idag var jag p stadsdelsförvaltningen , det var Drop in för utlänningar so
  m sökte.en ingenting för svenskar

  • Ja, och i stort sett bara berikare som jobbar där! Som beredvilligt berättar för sina landsmän på deras hemspråk om hur dom bäst berikar sig på dom svenska skattebetalarnas bekostnad!

 5. När vi nu diskuterar förbud så ska jag ta upp några exempel där förbud sannerligen borde råda.På Katarina kyrkogård i Stockholm råder det totala förfallet när det gäller respekt för platsen.Folk solar toppless på minneslundens gräsmatta . Förskolebarn får springa hur som helst runt gravstenarna och leka medan förskollärana tittar på.Picnic har man givetvis också med gravhällar som bord.Koppeltvånget för hundar struntar somliga i så det är fritt fram att bajsa på gravar och gräsmattor.Det måste vara något allvarligt fel i en del människors moraliska kompass när man uppenbarligen inte bryr sig det minsta.Där skulle jag vilja ha en stor skylt vid ingången till kyrkogården där det skulle stå ” förbjudet för alla icke tänkande människor att vistas här ”.

 6. Ja idioter borde förbjudas på alla platser och i alla sammanhang. Jag tycker MP och S bränner allmänhetens skattepengar i alla ändar i en rasande fart. Välfärden urvattnas och tappar kvalité i samma takt, som skatterna höjs. Artikeln visar typiska exempel på idioti, som måste sluta fortast möjligt.

 7. Ju mer åren förgår ju mer inser jag,hur rätt min gamle insomnade fader hade,för mer än 50 år sedan.
  ”Stockholmare” är en grupp människor som inte längre behövs ute i landet,brukade han säga…..
  Därför har troligen också namnet Fjollträsket myntats,för alla dessa med mindre klokskap…
  Betänk att detta var i tider,när inte ens Mellin o. MP,Pride m fl. tokigheter
  ens var rotade.

 8. Intelligensen överspeglar ofta uttalanden av dessa människor, den är med andra ord så nära 0 man kan komma.

Kommentera