Stäng

Nummer 19 mördades i natt

BROTTSLIGHET. En man i 35-årsåldern har hittats död i ett flerfamiljshus i Skiftinge, norra Eskilstuna. Vakthavande befäl säger att han skjutits till döds.

Aftonbladet_Stefan_Löfven_trygghet

Larmet kom in till SOS Alarm vid 2.40-tiden. Två platser i anslutning till ett flerfamiljshus har spärrats av och förhör med vittnen har hållits.

Mannen är känd av polisen sedan tidigare och även på Petterssons blogg, jag har viss förståelse för den som tog honom av daga…

Polisen

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Nummer 19 mördades i natt

 1. Jag försökte att överföra en summa pengar från mitt Handelsbank konto till ert, men det fungerade inte. Jag har utan problem skickat pengar till Katerina Janouch, Joakim La Motte och andra. Var snäll och ge mig ett konto som jag kan använda utan problem. Tack, Per

  Sent from my iPhone

  >

  1. Swish fungerar. En påminnelse för mig också för att betala för ”prenumerationen” av Petterson.

 2. Ja de tar sig…
  Och över mitt och närgränsande Ghetto svävade en Helikopter för c:a en halvtimma sedan. Har dock varken hört sprängningar eller skottsalvor,på senaste tiden.
  Kanske var några som ville titta ner,hur vi har det bland mångkulturen ?

   1. Men man får väl vara glad för det lilla i dagens ”trygga” Sverige !!!!!!
    En sanering är alltid bättre än ingen alls.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: