Stäng

Inget värde i bred migrationsuppgörelse

INVANDRING. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ser inte något värde i en bred, politisk uppgörelse om migrationspolitiken. Det säger han i Sveriges Radios P1-morgons intervjuserie med partiledarna.

– Det är viktigare med politikens innehåll och att det blir en bra politik, inte att så många som möjligt blir överens, menar Åkesson.

Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare, Foto: News Øresund, Johan Wessman.

Just nu pågår det förhandlingar som Sverigedemokraterna inte är med i. Det inte särskilt mycket som pekar på att det kommer att bli en överenskommelse som SD skriver under, det måste ju finnas en utgångspunkt i att antingen ska vi öka invandringen eller så ska vi minska invandringen. Är man inte ens överens om det, så blir det väldigt svårt att förhandla sedan säger Jimmie Åkesson.

-Pettersson säger att Jimmie Åkesson har helt rätt. De andra sju partierna i riksdagen vill ha en bred och lång uppgörelse för att slippa diskutera invandringen vid valet i september 2022. 

Miljöpartiet med flera borde hållas bort från allt inflytande. MP och andra tror att Sverige är en välgörenhetsorganisation där det gäller att lägga så mycket pengar och resurser som möjligt på alla utom svenskarna.

Några av Sverigedemokraternas krav…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

11 reaktioner på “Inget värde i bred migrationsuppgörelse

 1. Går SD:s realistiska förslag igenom ?
  Annars är det ju inte mycket bevänt med förslaget om det bara blir en pappersprodukt.
  Man vill väl se det bästa förslaget göra nytta i verkligheten, eller ?

 2. Det ryktas om att MP kan komma att lämna regeringen eftersom det är osämja i sandlådan, då är nästa steg för MP att lämna riksdagen efter valet 2022 tillsammans med i första hand V, L och C….

 3. ”Det viktigaste är att det blir bra politik – inte en bred uppgörelse.”

  ➕ för JÅ´s trovärdighet som ledare! 🙂

 4. Just det. Det är bara en bråkdel av Sveriges befolkning, som tjänar mer pengar när skatterna belastas hårdare av invandring. Dessutom växer de kriminella problemen och verkar bli övermäktiga myndigheterna i Sverige. Sverige har t.ex. för många anlagda bränder, Sverige exporterar mördargäng till semesterorter i Spanien osv. Sverige ska förstås ändra invandringspolitik och behovet är akut.

 5. Varför vill SD att anhöriginvandringen ska begränsas till minsta möjliga nivå ?
  Den ska precis som all annan invandring vara 100% noll.
  Hur kan ett parti som påstår sig vilja Sveriges bästa och som många väljare tror på överhuvudtaget tänka tanken att invandringen ska vara något annat än 100% noll efter drygt 40 år av en totalt okontrollerad massinvandring?
  Varför driver inte SD frågan om ett Återvandringsverk istället för ett Migrationsverk ?
  Blir spännande att se vad resultatet av migrationssamtalen i den politiska sandlådan utmynnar i.

  1. Kanske för att SD drivit frågan om återvandring sedan 1990-talet och SD har flera gånger sagt, gärna volymmål om volymen är noll.

   Men en liten invandring av önskade invandrare kommer vi alltid att ha.

 6. Jimmie har rätt som vanligt.En bred uppgörelse kommer bara att bli ett spel för galleriet.Samma svammel som coronahanteringen har varit mellan regionerna och MSB.Demokrati i all ära,men vid krissituationer kan man inte ta hänsyn till allas tyckanden och strider sins emellan för att just deras politik är den rätta vägen att gå. Det behövs ibland att någon pekar med hela handen för att saker och ting ska ske.Inte om tre år utan i nuläget.Elefanten i rummet får bli synlig nu annars blir den bli permanent bofast.

 7. Jimmie har helt rätt.
  Bred överenskommelse med 7 klöverns villkor är inte att tänka på. Fega as som sitter i Riksdagen och ser elefanten i rummet men vågar inte göra något åt saken! Sverige krackelerar mer för varje dag som går.
  Jimmie sade i dag att nu diskuterar 7 klövern invandring och villkor såsom vi SD gjorde 2010 och nu är det en helt annan situation.

 8. JÅ har helt rätt. Frågan om invandring är helt digital, antingen invandring eller inte. En kompromiss och en ”bred” uppgörelse borgar för att ingenting kommer att uppnås. Likt löneglidning kommer ”uppgörelsen” med tiden att successivt urvattnas. Med tillägg och undantag kommer vi åter hamna där vi är.
  En av de mer patetiska företrädarna i fråga, Malm från L, pepprar i alla intervjuer fram ”att Sveriges väljare kräver att det blir en uppgörelse”. Mycket skall man höra från ett parti som numera inte ens når upp till gränsen för att få sitta i Riksdagen.

  Nädu, Malm, väljarna har sagt sitt om ditt parti och de är nog avsevärt mer intresserade av att få stopp på invandringen, än att konstatera ett det blev en urvattnad kompromiss.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: