De vänsterblivna tror att människor med mörk hudfärg alltid är oskyldiga

POLISEN. Viktor Adolphson arbetar som områdespolis i Trygghetsgruppen, Södermalm, samt som yttre befäl inom utryckningsverksamheten på Södermalm , Stockholm City. Adolphson twittrar ofta om händelser hos Stockholmspolisen. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “De vänsterblivna tror att människor med mörk hudfärg alltid är oskyldiga

  1. Vana vid att dom har rättigheter så tror dom att inga krav ska ställas på
    dem. ordet rättigheter har dom lärt sig men ordet skyldigheter har dom fan så svårt att ta in.!

  2. Här är ett säkert tecken på en kriminell: mörkhårig/mörkhyad, rökare och lortig. Här är träffsäkerheten högre än att ge sig på ljushyad, icke-rökare och välklädd.

  3. Motsatsen till demokrati det är anarki.
    Vi närmar oss med stormsteg punkten av ”no return” skickligt ledda av den allsmäktige ”pressen.”

  4. Tänk så många självutnämnda journalister med mobilkameran i högsta hugg vi har begåvats med nu.Dom står i vägen på olycksplatser för räddningstjänst och Polis.Dom kan till och med hävda att vi är ett fritt land och då får man stå var man vill !! Sedan har vi dom självutnämnda” Poliserna” som ska tala om för den riktiga Polisen vad dom ska göra och inte göra utan att ha minsta aning om varför det sker ett ingripande.För att inte tala om dom beskäftiga medborgarna som ska undervisa vakterna i Tunnelbanan hur ett ingripande ska gå till.Naturligtvis med kameran i högsta hugg.Dom har det inte lätt idag vår Polis och räddningtjänst…

  5. Tyvärr verkar denna idioti påverka makthavare och andra inom det hycklande etablissemanget!

Kommentera