Polisen söker treårig pojke

EFTERLYSNING. En treårig pojke har försvunnit i Strömsfors utanför Boliden. Han har varit försvunnen sedan 11-tiden på tisdagen och söks av flera polispatruller och helikopter. Polisen har gått ut med en bild på pojken för att få hjälp i sökandet.

Foto: Privat/Polisen

– Det handlar om att vi ska hitta honom så fort som möjligt utan någon som helst fördröjning, säger Liv Fahlén på polisregion Nord. Polisen misstänker inget brott.

Polisen

-Pettersson hoppas pojken hittas, men tycker det är konstigt att det är bra med bild och signalement nu men inte vid brottslighet.

Uppdaterad: Pojken har hittats välbehållen uppe på ett berg, han hade då varit borta i sex timmar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Polisen söker treårig pojke

 1. Fy vilken ful unge! Nu hade jag tur som fick en snygg dotter och alla barn och vuxna är inte vackra. Men denne pojke och de flesta andra ur hans ras ser ut att ha sålt smöret och tappat pengarna + deras genuint fula drag.

  Ju fler vi får hit ju sämre går det eftersom vi tar inte bara hit dem utan deras IQ. Låg IQ fungerar INTE i välutvecklade länder.

  • Detta barn och väldigt många fler av dessa barn ska i framtiden styra skutan Folkhemmet!
   Känns skönt att man nu har åren bakom sig och är tacksam över att ha fått uppleva ett homogent kristet icke mångkulturellt Sverige som fungerade.

 2. Rätt naturligt med lite svinn när man har 12 – 14 stycken att hålla reda på?

  (Ja, jag vet att det är empatilöst men jag liksom majoriteten av svenskarna har fått mer än nog. För länge sedan.)

  • Vill istället påstå att en majoritet av det svenska folket de senaste dryga 40 åren har röstat på och satt en mångkulturälskande landsförädisk 7 klöver till makten vid varje val som vi 2020 ser resultatet av och som ju inte är någon direkt positiv syn eller vetskap !

Kommentera