Polisen söker treårig pojke


EFTERLYSNING. En treårig pojke har försvunnit i Strömsfors utanför Boliden. Han har varit försvunnen sedan 11-tiden på tisdagen och söks av flera polispatruller och helikopter. Polisen har gått ut med en bild på pojken för att få hjälp i sökandet.

Foto: Privat/Polisen

– Det handlar om att vi ska hitta honom så fort som möjligt utan någon som helst fördröjning, säger Liv Fahlén på polisregion Nord. Polisen misstänker inget brott.

Polisen

-Pettersson hoppas pojken hittas, men tycker det är konstigt att det är bra med bild och signalement nu men inte vid brottslighet.

Uppdaterad: Pojken har hittats välbehållen uppe på ett berg, han hade då varit borta i sex timmar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Polisen söker treårig pojke

 • Torsten

  Fy vilken ful unge! Nu hade jag tur som fick en snygg dotter och alla barn och vuxna är inte vackra. Men denne pojke och de flesta andra ur hans ras ser ut att ha sålt smöret och tappat pengarna + deras genuint fula drag.

  Ju fler vi får hit ju sämre går det eftersom vi tar inte bara hit dem utan deras IQ. Låg IQ fungerar INTE i välutvecklade länder.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Detta barn och väldigt många fler av dessa barn ska i framtiden styra skutan Folkhemmet!
   Känns skönt att man nu har åren bakom sig och är tacksam över att ha fått uppleva ett homogent kristet icke mångkulturellt Sverige som fungerade.

   Gilla

 • gamgubben

  Att hålla uppsikt över sina barn är viktigt, speciellt om de skall vara vår framtid.

  Gilla

 • Argus

  Rätt naturligt med lite svinn när man har 12 – 14 stycken att hålla reda på?

  (Ja, jag vet att det är empatilöst men jag liksom majoriteten av svenskarna har fått mer än nog. För länge sedan.)

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vill istället påstå att en majoritet av det svenska folket de senaste dryga 40 åren har röstat på och satt en mångkulturälskande landsförädisk 7 klöver till makten vid varje val som vi 2020 ser resultatet av och som ju inte är någon direkt positiv syn eller vetskap !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: