Ben & Jerrys ställer sig på Antifa och BLM:s sida mot samhället


BROTTSLIGHET. För två år sedan ställde sig den amerikanska glassbolaget Ben & Jerrys svenska filial på de ljugande afghanska männens sida  och skrev på sin hemsida en text om att männen utan asylskäl borde få stanna i Sverige. Om det hade betydelse att afghanaktivisten Fatemeh Khavari var sambo med en av Ben & Jerrys chefer, Soledad Piñero Misa, på söder i Stockholm.

Nu gör Ben & Jerry ytterligare ett vänsterextremt utspel: de vill avskaffa polisen. På sin hemsida skriver de bland annat:

Även om slaveriet kanske upphörde 19 juni 1865 så ledde det inte till en ny era av frihet för före detta förslavade människor. Jim Crow. Massfängslingar. Polisbrutalitet. Alla olika namn på slaveri.

De fortsätter förklara vad de menar med att dra in polisens pengar:

Om vi stoppar användandet av våra skattepengar på så många vanärande, farliga och rasistiska delar av polisen och istället investerar de pengarna i samhällsdrivna lösningar som fostrar riktig hälsa, fred och frihet. Så istället för att oavbrutet öka polisens budgetar, fylla på med manskap, övervakning, skydd och krigsvapen, så ökar vi resurserna till de folk verkligen behöver…

-Pettersson önskar att det gick att stoppa skattepengar till polisen, men det hindras av organisationer som Ben & Jerry stödjer, och som vandaliserar för företagare som bland annat säljer glass. De är inte kloka och om ni inte tror mig så titta på filmerna nedan. De är från valrörelsen 2018 och Stockholm Pride.

Damen som håller i skandalen är Soledad Piñero Misa, aktivisten som jobbar på glassföretaget Ben & Jerry’s, det företag som ville att de 9.000 afghanska ljugande männen utan asylskäl skulle få stanna i Sverige. Att Soledad hade afghanaktivisten Fatemeh Khavari som inneboende var säkert en tillfällighet.

Jag tänker inte skriva vad jag tycker om dessa partiledares uppträdande, men ingen, absolut ingen, noll av dem förtjänar att sitta på en skattefinansierad position. Det är bottenlös feghet, vem kan tänka sig att rösta på dessa dresserade personer och som ni ser saknas en partiledare…

Att Ben & Jerry säljer en enda glass i Sverige är ofattbart.

  • TIDIGARE 2018-06-06. Ben & Jerrys

Det amerikanska glassbolaget Ben & Jerrys svenska filial har gett sig in i migrationsdebatten.

Detta uppmärksammades under veckan efter att man på sin hemsida författat en text till stöd för de 9 000 afghanska män som fått ett utvisningsbeslut.

Valda delar ur texten lyder:

”Nu firar vi med ett kärlekståg genom Sverige…//…Nu firar vi tillsammans att kärleken segrat och att vi alla tagit ett viktigt steg mot en mer medmänsklig flyktingpolitik”

Vem som författat artikeln står inte, men på en av bilderna som illustrerar den syns en välbekant figur.

Fatemeh Khavari, afghanskan som kom till Sverige från Iran med hela sina familj. Khavari som blivit medias lilla sockerärta är också talesperson för Ung i Sverige, en organisation vars syfte är att skapa en framtid i Sverige för alla afghaner som vill och har möjligheten att ta sig hit. Därför är det kanske inte så konstigt att just hon pryder en bild till denna artikel, om det inte vore för att…

…Fatemeh Khavari är sambo med en av Ben & Jerrys chefer.

Katerina Janouch avslöjar detta på sin blogg och ställer frågan om politikerna mutats av glassbolaget? Frågan kanske är mer intressant än så, för vad ligger egentligen bakom att ett statsbärande parti som S väljer att gå emot sin egen politik och sina egna löften om att nej ska vara ett nej och att människor som fått ett utvisningsbeslut ska lämna landet?

Katerina Janouch blogg

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Ben & Jerrys ställer sig på Antifa och BLM:s sida mot samhället

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: