Stäng

Amerikas svarta och Sveriges journalister blir lurade igen…

KOMMUNISM OCH BEDRÄGERI. Under parollen Black Lives Matter (svarta liv betyder något) säger demonstranter att de kämpar mot polismissbruk och rasism i USA. Vad många inte vet är att grundarna av BLM, med en ökande politisk närvaro, stöder Venezuelas diktator Nicolás Maduro som våldsamt förtrycker civilbefolkningen och till och med sätter in stridsvagnar mot fredliga demonstranter.

Patrisse Khan-Cullors, Nicolas Maduro och Opal Tometi. Damerna är tillsammans med Alicia Garza grundare av Black lives matter.

Nicolas Maduro är kommunistisk diktator i Venezuela som sitter kvar vid makten tack vare militären. 

Grundarna av Black Lives Matter är kopplade till den venezuelanska diktaturen. Grundarna av rörelsen, Patrisse Cullors, Alicia Garza och Opal Tometi, har offentligt visat en lång koppling till socialismen och till Maduro personligen.

När internationella institutioner som Organisationen för amerikanska stater (OAS) och Europeiska unionen (EU) inte skickade representanter till Venezuelas val 2015 eftersom valen var bristfälliga så kallade Nicolas Maduro på sina vänner i Black lives matter för att övervaka valprocessen.

När oppositionen vann valet 2015 publicerade rörelsen ett manifest med titeln  Black Lives Matter i solidaritet med det venezuelanska folket . I manifestet kallar aktivisterna i BLM oppositionen i Venezuela för ”motrevolutionärer”, en benämning som gäller i kommunistiska enpartistater.

Läs mer på Panam Post…

-Pettersson säger att de som idag marscherar mot rasism och för socialrättvisa i USA och Europa, stödjer en kommunistisk diktator och polisförtryck i Venezuela samt förföljelse av oliktänkande och etniska minoriteter, det går alltså bra med rasism och polisbrutalitet när den är socialistiskt. BLM struntar i rasism och förtryck, de vill ha makt, kommunistisk makt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 reaktioner på “Amerikas svarta och Sveriges journalister blir lurade igen…

  1. Att BLM är en ren kommunist organisation och delvis en terrororganisation börjar väl framgå helt klart.

  2. De som inte har sett från början att BLM är extremvänster och neomarxister måste vara både blinda och döva.

  3. En del på vänsterkanten & BLM vill avveckla polisen och ersätta den med en politiserad ”polis”. -Det framgår allt tydligare.

    Usch! -Det är så man skapar en diktatur…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: