Stäng

Snart 5000 döda i covid-19

PANDEMI. Vår coronastrategi har varit helt fel, från början till slut. Det säger professor i infektionssjukdomar Björn Olsen i diskussion om den svenska strategin. Ivar Arpi på Svenska Dagbladets ledarsida ställer frågorna. 

Lyssna på diskussionen… 

-Pettersson tror ingen sprider sjukdomen och orsakar död och lidande med flit utan att alla gör så gott de kan, men när förmågan saknas…

 

Jeander

Statistik Covid.19.se…

Johan Carlsson, generaldirektör på Folkhälsoinstitutet den 7 februari 2020.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 reaktioner på “Snart 5000 döda i covid-19

 1. När ska de ställas inför rätta? Som bär det yttersta ansvaret för avlivningarna?

 2. Er der ingen psykiatrisk skadestue i Sverige, til de psykotiske fjolser, der trykker tommelfinger ned hele tiden?

  1. 5.041 dödsfall. Svenskarna är fan inte riktigt kloka. Vänsterfolket skulle nog helst vilja censurera sanningen om antalet dödsoffer.

  2. Nej tyvärr. Den typ av inrättningar har flyttat in i regeringsbyggnaden och där finns inte plats för fler, heller inte på övriga verk och myndigheter.

 3. Nu har det kommit in smitta (vänsteraktivister) igen här på bloggen, syns på ”tummarna”.
  Du har missat testerna Pettersson !

 4. Nu är det igen trixande med siffror igen. 0.6 procent döda i Corona. Ca 50000 smittade. Ca 4900 döda. Blir väl ca 10 procent döda. Eller???.

 5. Ju mer fakta desto säkrare profetior. Experterna blir fler och fler, att det inte gått så bra för Sverige kan vi väl enas om.
  Om politiker drar ner på vad tidigare ansetts nödvändigt i form av beredskapslager är naturligtvis inte att vara rätt rustade då problemen kommer. Den som spar han har, annars står man med rumpan bar s.a.s.

 6. Det är ett farligt virus FMM, Folkmordsmyndigheten med flit sprider i vårt land med outtalat syfte att eventuellt skapa hjordimmunitet.

  Det ger infarter, stroke, hjärnskador, lungskador med mera med mera – den ger sig på hela kroppen och tar många månader innan du är helt frisk.

  Folk sövs ned för att läggas i respirator, sedan går det aldrig att väcka dom, även om man överlever blir du aldrig riktigt frisk igen.

  Om det är ett designat virus så gör den sitt jobb, smittar lätt räcker att vara i samma rum som en smittad i 15 minuter, så är du körd.

  Eller sitta på samma plats i tåg och bussar som en smittad, ta i ledstänger eller dörrhandtag.

  Större idioti än som vi aktivt ser till att döda och skada vår befolkning finns inte på denna planet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: