Stäng

Håll truten!

INSÄNDARE. Jag fick en kommentar till en krönika jag skrev  om Aron Flams rätt att använda ”En svensk tiger-symbolen”. Signaturen Billy Boy hade lånat en bild med en hand som håller en trut – med texten ”en svensk håller truten” från Jenny Pipers blogg. Den skulle Flam kunnat använda istället för tigern.

Rolf Malm

Det kunde blivit ett nytt bevingat begrepp om hur det mås i Sverige. Jag hoppas att man inte flyger på mig för att vara en tjuvaktig skata för att jag skriver det här. Man får ju inte korpa andras idéer hur som helst. Då hamnar man i klorna på åklagare för att man uppträder i lånta fjädrar. Man löper risken att bli vingklippt och inlåst burfågel. Sitta inne och uggla för att man öppnat näbben. Häcka som knäppgök för att man retat upp de höga domherrarna. Man får inte dyka ner i deras ruttna sophögar och sprätta skit på de fridlysta paradisfåglarna. Man får inte som lärkan sjunga högt i skyn över huvudet på politikerbroilers och ankdammens tamfåglar. Eller var dum som en gås och tro att man är en svan. Eller vara södergök och hoa om dödliga faror. Eller likt duvhöken hota det feministiska kacklet i den svenska hönsgården. Där ju även tuppen är en hen trots sitt nedärvda galande.

Den vars kråkfötter hotar de högstas näste blir det snart skottpengar på. Som en främmande fågel med örnblick i flocken av närsynta bofinkar blir man ringmärkt och bevakad av statens mediala drevkarlar och deras finmaskiga nätverk. Deras juridiska fågelskrämmor ser till att man inte kan landa någonstans för att skaffa sitt levebröd. Själva är de välgödda, falska fredsduvor som matas av utrotningshotade gamla uvar med den nya fågelinfluensan. De fjädrar sig som påfåglar trots att de är tjattrande gråsparvar som bara kan överleva i storstadens bekväma parker. Som likt skarvar lämnar ett grönskande land ödelagt och täckt med stinkande träck efter årtionden med att gömma all äldre skit med ny och frossande på naturens för övrig population gemensamma rikedom.

Den svenska flocken har förlorat flygförmågan. Ledda av en numera blå-gul papegoja som aldrig kunnat flyga och enbart kan repetera enklare ord. Omgiven av outbildade gröngölingar och gamla strutsar med huvudet i sanden. För tunga i gumpen för att kunna flyga och se annat än sina utopiska hägringar om en perfekt värld enligt den svenska modellen. Vi kan bara hoppas på en svensk fågel Fenix som reser sig ur askan i en framtid när de likt Ikaros flugit för nära solen. Jag tror att coronaskandalen kan vara slutet på början av utrotningen av den svenska vingklippta arten. Den som förr flög som en skarpögd, respektingivande örn över världen men nu betraktas som gamarnas och fyllkajornas hemort på jorden. Men några högtflygande planer ska vi väl inte ha. Vi står ju inför vår svanesång enligt de olyckskorpar som nu leder fågelsträcket mot ett brinnande helvete. Gud Fader lär ju planera en het framtid när allt levande brinnande kommer att störta från hans himmel. Eftersom vi så länge eldat för kråkorna, förförts av koltrastens lockande sång och de oljiga lämningarna efter miljoner år av koldioxidens giftiga åtlar. Men redan nu springer ju de flesta runt som nackade höns på väg att tuppa av i sin uppgivenhet

Rolf Malm

Ps. Jag skriver på min bok ”Sverige 2084”. Om den flockimmunitet mot sanningen som dagens politiker sprider. En historia om alla de skandaler, felbeslut, förfalskningar, lögner, gömda sanningar och ren stupiditet som lett till att vårt älskade land blivit till åtlöje och hot mot resten av världen. TACK för allt stöd!

Swish 0722-84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

11 reaktioner på “Håll truten!

  1. Vanudåå?
    Så mycke ”tumme-ner” har jag aldrig skådat här förut.
    Var denna boktitel så upprörande eller vad?

  2. Om nu boken inte är släppt kan man väl hävda att man byter bild, vad har dom kvar då?

    Fast det är säkert innehållet som stör, men det fria svenska ordet måste tystas, om det inte kommer ur rätt mun.

  3. Fyndigt och kul Rolf.Jag ser att åsiktspolisen som har tummarna vridna åt fel håll jobbar idag.Undrar om dom har kontorstid 09.00_17.00 ? En del har visst obekväm arbetstid också.👍visar här en illustration åt vilket håll tummen skall vara när Rolf är på hugget.

  4. Fantastisk skrivet både roligt och så nära den hemska sanningen. Svensken i allmänhet lär dock inte fatta innebörden utan fortsätter knyta näven i fickan och tiga.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: