Varför tvingas inte Veronica Palm (S) att skaffa sig ett arbete?

KORRUPTION. Socialdemokraternas Veronica Palm, 47 år, hoppade av politiken i oktober 2015, alltså för drygt fyra år sedan och lever sedan dess på 47.000 kronor i månaden, försörjd av svenska skattebetalare genom inkomstgaranti från riksdagen, enligt Dagens Industri

Bolaget Apoteket ägs av staten som äger samtliga aktier i bolaget!

Twitter

-Pettersson undrar om en före detta socialdemokratisk riksdagsledamot som fullt frisk 47-åring försörds av arbetande skattebetalare ska ha rätt att äga något alls och absolut inte ställa några krav.

Veronica är utbildad barnskötare. Det finns hundratals lediga jobb att söka, hon borde även kunna söka arbete i vården eller någon annanstans men hon är socialdemokrat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Varför tvingas inte Veronica Palm (S) att skaffa sig ett arbete?

 1. Hon borde ha max ca 20 000 per månad samt krav på att söka och ev ta arbete (alla ’lämpliga’ arbeten i hela landet, som alla andra). Annars socialbidrag. Inga undantag skall göras, åtminstone inte för friska personer.

 2. 200 år av fred, men det hjälper inte.
  30 år med dem är värre än ett världskrig, många döda blir det.

  Vänsterliberaler har en lättvindig inställning till andras arbete och pengar.
  De kan inte gå tillbaka till det enda de kan, det skulle knäcka deras självbild.

  Det är f.ö ett jävla hyckleri att de kan leva på en form av a-kassa, när arbetare tvingas till umbäranden och flytt från hem och hus efter 100 dagar.
  Men deras väljare förstår inte sambandet även om de drabbas, de tror fullt och fast att deras ovilja att arbeta handlar om för låga skatter!

 3. Det dröjer säkert inte länge förrän vi får höra att hon blivit utnämnd till landshövding.
  Kanske Ambassadör i Swaziland skulle passa henne bättre?

 4. Det där är en riktigt vidrig uppblåst jävel som är del-orsak till Sveriges förfall, fy för faan.

 5. Hennes arbete för sossarna väl, är att vara föredöme för alla parasiter som tränger sig in i vårt land och skall ha bidrag för allt. Under tiden producerar man så många barn man orkar för full pott i fortsatt bidragsberoende. Hon är det stora föredömet så döm henne inte alltför hårt. Det här är vad 7-klöverns partier har kämpat för, även de som nu vänt kappan ut och in och vi skattebetalare står fortfarande för notan. Våra barn blir kränkta och hånade, fickor, kvinnor gruppvåldtagna. Våra äldre äldre blir mördade på institutioner som skall värna om god vård vid livets sista år. Allt detta för att vi har avarter som Palm som själv väljer att sluta och ändå skall belönas med frikostig lön/bidrag

 6. Hmmm… Inte mycket produktivt arbete skulle resultatet bli. Det är nog en bättre investering att betala henne att inte göra något. Klart billigare i alla fall än att reparera skadorna om det ens är möjligt.

 7. Hon glorifierar den socialdemokratiska politikens sanna dröm, den stavas bidrag, bidrag och åter bidrag där de suger ut de svenska folket på skatter som går till de som inte vill jobba och tror sig vara mer värd en svenska folket.

  • 30% av svenska folket kokar dock inte av ilska om man skall tyda de senaste opinionsmätningarna.

 8. Inom den landsförädiska och mångkulturälskande familjen håller man ihop och suger ut det skattebetalande folket !

 9. En av många vidriga parasiter som borde sättas i arbete. Plocka skräp eller blåbär jordgubbar kanske deras kompetens räcker till.

  • Tror inte att den fisförnäma kvinnan V.P från arbetarpartiet S vill plocka skräp eller jordgubbar !!!!!
   Varför jobba i världens största socialbyrå Sverige när det finns bidrag att leva på ?
   Magdas lador är ju alltid fulla för vissa grupper.

Kommentera