Stäng

Pedofilen Jörgen Strandberg avslöjad i Rinkeby

BROTTSLIGHET. Efter att en misstänkt pedofil erkänt att han begått övergrepp mot barn under decennier är oron stor i stadsdelen Rinkeby i Stockholm, skriver tidningen Mitti.

Jörgen Strandberg

Enligt stadsdelsdirektören Susanne Leinsköld har mannen haft ett stort förtroende i området. – Jag kan tänka att det blir extra upprörande och obehagligt. Oavsett om ens barn har blivit utsatt, eller om man är orolig för det, är detta en mardröm, säger hon till Mitti.

Nu har stadsdelsförvaltningen aktiverat krisstöd i och polisen har satt in trygghetsskapande åtgärder i området.

Övergreppet har pågått i decennier och allt finns dokumenterat på datorer, dvd och VHS. Åtminstone 20 barn ska ha utsatts för övergrepp.

Även en person med kopplingar till mannen anhölls i helgen. Den personen misstänks för underlåtelse att avslöja grov våldtäkt mot barn.

-Pettersson säger att pedofilen heter Jörgen Strandberg, han har erkänt och räknar med tio år i fängelse, för min del får han gärna sitta tills han ruttnar…

Herr Strandberg var en profil i området, ordförande i Rinkeby Folkets hus, hyresgästföreningen, gillade HBTQ, osv…

Pedofilen i Aftonbladet version

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Pedofilen Jörgen Strandberg avslöjad i Rinkeby

 1. ”Efter en misstänkt erkänt ” han blev avslöjad av en 13 årig pojke som bor i samma område. Det var pojken som kom på att han va pedofil.. jävel. Pojken tog reda på det genom att prata med barnen som avslöjade han. Annars skulle han aldrig ”erkänt det”

 2. Inte skriver Aftonbladet om pedofilens koppling till Folkets hus och Hyresgästföreningen- bara om en ”föreningsmänniska” som alltid fanns till hands i området och grillade korv. Undrar varför….?

  1. Antar att han är en sosse! När inte en svensk som är anklagad och har erkänt för så grova saker visas, då är han av det rätta virket politiskt.

 3. Han är väl sosse.
  Jag drar den slutsatsen av Aftonslaskets pixling till skillnad när nyheten om Paolo, som betalade en kroppsarbeterska kablades ut i etern.

 4. Eftersom jag tycker att folk ska behandlas lika föreslår jag förlust av medborgarskap och utvisning till Afghanistan eller Syrien.

  1. Vilka andra pedofiler har utvisats till afghanistan och syrien?
   Varför skulle de ens vilja ta emot en pedofil som saknar kopplingar till landet? asyl pga brottslighet i hemlandet får man ju bara i Sverige.

  1. Ja ingen annan än en partigenosse lär få sådana ”grädd-anställningar” med hygglig betalning,utan att svettas !!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: