Pedofilen Jörgen Strandberg avslöjad i Rinkeby


BROTTSLIGHET. Efter att en misstänkt pedofil erkänt att han begått övergrepp mot barn under decennier är oron stor i stadsdelen Rinkeby i Stockholm, skriver tidningen Mitti.

Jörgen Strandberg

Enligt stadsdelsdirektören Susanne Leinsköld har mannen haft ett stort förtroende i området. – Jag kan tänka att det blir extra upprörande och obehagligt. Oavsett om ens barn har blivit utsatt, eller om man är orolig för det, är detta en mardröm, säger hon till Mitti.

Nu har stadsdelsförvaltningen aktiverat krisstöd i och polisen har satt in trygghetsskapande åtgärder i området.

Övergreppet har pågått i decennier och allt finns dokumenterat på datorer, dvd och VHS. Åtminstone 20 barn ska ha utsatts för övergrepp.

Även en person med kopplingar till mannen anhölls i helgen. Den personen misstänks för underlåtelse att avslöja grov våldtäkt mot barn.

-Pettersson säger att pedofilen heter Jörgen Strandberg, han har erkänt och räknar med tio år i fängelse, för min del får han gärna sitta tills han ruttnar…

Herr Strandberg var en profil i området, ordförande i Rinkeby Folkets hus, hyresgästföreningen, gillade HBTQ, osv…

Pedofilen i Aftonbladet version

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Pedofilen Jörgen Strandberg avslöjad i Rinkeby

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: