Morgan Johansson (S) struntar i riksdagens beslut…


DEMOKRATI. All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare. Det står i regeringsformen – den grundlag som utgör grunden för vår demokrati. Regeringsformen beskriver hur landet ska styras, vilka demokratiska rättigheter medborgarna har och hur den offentliga makten ska fördelas.

Justitieminister Morgan Johansson (S) struntar i riksdagen och därmed folket. Bild från Wikipedia

Den 1 april 2020 beslutade riksdagen om att ta fram ett tilläggsdirektiv till den pågående utredningen om ett lagförslag för att stoppa kompetensutvisningarna något som skulle vara gjort senast 1 maj 2020.

Det skulle justitieminister Morgan Johansson (S) ha gjort men det har han struntat i och nu anmäler Moderaterna Johansson (S) till riksdagens konstitutionsutskott (KU).

Förslaget handlar om arbetskraftsinvandrare som utvisas på grund av att arbetsgivare oavsiktligt begått mindre fel när det gäller villkoren för arbetstillstånd.

-Pettersson antar att herr Johansson tycker det är bra att duktiga människor tvingas lämna landet och att de ersätts med oduglingar, bara oduglingarna röstar på S, sedan går det bra att gnälla på andra länder för att de är odemokratiska…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


11 responses to “Morgan Johansson (S) struntar i riksdagens beslut…

 • centurion

  Ygeman har inte berikat oss med sin ”bedårande, karismatiska utstrålning”, på länge. Kanske att både han själv och partiet inser att ett framträdande endast kan sänka dom. Dessutom är han ju påtänkt som arvtagare till byfånen och rollen som såzzarnas överkucku. Att slippa se och höra alla dessa landsförrädare skulle vara en lisa för själen. För oss, men även för såzzarna själva.

  Gilla

  • turrim

   Ragnarök om Ygeman får ta över.

   Gilla

  • Billy Boy

   Ygeman har tydligen förberett sig att kampanja för sosseriet inför ett eventuellt extraval …

   Bildkälla: Kommentar från hllviken på toklandet,wordpress,com

   … vilket kan vara mycket nära förestående.

   Gilla

 • Tony

  Han är en liten man, men en stor s-it.

  Gilla

 • ponnsan62

  Herre min skapare vilka muppar vi har i regeringen..
  Var har dom hittat alla muppar..?

  Gilla

  • Fyllfinnen

   Inkvoterade från sina muppiga vänner som redan sitter där, man får ej ha en IQ som överstiger en guldfisk är grundregeln. Är du sedan icke simkunnig är det ett plus i CV:n

   Gilla

  • grunehetgrot

   Dom kommer från den nedlagda MENTALVÅRDEN.

   Gilla

 • turrim

  Snälla riksdagen. Ni vet ju att Morgan kan inte göra något snabbt. Han måste först tänka i två år. Sedan låta en kompis utreda i två år. Sedan remissa i två år. Sedan kanske till riksdagen med många utgångsluckor för åklagare, advokater och domstol.

  Kräv i stället att Statsministern tillsätter en riktig Justitieminister.

  Gillad av 1 person

  • grunehetgrot

   Det enklaste sättet är att SPARKA den sittande S.K. regeringen i arselet så att de far ut från vår GALAX.

   Gilla

 • MrR

  Blir det problem för honom i detta fall är han snart Statsminister i stället.

  Gilla

 • Jan-Eric Örnberg

  Hur kan en KU-anmälan mot Morgan ”kapten långsam” Johansson ändra någonting? Han har ju total immunitet tack vare den s.k. relationskorruptionen”?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: