Stäng

Gatutrider mellan muslimer i Frankrike

INVANDRING. I staden Dijon i Frankrike har våldsamma gatustrider pågått under flera dagar mellan nordafrikanska araber och ryska tjetjener rapporterar flera tidningar, bland annat Jerusalem PostLe Monde och Daily Mail rapporterat om. 

LYSSNA:

Konflikten blossade upp i Dijon efter att en 16-årig tjetjen attackerats i Dijon den 10 juni. Det ledde till att medlemmar från den tjetjenska ”diasporan” i Dijon gav sig ut på ”straffräder” för att hämnas attacken på 16-åringen. – Tjetjenerna reagerade våldsamt och gick i stora grupper in i folks hus för att försöka hitta den ansvarige, säger en källa till Daily Mail.

https://twitter.com/BaronStrucker/status/1272644138337554432

– Pettersson säger att med fortsatt import av dysfunktionella människor och svaga regeringar så kan vi inte vänta oss annat än Mellanöstern och det är inte bara Frankrike som har proble.

Filmen nedan från Eskilstuna, Sverige, men det är samma typ av människor…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Gatutrider mellan muslimer i Frankrike

 1. Videon nedan visar ett tidigare reportage från president Emmanuel Macrons underbara Paris-paradis.

  https://videopress.com/v/7DE6SPDf

  I videon ovan talade speakern redan då om att ”France could be heading for a civil war” … d v s ”Frankrike kan vara på väg mot ett inbördeskrig”

  Sprider sig ev. kommande inbördeskrig vidare inom – från Dijon och Paris i Frankrike och därifrån vidare till fler av Europas länder (inkl Sverige) – Ja, då måste väl EU förbereda sig på att lämna tillbaka fredspriset unionen mottog från den Norska Nobelkommittén år 2012, d v s för snart c:a 8 år sedan.

  https://img.rt.com/files/oldfiles/news/eu-nobel-peace-prize-2012-250/wins-bailout-union-2012.si.jpg

  Det vore väl en delikat uppgift för EU.s rådsordförande Charles Michel och EU:s kommissionsordförande Ursula von der Leyen att få resa till Oslo för att där återlämna fredspriset till den Norska Nobelkommittén p g a att inbördeskrig brutit ut inom stora delar av länderna inom EU.

 2. Ja, vi hade kunnat lära oss avUSA, GB o
  Frankrike hur det går när för många av
  människor fr andra sidan jorden invaderar .Kaos, ökad kriminalitet och tillslut en samhälls-krasch. Arma land.

 3. De kan inte ens komma överens fastän de tror på samma företeelse. De kan inte leva i fred fastän de kallar sin sekt för den fredliga.
  Spruta senap på di jona!

 4. På jennypiper.blog skrev signaturen Realist en bra sak, läs och begrunda!

  ”Har ni tänkt på det, det är bara kungligheter i olika länder som får samma privilegier som importerade människor i Sverige? Apanage, livslång försörjning, bostad, omsorg, tillgång till välfärdssamhällets alla förmåner.
  Det finns en skillnad dock, de kungliga betalar ett pris, de måste ligga i som tusan och representera, de har plikter, inrutade scheman.
  De våldsbejakande har inga plikter eller skyldigheter, bara rättigheter”.

 5. Vad förväntar sig folk, att de ska bli det multikulturella samhällen som inte ens finns i sagoböckerna! Det säger väl sig själv att de skiter sig ordentligt när man tror att det är hjärnkirurger som ska komma och rädda landet. Vi är inte långt efter Frankrike, i vår statsmedia tystas allt detta ner. Det ger ingen fin bild av de så kallade kirurgerna, det är dax att slänga ut dem innan de slänger ut oss!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: