Stäng

Homofobi

Kampen mot homofobi är tillsammans med kampen mot rasism och kampen för feminism har länge varit vänsterns paradgren. 

Samma vänster har samtidigt blundat för den rasism som riktas från vissa grupper (ni vet vilka) och kvinnofientligheten från samma grupper (ni vet vilka). Nu ser vi hur samma vänster gör gemensam sak med olika invandrargrupper och uttrycker både rasistiska och homofobiska åsikter. Fungerar bra när detta riktas åt ”rätt håll”. Mot Alexander Bard exempelvis.

Som Henrik Schyfferts flickvän, den från Egypten bördade Nour El Refai.

Som den kriminelle chilenaren Leopoldo Fernando Gonzalez Carmona.

Som den på Expo arbetande och från Somalia bördade Bilan ”jag mår illa av vita” Osman.

Det finns förstås fler individer på vänsterkanten och de som har sina rötter i andra länder som uttryckt både hat och avsky mot den homosexuelle Alexander Bard, men vi har lärt oss att uttrycker man ”rätt” åsikter kommer man ganska lindrigt undan. Då går inte ens homosexuella, kvinnor och invandrare som Hanif Bali på säker mark.

4 reaktioner på “Homofobi

  1. Människan blir bara dummare och dummare för vage dag, nu är väl 10 miljarder under 0 i IQ.

  2. För min del mår jag faktiskt mer illa av att veta det är privilegierade politiker av folket valda som har ställt till eländet för oss löneslavar, utan att de själva är medvetna om sina gärningar.
    Vilka svenskar skulle inte ta chansen att flytta till ett välutvecklat land om de visste de kunde få allt serverat på silverfat?

  3. Familjen Schyffert uttrycker sina missnöjeyttringar med ett språkbruk som alltid rör sig i dom nedre regionerna på människokroppen kryddat med svordomar.Stackars barn om det är samma jargong hemma.

  4. Kära landsmän och och kvinnor!

    Är det inte snart dags att vakna och hjälpa sådana som mår illa av oss vita hem till var dom kom ifrån?

    Hur långt ska det gå? Men våra pengar det mår dom aldrig illa av!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: