Stäng

Alexander Bard, ditt äckliga jävla kukhuvud

MEDIA. Nour El Refai har syrisk/libanesisk bakgrund och arbetar som komiker på olika scener. Bland annat är damen regelbundet med i Parlamentet, ett underhållsprogram i TV4, det vill säga samma kanal/företag som nyligen sparkade Alexander Bard för att han tyckte att det var bättre att svarta människor arbetade i stället för att leva på bidrag.

Nu har Nour synpunkter på Alexander Bards uttalande ”ditt äckliga jävla kukhuvud” på sitt Instagramkonto. Om det leder till någon reaktion från TV4 återstår att se, men troligen inte. Det vanliga hos den så kallade ”kultureliten” är inte vad som sägs utan vem som säger vad.

Nåväl, Nour El Refai är tillsammans men pizzaekonomen Henrik Schyffert och om han har några synpunkter på att Nour tydligen känner till Bards kukhuvud vet jag ej.

Nour och Henrik har ett barn tillsammans och den ungen har alla chanser att utveckla ett mustigt och detaljrikt språk.

Om Henrik Schyffert på bloggen…

Några exempel på herr Schyfferts språkbruk som inte har drabbat hans medverkan i TV

 • ”det där sa din mamma när hon ville att jag skulle runkbajsa henne i munnen”
 • ”jag funderar varför vissa vill suga sperman ur sin döda mormors fitta samtidigt som hyllningskörerna jublar”
 • ”sug men håriga kulturelitpung”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

22 reaktioner på “Alexander Bard, ditt äckliga jävla kukhuvud

 1. Undrar hur många kokalinor denne eminenta pizzaekonom dragit på finkrogarna när han var/är avundsjuk på Bard? Då dög det minsann att vara polare.

 2. Vill minnas att hennes fjolla var livrädd när akilov var ute och härjade!
  Trodde han älskade muslimsk terrorism, eller har muslimhoran kuvat honom.

  Det behövs bara en pizza så lugnar terroristerna ner sig.
  Vet de inte att Schyffert har en dyr Porsche, de gillar ju sådana bilar.

 3. Snackekåta kändisar samlade i kändishuset i Vasastan enligt Google. Henrik Schyffert med Nour El Refai, Fredrik Reinfeldt med Roberta Alenius och Fredrik Lindström.

 4. Det bar skrev gällde väl generellt sätt deltagarna i blm-demonstrationerna och inte uttryckligen hudfärgshandikappade.

 5. Bard skrev flera nästan identiska tweets där endast hudfärg skilde sig d.v.s. vit , gul, svart m.m. Kort sagt sluta vandalisera och skaffa ett jobb- var budskapet.
  Det kanske var därför Nour reagerade, över att betala världens högsta skatter för att försörja vandaler………eller var det för att spä på offermentaliteten hos vandalerna oavsett hudfärg eller ej?
  I Sverige avskaffades träldomen-slaveriet på 1300 talet, i Nours ursprungsland kan man förmoda att slaveriet ligger närmare.
  Hon har ju iallafall en trälig karl!

 6. Stackars arma barn som ska växa upp med sådana föräldrar. En orosanmälan kanske vore på sin plats?
  Visst är det hemskt att Bard tycker att svarta borde jobba istället för att leva på bidrag (ironi).

 7. Jag tycker Alexander Bard bara citerat värderingar, som de flesta ”vita svenskar” växt upp med i flera generationer. Tack vare det byggde Sverige en stark välfärd, som tyvärr nu har börjat urvattnas trots ständiga skattehöjningar. Så tolkar jag det. Varför ska de värderingarna inte gälla alla?

  1. Alexander Bard tycker att familjer är det äckligaste han vet.
   Är det en normal svensk syn?!

 8. Härligt med människor som Bard som vågar vara ärliga. Tyvärr går det inte hem hos vänsterfeministerna som vill ge svenska skattepengar i bidrag till hela världen.
  För övrigt tycker jag att Henrik borde lobotomeras, så ha får lite styr på sina hjärnhalvor.

 9. Fick för mig att denna grönsak hade gått in i väggen, men tydligen har grönsaken hämtat sig och börjat komunicera igen, fantastiskt starkt men grönsaken kan sluta med det, det som kommer ur henne är fullt med gödsel

 10. I likhet med sin man Henrik, så verkar Nour också vara intresserad av kroppsregionen som kallas skrev. Henrik är kanske något mer intresserad av tvåans dumphole.

 11. Detta visar ju bara intelligensnivån hos många personer ur Stockholms s.k kändiselit. De flesta av dessa figurer är så mentalt störda att de har svårt att gå på en rak linje och tugga tuggummi samtidigt, skulle jag gissa så lutar det åt badbollsnivån snarare än fiskmåsnivån för deras individuella IQ.

 12. Dessa verbala uttryck eller rättare sagt läten vsar ju bara vilken patetiskt låg och primitiv nivå extremvänsterns befinner sig på och förtydligar ju bara bilden av en outvecklad ideologi !
  Tror inte att Bard bryr sig, är nog som att hälla vatten på en gås.

 13. Ett språkbruk som paret nour/shyffert använder säger allt om dem som personer. Bevare oss för de som tydligen påstår sig tillhöra kultureliten.

 14. Hon har tidigare gått ut offentligt med sina psykiska problem och de har säkert förvärrats av samboendet med Henrik Schyffert. Hans brist på språklig utveckling har tydligt påverkat henne.

 15. Det är ju tur att två General puckon kan para ihop
  sig, för då blir inte två andra förstörda.
  Sanningar svider för sådana som tror att dom står över
  andra människor. Har hon lärt sig språket på SFI, eller’
  av Pizza ekonomen??
  Men det går tydligen hem på TV4!

  1. @Henrik, Nekrofilskämt kommer att stå på dina hyllning när du står up. Beträffande din partner kan man gissa vad ni pratar om hemma och vilka ord som blir barnets första. Kanske:; Fuck mamma alternativt Fuck pappa. 😑

Kommentera

%d bloggare gillar detta: