Stäng

SSU i Malmö får klapp på huvudet för skandalerna…

INRIKES. Den 25 april 2019 klubbade kommunfullmäktige demokratikrav för Malmöföreningar som får bidrag. Sex dagar senare, 1 maj, ropade SSU ”krossa sionismen”, med finanskommunalrådet Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) och inrikesminister Mikael Damberg (S) främst i det socialdemokratiska första maj-tåget i Malmö. Längre bak skanderade SSU-are ”leve palestina, krossa sionismen” och det var bara en av flera skandaler. 

”Krossa sionismen” är ett uttryck rotat i antisemitism – enligt den Svenska kommittén mot antisemitism. Fredrik Sieradzki, informationsansvarig i Judiska församlingen i Malmö menade att slagordet ”skickar en signal om att man vill krossa staten Israel”.

Nu väntas fritidsnämnden i en kraftfull markering minska bidragen med skattepengar till SSU Malmö, rapporterar Sydsvenskan.

I torsdags sammanträdde Malmös tyngsta fritidspolitiker i fritidsnämndens arbetsutskott. Utskottet, inklusive två socialdemokratiska ledamöter, ställde sig bakom det som väntas bli den samlade fritidsnämndens beslut:

• Att SSU Malmö bara ska få elva av tänkta tolv månaders föreningsbidrag i år.
SSU förlorar ungefär 10 500 kronor. Beloppet är inte så stort, men den politiska markeringen är mycket tydlig.

Om SSU Malmö på bloggen…

-Pettersson läser och ser att politikerna driver med oss. SSU förlorar alltså en månad i bidrag, 10.500kr. Det kallar politikerna kraftfull markering men betyder egentligen fortsätt som ni brukar.

Mitt förslag är inga bidrag alls och ett åtal för hets mot folkgrupp på samma sätt som de som säger krossa muslimerna skulle åka på…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

3 reaktioner på “SSU i Malmö får klapp på huvudet för skandalerna…

  1. Med skammens rodnad på mina kinder minns jag min tid hos SDUK utläst socialdemokraternas ungdomsklubb. Då utdelades inga bidrag vi fick själva ordna med utedanser, alla jobbade gratis och vi fick en liten del förtjänst.
    Då var Socialdemokratin mycket lik nutidens SD, väl förankrad i arbetarkretsar och såg till att Sverige blev mer jämlikt än tidigare. Då kunde vi kalla företeelser och folk med deras rätta namn, och alla friska var tvungna att arbeta för sin överlevnad. Ingen bidragsflora, lägre skatter, var och en själv sin bästa dräng.
    Rodnaden kommer sig av att sossarna nu har en hybris och självgodhet men framförallt inte det minsta intresse för hur det går för landet.
    De tror i sin självbelåtna värld att människor som kommer ska bli svenskar på nolltid och lägga manken till för allas vårt bästa. Det skulle kanske gå om de inte blev överösta med bidrag som pekuinärt ger mer än att ta ett jobb. Dessutom att folk som inte har här att göra får tand och sjukvård billigare än en svensk. Att det finns folk som röstar för sin egen undergång är helt obegripligt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: